Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Το ελληνικό καλοκαίρι της Μαντόνα και η απρόσμενη διαφήμιση της μπίρας ΜΑΜΟΣ

Η Μαντόνα, κατά την τριήμερη παραμονή της στην Πάτμο, επισκέφθηκε το Σπήλαιο της Αποκάλυψης και δήλωσε εντυπωσιασμένη από το νησί. Ωστόσο, μία φωτογραφία της με τον γιο της, Ρόκο, δίπλα στη θάλασσα, έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη για την Πάτρα: στο τραπέζι πρωταγωνιστούσαν μπουκάλια της πατρινής μπίρας ΜΑΜΟΣ, προσφέροντάς της αναπάντεχη διεθνή και ουσιαστικά δωρεάν διαφήμιση μπροστά σε εκατομμύρια διαδικτυακούς ακολούθους.

Η παραμονή της Μαντόνα στην Ελλάδα συνδύασε διασκέδαση, οικογενειακές στιγμές και έντονη πνευματικότητα. Με βάση της την Κέρκυρα, η διάσημη τραγουδίστρια ταξίδεψε στις 14 Αυγούστου με ελικόπτερο στα Μετέωρα. Εκεί επισκέφθηκε διακριτικά την Ιερά Μονή Βαρλαάμ, ξεναγήθηκε στους χώρους της και συνομίλησε με τον ηγούμενο, μακριά από κάμερες και κοσμικότητες. Greek City Times

Στις 16 Αυγούστου επέστρεψε στην Κέρκυρα, όπου γιόρτασε τα 68α γενέθλιά της μαζί με τον σύντροφό της, Ακίμ Μόρις, και πέντε από τα παιδιά της. Το πάρτι περιλάμβανε παραδοσιακό ελληνικό φαγητό, ζωντανή μουσική, χορό, σπάσιμο πιάτων και μια εντυπωσιακή τούρτα σε σχήμα καρδιάς, διακοσμημένη με το ελληνικό μάτι. Η ίδια έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη και ευδιάθετη, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με την οικογένειά της.

Επόμενος σταθμός ήταν η Πάτμος, όπου παρέμεινε από τις 17 έως τις 19 Αυγούστου. Επισκέφθηκε το Σπήλαιο της Αποκάλυψης και την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, άναψε κεριά και προσευχήθηκε. Όπως έγραψε, ένιωσε την παρουσία του Θεού στο «μαγικό νησί», ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση είχε η παρουσία του γιου της Ρόκο. Η πρώτη φορά που είχε επισκεφθεί την Ελλάδα ήταν όταν βρισκόταν στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της σε εκείνον. Η επιστροφή τους μαζί, 26 χρόνια αργότερα, έκλεισε για την ίδια έναν σημαντικό κύκλο ζωής.

Η Μαντόνα έφυγε από την Ελλάδα γεμάτη όμορφες εικόνες, οικογενειακές αναμνήσεις και πνευματικές εμπειρίες, δηλώνοντας μαγεμένη από την Πάτμο και πρόθυμη να επιστρέψει. Και μέσα σε αυτό το ταξιδιωτικό άλμπουμ, η πατρινή μπίρα ΜΑΜΟΣ απέκτησε, εντελώς αναπάντεχα, μια ανεκτίμητη διεθνή προβολή.

Συνέχεια ανάγνωσης
Διαφήμιση
Διαφημιστείτε στο Patratora
Διαφήμιση
Πυροσβέστες και διασώστες έξω από πέτρινο σπίτι με όχημα, δίπλα σε στοίβα με ξύλα και συγκεντρωμένο κόσμο.
ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα πρίν

ΠΑΤΡΑ: Σοβαρό ατύχημα με τζάκι, διασωληνωμένη 83χρονη στο Ρίο

Εργαζόμενος με κράνος και ανακλαστικό γιλέκο περπατά στο εσωτερικό βιομηχανικού χώρου ανάμεσα σε μεταλλικές κατασκευές.
ΖΩΗ2 ώρες πρίν

«Ωρολογιακή βόμβα» στη ΒΙΠΕ: Το τρίτο χτύπημα στο ίδιο εργοστάσιο έβαλε φωτιά στην Πάτρα

Τρακαρισμένο μοβ αυτοκίνητο με ζημιές στο μπροστινό μέρος και τροχαίο στηθαίο ασφαλείας στην άκρη του δρόμου.
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες πρίν

Τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Στηθαία διέσωσαν τα χειρότερα, στο Ρίο ο οδηγός – ΦΩΤΟ

Γυναίκα με μακριά σκούρα μαλλιά, ροζ μπλούζα και μαύρο σακάκι στέκεται μπροστά από κτίριο με επιγραφή ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.
ΥΓΕΙΑ14 ώρες πρίν

Πόλεμος γραφείων και απολύσεων στην Πάτρα: «Με στοχοποίησαν και με βγάζουν στη σέντρα» – Η αντεπίθεση της Αγγελικής Τσιόλα

Σειρά από ποδήλατα παρκαρισμένα σε εξωτερικό χώρο, δεμένα σε ειδικούς σταθμούς φόρτισης
ΖΩΗ14 ώρες πρίν

Στα «αζήτητα» τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Πάτρας – Έτοιμοι οι σταθμοί, αλλά η βόλτα αναβάλλεται

Πορτραίτο άντρα με γκρι σακάκι, λευκό πουκάμισο και κόκκινη γραβάτα σε λευκό φόντο
ΖΩΗ14 ώρες πρίν

«Να είστε αγαπημένοι»: Το συγκλονιστικό αντίο του Γιάννη Ταπεινού στη μητέρα του

Αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο σε δρόμο δίπλα σε κτίριο και τοίχο
ΖΩΗ15 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ-Τροχαίο στην Οβρυά: Από τύχη ζούμε – Έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε μάντρα – ΦΩΤΟ

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και εργαζόμενοι σε βιομηχανικό χώρο με κτίρια και οχήματα.
ΖΩΗ15 ώρες πρίν

Μαύρη μέρα στη ΒΙПЕ: Ακόμα ένας εργαζόμενος δεν θα γυρίσει σπίτι του

Δύο κόκκινα αυτοκίνητα παρκαρισμένα στην άκρη δρόμου σε αστικό περιβάλλον με δέντρα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ15 ώρες πρίν

Σε απόγνωση οι ταξιτζήδες της Πάτρας: Τα χρέη στον ΕΦΚΑ και η ακρίβεια στα καύσιμα απειλούν τα σχολικά δρομολόγια

Άποψη της κεντρικής εισόδου κτιρίου με επιγραφή
ΥΓΕΙΑ15 ώρες πρίν

Αντίπαλοι για 90 λεπτά, στη ζωή στην ίδια ομάδα: Το μεγάλο “διπλό” του μικρού Δημήτρη στο Καραμανδάνειο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ