ΣΠΟΡ
Ουρουγουάη – Αργεντινή: Νίκη της Αλμπισελέστε με Γκολ του Αλμάδα και Πορεία προς το Μουντιάλ 2026

Στις 21 Μαρτίου 2025, η Αργεντινή αντιμετώπισε την Ουρουγουάη σε έναν αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026. Ο αγώνας έλαβε χώρα στο Στάδιο Σεντενάριο στο Μοντεβιδέο και έληξε με νίκη της Αργεντινής με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τιάγκο Αλμάδα στο 68ο λεπτό με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί “Γ” της εστίας.
Η Ουρουγουάη, αν και έπαιζε στην έδρα της, δεν κατάφερε να διασπάσει την αμυντική γραμμή της Αργεντινής. Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε, βασικός μέσος της Ουρουγουάης και παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνίστηκε για 70 λεπτά πριν αντικατασταθεί, χωρίς να καταφέρει να αλλάξει την πορεία του αγώνα.
Με αυτή τη νίκη, η Αργεντινή έφτασε τους 28 βαθμούς στα προκριματικά, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026. Αντίθετα, η Ουρουγουάη, με 17 βαθμούς, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και θα χρειαστεί να παλέψει στους επόμενους αγώνες για να εξασφαλίσει την πρόκριση.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και στιγμιότυπα του αγώνα, μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο:

ΥΓΕΙΑ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Επιστροφή στο… «κόκκινο»: Ξανανοίγει κλινική Covid στο Ρίο λόγω της πίεσης στα νοσοκομεία
ΖΩΗ14 ώρες πρίνΜαύρη μέρα στη ΒΙПЕ: Ακόμα ένας εργαζόμενος δεν θα γυρίσει σπίτι του
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-«Ως πότε;» – Νέο σοβαρό τροχαίο στα Ζαρουχλέικα, εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα νεαρή οδηγός
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΠάτρα: Σοκ στην οδό Παμίσσου – 10χρονος «ποντικός» άδειασε σπίτι και έγινε καπνός!
ΖΩΗ14 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Τροχαίο στην Οβρυά: Από τύχη ζούμε – Έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε μάντρα – ΦΩΤΟ
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΠΑΤΡΑ-Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Εκ της Σαρκός» στο Βιβλιοπωλείο Nouveau
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΒαριά θλίψη στην Πάτρα: «Έφυγε» στα 63 του ο Γιάννης Λιακόπουλος – Σπαραγμός στο Ψαροφάι
ΥΓΕΙΑ2 ημέρες πρίνΣεισμός στα τοπικά ιατροδικαστικά πράγματα: Οριστικό «αντίο» για την Αγγελική Τσιόλα








