ΥΓΕΙΑ
ΠΑΤΡΑ-Απίστευτο περιστατικό στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» – Ασθενής έκλεψε… ασθενή!

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, το οποίο έχει προκαλέσει αίσθηση αλλά και πλήθος σχολίων.
Ήταν περίπου 15:45 όταν η Αστυνομία δέχθηκε κλήση για κλοπή μέσα στον χώρο του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο ασθενείς περίμεναν να εξεταστούν, όταν ο ένας εξ αυτών φαίνεται πως… ξέχασε ότι βρισκόταν σε θεραπευτικό ίδρυμα και αποφάσισε να απλώσει το χέρι του –κυριολεκτικά– στον συνοδοιπόρο του στην αναμονή.
Ο δράστης φέρεται να επιχείρησε να αποσπάσει αντικείμενο από τον άλλον ασθενή, πιθανόν πορτοφόλι ή κινητό τηλέφωνο. Ωστόσο, η κίνησή του έγινε αντιληπτή από το θύμα, το οποίο αντέδρασε άμεσα, προκαλώντας την αναστάτωση των παρευρισκομένων.
Στο σημείο κλήθηκε και έφτασε άμεσα δύναμη της ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες για τη διερεύνηση του συμβάντος.
Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά παράδοξων γεγονότων που καταγράφονται σε χώρους υγείας, αναδεικνύοντας την ανάγκη για ενίσχυση της ασφάλειας ακόμη και σε χώρους που –κατά τεκμήριο– αποτελούν καταφύγιο για τον πολίτη.

ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πρίνΤο τρένο «σφυρίζει»… στα χαρτιά: Έτοιμος ο σταθμός στα Σελιανίτικα, αλλά η Πάτρα περιμένει ακόμα το θαύμα!
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Aνησυχητικό τροχαίο τα ξημερώματα στην Ελευθερίου Βενιζέλου – ΦΩΤΟ
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΣυναγερμός στην Ταραμπούρα: Θρίλερ με πατρινό πατέρα – «Κόκκινος» συναγερμός στην Αστυνομία μετά από απειλές στο 112
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ: Το αδιανόητο παιχνίδι της μοίρας για την 55χρονη Βάσω Σταμίρη
ΖΩΗ12 ώρες πρίνΕφιάλτης σε πολυκατοικία στην Πάτρα: Παιδιά στο μπαλκόνι με τσιγάρο, τραμπουκισμοί και καθημερινή «τρομοκρατία»
ΖΩΗ3 ημέρες πρίν«Πάτρα, η πόλη του φόβου;» – Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων στις γειτονιές μας
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίν«Έσβησε» στην άσφαλτο η Βάσω Σταμίρη – Από το γλέντι του γάμου στη θλίψη
ΖΩΗ3 ημέρες πρίν«Τριτοκοσμικές» εικόνες 6 χιλιόμετρα από το κέντρο της Πάτρας: Νερό με το βυτίο στην Περιβόλα









