ΖΩΗ
ΠΑΤΡΑ-Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στη στάση «Μποζαΐτικα» – Έργο ουσίας με πρωτοβουλία των κατοίκων

Μετά από μακρόχρονες προσπάθειες και συνεχείς παρεμβάσεις των κατοίκων και των τοπικών συλλόγων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ασφαλτόστρωση του δρόμου πάνω από τη στάση «Μποζαΐτικα» του Προαστιακού.
Το έργο, αν και παρουσίασε καθυστερήσεις, τελικά υλοποιήθηκε χάρη στην επίμονη διεκδίκηση της τοπικής κοινωνίας και τη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές. Η κατάσταση του οδοστρώματος στην περιοχή είχε δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην καθημερινή μετακίνηση πεζών και οχημάτων, με τους κατοίκους να ζητούν επίμονα την αποκατάσταση.
Η ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης αναμένεται να διευκολύνει τη σύνδεση με τη στάση του Προαστιακού και να βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητα των πολιτών της περιοχής.
«Η πίεση προς τους αρμόδιους φορείς απέδωσε καρπούς. Πρόκειται για μια μικρή νίκη των πολιτών και ένα δείγμα του τι μπορούμε να πετύχουμε όταν υπάρχει ενότητα και συνεργασία», σημειώνει χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής.



ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ: Χειροπέδες στο δίδυμο που είχε σπείρει τον πανικό στα μαγαζιά της Πάτρας
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πρίνΤο τρένο «σφυρίζει»… στα χαρτιά: Έτοιμος ο σταθμός στα Σελιανίτικα, αλλά η Πάτρα περιμένει ακόμα το θαύμα!
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Aνησυχητικό τροχαίο τα ξημερώματα στην Ελευθερίου Βενιζέλου – ΦΩΤΟ
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΣυναγερμός στην Ταραμπούρα: Θρίλερ με πατρινό πατέρα – «Κόκκινος» συναγερμός στην Αστυνομία μετά από απειλές στο 112
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ: Το αδιανόητο παιχνίδι της μοίρας για την 55χρονη Βάσω Σταμίρη
ΖΩΗ11 ώρες πρίνΕφιάλτης σε πολυκατοικία στην Πάτρα: Παιδιά στο μπαλκόνι με τσιγάρο, τραμπουκισμοί και καθημερινή «τρομοκρατία»
ΖΩΗ3 ημέρες πρίν«Πάτρα, η πόλη του φόβου;» – Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων στις γειτονιές μας
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίν«Έσβησε» στην άσφαλτο η Βάσω Σταμίρη – Από το γλέντι του γάμου στη θλίψη









