ΖΩΗ
ΠΑΤΡΑ-Τραγωδία δίχως τέλος στην οδό Αυλίδος: Πατέρας κρατούσε το παιδί του ανάποδα από το μπαλκόνι — Σώθηκε την τελευταία στιγμή

Ταραγμένη νύχτα Παρασκευής στην περιοχή της Ταραμπούρας, όπου ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια δεκάδων κατοίκων και περαστικών. Ένας 40χρονος πατέρας, παρότι είχε απαγορευτικό να πλησιάζει την πρώην σύζυγό του, παραβίασε την απόφαση και προκάλεσε πρωτοφανές σοκ όταν πήρε από το ένα πόδι το μόλις 18 μηνών παιδί τους και το κρατούσε ανάποδα, απειλώντας να το ρίξει από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.
Αυτόπτης μάρτυρας, που βρισκόταν ακριβώς απέναντι, περιγράφει με συγκλονιστικά λόγια: «Άκουσα φωνές και βγήκα αμέσως. Είδα τον άνδρα να κρατά το παιδί με το κεφάλι προς τα κάτω και να λέει ότι θα το πετάξει. Οι γυναίκες φώναζαν, η μητέρα ήταν σε κατάσταση πανικού. Νόμιζα πως το παιδί θα πέσει οποιαδήποτε στιγμή.»
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μετά από έντονο διαπληκτισμό ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Η μητέρα, παρά το σοκ και τον τρόμο της, κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στο σημείο και με ψυχραιμία συνέλαβαν τον 40χρονο άνδρα.
Σημειώνεται ότι υπήρχε ήδη απόφαση που απαγόρευε στον δράστη να πλησιάζει τη μητέρα και το παιδί, όμως εκείνος την παραβίασε με τραγικές συνέπειες.
Η υπόθεση πλέον προχωρά στα δικαστήρια με κατηγορίες που βαραίνουν ιδιαίτερα τον 40χρονο, καθώς το παιδί εκτέθηκε σε σοβαρό κίνδυνο ζωής. Οι γείτονες και οι κάτοικοι της περιοχής παραμένουν σοκαρισμένοι από το γεγονός που ευτυχώς δεν κατέληξε σε τραγωδία.

ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ: Χειροπέδες στο δίδυμο που είχε σπείρει τον πανικό στα μαγαζιά της Πάτρας
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πρίνΤο τρένο «σφυρίζει»… στα χαρτιά: Έτοιμος ο σταθμός στα Σελιανίτικα, αλλά η Πάτρα περιμένει ακόμα το θαύμα!
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Aνησυχητικό τροχαίο τα ξημερώματα στην Ελευθερίου Βενιζέλου – ΦΩΤΟ
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΣυναγερμός στην Ταραμπούρα: Θρίλερ με πατρινό πατέρα – «Κόκκινος» συναγερμός στην Αστυνομία μετά από απειλές στο 112
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ: Το αδιανόητο παιχνίδι της μοίρας για την 55χρονη Βάσω Σταμίρη
ΖΩΗ11 ώρες πρίνΕφιάλτης σε πολυκατοικία στην Πάτρα: Παιδιά στο μπαλκόνι με τσιγάρο, τραμπουκισμοί και καθημερινή «τρομοκρατία»
ΖΩΗ3 ημέρες πρίν«Πάτρα, η πόλη του φόβου;» – Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων στις γειτονιές μας
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίν«Έσβησε» στην άσφαλτο η Βάσω Σταμίρη – Από το γλέντι του γάμου στη θλίψη









