ΖΩΗ
Επεισόδιο σε Γυμνάσιο της Πάτρας: Πατέρας μαθητή επιτέθηκε στον Διευθυντή του σχολείου

Σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, σημειώθηκε επεισόδιο σε Γυμνάσιο της Πάτρας, κατά το οποίο πατέρας μαθητή επιτέθηκε και χτύπησε τον Διευθυντή του σχολείου. Το περιστατικό ξεκίνησε όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του πατέρα είχε προηγουμένως εμπλακεί σε διαπληκτισμό με συμμαθητή του. Η μητέρα του μαθητή απευθύνθηκε στη διεύθυνση του σχολείου για να λύσει το ζήτημα, όμως, όπως φαίνεται, δεν έμεινε ικανοποιημένη από τη στάση του Διευθυντή.
Στη συνέχεια, ο πατέρας του μαθητή κατέφθασε στο σχολείο και επιτέθηκε στον Διευθυντή. Ο τελευταίος, μετά το συμβάν, υπέβαλε μήνυση εναντίον του γονέα. Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική εκπαιδευτική κοινότητα και αναμένεται να υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις.

ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ: Χειροπέδες στο δίδυμο που είχε σπείρει τον πανικό στα μαγαζιά της Πάτρας
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πρίνΤο τρένο «σφυρίζει»… στα χαρτιά: Έτοιμος ο σταθμός στα Σελιανίτικα, αλλά η Πάτρα περιμένει ακόμα το θαύμα!
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Aνησυχητικό τροχαίο τα ξημερώματα στην Ελευθερίου Βενιζέλου – ΦΩΤΟ
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΣυναγερμός στην Ταραμπούρα: Θρίλερ με πατρινό πατέρα – «Κόκκινος» συναγερμός στην Αστυνομία μετά από απειλές στο 112
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ: Το αδιανόητο παιχνίδι της μοίρας για την 55χρονη Βάσω Σταμίρη
ΖΩΗ7 ώρες πρίνΕφιάλτης σε πολυκατοικία στην Πάτρα: Παιδιά στο μπαλκόνι με τσιγάρο, τραμπουκισμοί και καθημερινή «τρομοκρατία»
ΖΩΗ3 ημέρες πρίν«Πάτρα, η πόλη του φόβου;» – Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων στις γειτονιές μας
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίν«Έσβησε» στην άσφαλτο η Βάσω Σταμίρη – Από το γλέντι του γάμου στη θλίψη









