ΖΩΗ
Τούρκος Επενδυτής Αγοράζει Ακίνητο στην Πάτρα, Όπου Έμεναν η Πισπιρίγκου με τον Δασκαλάκη, για Golden Visa

Ένας Τούρκος επενδυτής αγόρασε πρόσφατα ένα ακίνητο στην οδό Μπιζανίου, σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, με σκοπό να λάβει Golden Visa, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ. Η τιμή αγοράς του ακινήτου ανήλθε στα 250.000 ευρώ.
Το ακίνητο περιλαμβάνει ολόκληρο το κτίσμα, συμπεριλαμβανομένου του ισογείου όπου έμεναν η Πισπιρίγκου με τον Δασκαλάκη, καθώς και των υπόλοιπων δύο ορόφων. Στον έναν από αυτούς τους ορόφους διέμενε η σπιτονοικοκυρά που απεβίωσε πριν από λίγα χρόνια.
Αυτή η επένδυση του Τούρκου πολίτη εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Golden Visa, που επιτρέπει σε πολίτες τρίτων χωρών να αποκτούν άδεια διαμονής στην Ελλάδα μέσω της αγοράς ακινήτων αξίας τουλάχιστον 250.000 ευρώ.

ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Νέα εποχή για το ιστορικό ακίνητο στη Γούναρη: Τα Διοικητικά Δικαστήρια αποκτούν το δικό τους σύγχρονο «σπίτι»
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ: Χειροπέδες στο δίδυμο που είχε σπείρει τον πανικό στα μαγαζιά της Πάτρας
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΑνάσα για το κυκλοφοριακό: Μεγαλώνει το πάρκινγκ στον Άγιο Διονύσιο – Τέλος στο «καπέλωμα» από εταιρικά στόλους
ΖΩΗ17 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Aνησυχητικό τροχαίο τα ξημερώματα στην Ελευθερίου Βενιζέλου – ΦΩΤΟ
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πρίνΤο τρένο «σφυρίζει»… στα χαρτιά: Έτοιμος ο σταθμός στα Σελιανίτικα, αλλά η Πάτρα περιμένει ακόμα το θαύμα!
ΖΩΗ17 ώρες πρίνΣυναγερμός στην Ταραμπούρα: Θρίλερ με πατρινό πατέρα – «Κόκκινος» συναγερμός στην Αστυνομία μετά από απειλές στο 112
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΜπλόκο στα διόδια του Ρίου: Στην Πάτρα χτύπησε η καμπάνα για την υπόθεση «Χωριάτικο»
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες πρίνΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ: Το αδιανόητο παιχνίδι της μοίρας για την 55χρονη Βάσω Σταμίρη









