ΣΠΟΡ
Πένθος στο Αχαϊκό Ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο εμβληματικός σκόρερ Νίκος Τσίρκας

Νέο βαρύ πλήγμα για τον Απόλλωνα Εγλυκάδας – Η Πάτρα αποχαιρετά έναν από τους κορυφαίους «κανονιέρηδες» των γηπέδων της.
Μαύρα σύννεφα σκιάζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας, καθώς λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την απώλεια του Γιώργου Μανέτα, η ποδοσφαιρική οικογένεια θρηνεί ακόμα μια εμβληματική μορφή. Ο Νίκος Τσίρκας, ένας από τους σημαντικότερους επιθετικούς που ανέδειξε η περιοχή, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 58 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη φίλους, συνεργάτες και συναθλητές.
Ένας αυθεντικός «γκολτζής»
Ο Νίκος Τσίρκας ταύτισε το όνομά του με την τέχνη του σκοραρίσματος. Τη δεκαετία του ’90 μεσουράνησε στα τοπικά γήπεδα, αποτελώντας τον «φόβο και τον τρόμο» των αντίπαλων αμυνών. Φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα της Θύελλας Πατρών, όμως η καρδιά του χτυπούσε στον Απόλλωνα Εγλυκάδας. Εκεί, όχι μόνο έγραψε ιστορία ως το κλασικό «σέντερ-φορ» της ομάδας, αλλά συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του για πολλά χρόνια και από το πόστο του διοικητικού παράγοντα, στηρίζοντας το σωματείο με το ίδιο πάθος.
Το τελευταίο «αντίο»
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε την Παρασκευή, 24 Απριλίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Ευηνοχώρι, όπου συγγενείς και φίλοι τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.
Η συγκινητική ανακοίνωση του Απόλλωνα Εγλυκάδας: «Δεν είναι δυνατόν!!! Άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός για την ομάδα μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον απρόσμενο θάνατο του ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΡΚΑ. Ο Νίκος, εκτός από πολύ καλός φίλος, ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας μας για πολλά χρόνια, ένα από τα καλύτερα σεντερ-φορ του ερασιτεχνικού της Αχαΐας και για πολλά χρόνια διοικητικός παράγοντας και καλός συνεργάτης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Αντίστοιχα, η διοίκηση της Θύελλας Πατρών εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, τιμώντας τη μνήμη ενός αθλητή που κόσμησε με την παρουσία του και το δικό της σωματείο.
Το κενό που αφήνει πίσω του ο Νίκος Τσίρκας είναι μεγάλο, όμως η κληρονομιά του στα γήπεδα της Αχαΐας θα παραμείνει ανεξίτηλη.

ΥΓΕΙΑ1 ημέρα πρίνΠΑΤΡΑ-Επιστροφή στο… «κόκκινο»: Ξανανοίγει κλινική Covid στο Ρίο λόγω της πίεσης στα νοσοκομεία
ΖΩΗ11 ώρες πρίνΜαύρη μέρα στη ΒΙПЕ: Ακόμα ένας εργαζόμενος δεν θα γυρίσει σπίτι του
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-«Ως πότε;» – Νέο σοβαρό τροχαίο στα Ζαρουχλέικα, εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα νεαρή οδηγός
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΠάτρα: Σοκ στην οδό Παμίσσου – 10χρονος «ποντικός» άδειασε σπίτι και έγινε καπνός!
ΖΩΗ11 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Τροχαίο στην Οβρυά: Από τύχη ζούμε – Έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε μάντρα – ΦΩΤΟ
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΠΑΤΡΑ-Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Εκ της Σαρκός» στο Βιβλιοπωλείο Nouveau
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΒαριά θλίψη στην Πάτρα: «Έφυγε» στα 63 του ο Γιάννης Λιακόπουλος – Σπαραγμός στο Ψαροφάι
ΥΓΕΙΑ1 ημέρα πρίνΣεισμός στα τοπικά ιατροδικαστικά πράγματα: Οριστικό «αντίο» για την Αγγελική Τσιόλα







