ΖΩΗ
Η Πατρινή γιατρός Τασία Λάττα άφησε το στίγμα της στην ιατρική κοινότητα

Η Πάτρα θρηνεί την απώλεια μίας εκλεκτής γιατρού, της Τασίας Λάττα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 73 ετών, μετά από σκληρή μάχη με την ασθένεια.
Η κα. Λάττα, μια αφοσιωμένη γιατρός με βαθιά γνώση και ανθρωπιά, τίμησε δεόντως την ιατρική επιστήμη και προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στους ασθενείς της.
Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Πάτρα, η κα. Λάττα ολοκλήρωσε τις ιατρικές της σπουδές στην Ιταλία. Μετά την επιστροφή της στην πατρίδα, αφοσιώθηκε στην παροχή ιατρικής περίθαλψης στην τοπική κοινότητα.
Αρχικά, εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας”, όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία και γνώση. Στη συνέχεια, ίδρυσε το δικό της ιατρείο στην οδό Κορίνθου 301, ασκώντας ελεύθερο επάγγελμα για πολλά χρόνια.
Η κα. Λάττα διακρινόταν για την καλοσύνη, την αφοσίωση και την άψογη φροντίδα που παρείχε στους ασθενείς της. Η φιλική της προσέγγιση και η βαθιά κατανόηση των ασθενών την καθιστούσαν ιδιαίτερα αγαπητή.
Για την προσφορά της στην ιατρική κοινότητα, η κα. Λάττα τιμήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.
Η απώλεια της κα. Λάττα αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην ιατρική κοινότητα της Πάτρας. Η μνήμη της θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις καρδιές των ανθρώπων που την γνώρισαν και την αγάπησαν.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

ΖΩΗ1 ημέρα πρίν«Στα δύο» η Πάτρα από το κύμα κακοκαιρίας: Τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι την Τρίτη
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΈφυγε από τη ζωή στα 69 του χρόνια ο Ιωάννης Πετρόπουλος
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΣοκ στην Πάτρα: Αδιευκρίνιστα αίτια πίσω από τον ξαφνικό θάνατο 28χρονου – “Παγωμένη” η τοπική κοινωνία
ΖΩΗ3 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Συναγερμός στην Μπουκαούρη: Όταν η «ΔΙ.ΑΣ.» αποδεικνύει ότι η πρώτη γραμμή έχει… καρδιά
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ2 ημέρες πρίνΣτο σφυρί ακίνητα της «Κιβωτού της Αγάπης»: Η μάχη για την επιβίωση ενός ιστορικού ιδρύματος της Πάτρας
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΣοκ στα Μοιρέικα: SUV έφυγε από τον δρόμο και κατέληξε σε γκρεμό! – ΦΩΤΟ
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΕγκλωβισμένος στο ίδιο του το σπίτι: Όταν η ενοικίαση μετατρέπεται σε εφιάλτη για μια ολόκληρη γειτονιά της Πάτρας
ΖΩΗ1 ημέρα πρίν«Βουτιά» από το μπαλκόνι για 14χρονο «ποντικό» στην Πάτρα – Άρπαξε κοσμήματα και έγινε καπνός με συνεργό









