ΖΩΗ
ΠΑΤΡΑ-Το τροχαίο στην οδό Αμερικής – Ο οδηγός δεν εγκατέλειψε το σημείο

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σε τροχαίο ατύχημα, όταν οδηγός ενεπλάκη σε σύγκρουση που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός βρέθηκε σε κατάσταση σοκ και ζητούσε επίμονα να σηκωθεί ο τραυματίας, κάτι που οι παρευρισκόμενοι δεν του επέτρεψαν, καθώς απαγορεύεται η μετακίνηση πριν την άφιξη του ασθενοφόρου.
Με την άφιξη του ΕΚΑΒ, ο οδηγός επιχείρησε να μπει μέσα στο ασθενοφόρο για να συνοδεύσει τον τραυματία, αίτημα που επίσης δεν έγινε δεκτό. Έτσι, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του μαζί με τα δύο παιδιά του και ακολούθησε με κατεύθυνση προς το νοσοκομείο. Αρχικά κινήθηκε προς λάθος κατεύθυνση, πιστεύοντας ότι το ασθενοφόρο μετέφερε τον τραυματία στο Ρίο, αλλά στη συνέχεια σταμάτησε.
Αυτόπτες μάρτυρες τόνισαν ότι ο οδηγός δεν εγκατέλειψε ποτέ το σημείο, αλλά αντίθετα βρισκόταν σε κατάσταση αναστάτωσης, φώναζε και ζητούσε βοήθεια για τον τραυματία.

ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Τραγωδία στο Νότιο Πάρκο: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε άτομο
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΣκότος και αναστάτωση στην Πάτρα: Μεγάλο μπλακ άουτ σε περιοχές της πόλης – Τι ώρα επανέρχεται το ρεύμα
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΒαθύ πένθος στην Πάτρα για τον αδόκητο χαμό του 55χρονου Χρήστου Ντότσικα
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ19 ώρες πρίνΑγία Σοφιά Πατρών: Πάγκοι της λαϊκής κλείνουν την είσοδο της πλατείας, και κανείς δεν ελέγχει
ΖΩΗ19 ώρες πρίνΘλίψη στην Πάτρα: Νεκρή 47χρονη μέσα στο σπίτι της στην Αρόη
ΖΩΗ18 ώρες πρίνΠλατεία Όλγας στην Πάτρα: Στη θέση του ιστορικού φαρμακείου καταφτάνει αγαπημένο ζαχαροπλαστείο
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΤροχαίο ατύχημα στην Πάτρα: Γυναίκα τραυματίστηκε μετά από παράσυρση από ΙΧ στην οδό Κανελλοπούλου
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΤροχαίο ατύχημα στην Πάτρα: Στο νοσοκομείο οδηγός δικύκλου μετά από εκτροπή στη συμβολή Βενιζέλου και Παπανδρέου









