ΖΩΗ
ΠΑΤΡΑ: Πρώην Διοικητής της Τροχαίας εντοπίστηκε νεκρός μετά από ώρες αναζητήσεων

Ο πρώην διοικητής της Τροχαίας Πατρών, Μιχαήλ Ματσάκος, ηλικίας 61 ετών και απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ. από το Αίγιο, εντοπίστηκε αναίσθητος σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το ακινητοποιημένο αυτοκίνητό του, μια μαύρη Μερσεντές, σε χωματόδρομο στην περιοχή Φλόκα Δυτικής Αχαΐας.
Η αναζήτηση του 61χρονου περιλάμβανε εκτεταμένες έρευνες σε αμπελώνες κοντά στην Αρλα Δυτικής Αχαΐας από την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, με συμμετοχή μεγάλης αστυνομικής δύναμης, πεζοπόρου τμήματος της πυροσβεστικής, και της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης. Οι έρευνες αρχικά επικεντρώθηκαν στο Ερύμανθο, όπου είχε εντοπιστεί τελευταία φορά το κινητό του.

ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Νέα εποχή για το ιστορικό ακίνητο στη Γούναρη: Τα Διοικητικά Δικαστήρια αποκτούν το δικό τους σύγχρονο «σπίτι»
ΖΩΗ17 ώρες πρίνΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ: Χειροπέδες στο δίδυμο που είχε σπείρει τον πανικό στα μαγαζιά της Πάτρας
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΑνάσα για το κυκλοφοριακό: Μεγαλώνει το πάρκινγκ στον Άγιο Διονύσιο – Τέλος στο «καπέλωμα» από εταιρικά στόλους
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΜπλόκο στα διόδια του Ρίου: Στην Πάτρα χτύπησε η καμπάνα για την υπόθεση «Χωριάτικο»
ΖΩΗ2 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Aνησυχητικό τροχαίο τα ξημερώματα στην Ελευθερίου Βενιζέλου – ΦΩΤΟ
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες πρίνΤο τρένο «σφυρίζει»… στα χαρτιά: Έτοιμος ο σταθμός στα Σελιανίτικα, αλλά η Πάτρα περιμένει ακόμα το θαύμα!
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ3 ημέρες πρίνΧειροπέδες στον ιδιοκτήτη του “Χωριάτικου” για μεγάλη φοροδιαφυγή
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΈφυγε από τη ζωή ο Πατρινός ταξιντζής Χριστόφορος (Άκης) Γερμένης – Η πόλη αποχαιρετά έναν δικό της άνθρωπο









