ΣΠΟΡ
ΠΑΤΡΑ-Ένταση και επεισόδιο στο «Α. Πεπανός» — Αθλητής της Νίκης Βόλου οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Νίκης Βόλου και του ΟΠΑΘΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ταυτόχρονη αποβολή τους με αντικατάσταση λίγο πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου, ο αθλητής της Νίκης Βόλου, Δ.Γ., φέρεται να επιτέθηκε στον παίκτη της πατρινής ομάδας, Αλέξανδρο Καλαμά, στην καταπακτή προς τα αποδυτήρια.
Ο αθλητής του ΟΠΑΘΑ φέρεται να ένιωσε έντονη δυσφορία μετά το περιστατικό και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.
Η υπόθεση πήρε τον δρόμο του Αυτοφώρου, με τις αρμόδιες αρχές να εξετάζουν τα γεγονότα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το επεισόδιο. Η διοίκηση των συλλόγων και η ομοσπονδία αναμένεται να τοποθετηθούν επί του θέματος τις επόμενες ώρες.

ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Νέα εποχή για το ιστορικό ακίνητο στη Γούναρη: Τα Διοικητικά Δικαστήρια αποκτούν το δικό τους σύγχρονο «σπίτι»
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ: Χειροπέδες στο δίδυμο που είχε σπείρει τον πανικό στα μαγαζιά της Πάτρας
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΑνάσα για το κυκλοφοριακό: Μεγαλώνει το πάρκινγκ στον Άγιο Διονύσιο – Τέλος στο «καπέλωμα» από εταιρικά στόλους
ΖΩΗ16 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Aνησυχητικό τροχαίο τα ξημερώματα στην Ελευθερίου Βενιζέλου – ΦΩΤΟ
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πρίνΤο τρένο «σφυρίζει»… στα χαρτιά: Έτοιμος ο σταθμός στα Σελιανίτικα, αλλά η Πάτρα περιμένει ακόμα το θαύμα!
ΖΩΗ17 ώρες πρίνΣυναγερμός στην Ταραμπούρα: Θρίλερ με πατρινό πατέρα – «Κόκκινος» συναγερμός στην Αστυνομία μετά από απειλές στο 112
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΜπλόκο στα διόδια του Ρίου: Στην Πάτρα χτύπησε η καμπάνα για την υπόθεση «Χωριάτικο»
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες πρίνΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ: Το αδιανόητο παιχνίδι της μοίρας για την 55χρονη Βάσω Σταμίρη









