ΖΩΗ
ΠΑΤΡΑ: Δυστυχώς, η τύχη των σχεδίων για την δημιουργία γηπέδων στο Νότιο Πάρκο παραμένει ασαφής

Αρχικά, υπήρχαν σχέδια για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ, τα οποία χρονολογούνται από το 2014.
Στη συνέχεια, με αφορμή τους Μεσογειακούς Αγώνες, υπήρξε η πρόταση για την δημιουργία ενός γηπέδου beach volley, αξιοποιώντας την άμμο που θα παρέμενε μετά το πέρας των αγώνων.
Παρόλα αυτά, κανένα από τα δύο σχέδια δεν υλοποιήθηκε. Σήμερα, στον προαναφερθέντα χώρο, υπάρχει απλώς μια ασφαλτοστρωμένη πίστα rollers.
Η μοίρα των υπόλοιπων σχεδίων για την ανάπτυξη της περιοχής, όπως η δημιουργία skate park και τοξοβολίας, παραμένει άγνωστη. Φαίνεται πως η υλοποίησή τους συνδέεται με τις ευρύτερες παρεμβάσεις ανάπλασης της παραλιακής ζώνης.
Ενώ η ακριβής εξέλιξη παραμένει αδιευκρίνιστη, ελπίζουμε πως τα σχέδια αυτά θα επαναληφθούν και θα υλοποιηθούν στο μέλλον, προς όφελος των πολιτών και της ανάπτυξης της περιοχής.

ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Νέα εποχή για το ιστορικό ακίνητο στη Γούναρη: Τα Διοικητικά Δικαστήρια αποκτούν το δικό τους σύγχρονο «σπίτι»
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ: Χειροπέδες στο δίδυμο που είχε σπείρει τον πανικό στα μαγαζιά της Πάτρας
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΑνάσα για το κυκλοφοριακό: Μεγαλώνει το πάρκινγκ στον Άγιο Διονύσιο – Τέλος στο «καπέλωμα» από εταιρικά στόλους
ΖΩΗ15 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Aνησυχητικό τροχαίο τα ξημερώματα στην Ελευθερίου Βενιζέλου – ΦΩΤΟ
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πρίνΤο τρένο «σφυρίζει»… στα χαρτιά: Έτοιμος ο σταθμός στα Σελιανίτικα, αλλά η Πάτρα περιμένει ακόμα το θαύμα!
ΖΩΗ15 ώρες πρίνΣυναγερμός στην Ταραμπούρα: Θρίλερ με πατρινό πατέρα – «Κόκκινος» συναγερμός στην Αστυνομία μετά από απειλές στο 112
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΜπλόκο στα διόδια του Ρίου: Στην Πάτρα χτύπησε η καμπάνα για την υπόθεση «Χωριάτικο»
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες πρίνΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ: Το αδιανόητο παιχνίδι της μοίρας για την 55χρονη Βάσω Σταμίρη









