ΖΩΗ
ΠΑΤΡΑ: Ασυνεννοησία εργολαβιών προκαλεί χάος στην οδό Βορείου Ηπείρου – ΦΩΤΟ

Οι εικόνες που μας έστειλαν αναγνώστες από την οδό Βορείου Ηπείρου είναι ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί σε πολλές περιοχές της πόλης. Φαίνεται πως στην περίπτωση αυτή υπήρξε έλλειψη συνεννόησης μεταξύ των διαφορετικών εργολαβιών, κάτι που δυστυχώς δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στην Άνω Πόλη και στην περιοχή γύρω από το Κάστρο. Ενώ οι εργασίες για την ανακαίνιση των πεζοδρομίων προχωρούσαν, άλλη εργολαβία έσπασε τα ήδη φτιαγμένα πεζοδρόμια για να πραγματοποιήσει το δικό της έργο, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους.
Οι περίοικοι, βλέποντας τις εργασίες να ακυρώνουν η μία την άλλη, αναγκάστηκαν να κάνουν τον σταυρό τους, μιας και τέτοια περιστατικά δυστυχώς δεν είναι ασυνήθιστα στην Ελλάδα. Η έλλειψη συντονισμού και η αδυναμία συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων συχνά οδηγεί σε περιττές ταλαιπωρίες για τους πολίτες, καθυστερήσεις στα έργα και σπατάλη δημόσιων πόρων.



ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Νέα εποχή για το ιστορικό ακίνητο στη Γούναρη: Τα Διοικητικά Δικαστήρια αποκτούν το δικό τους σύγχρονο «σπίτι»
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ: Χειροπέδες στο δίδυμο που είχε σπείρει τον πανικό στα μαγαζιά της Πάτρας
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΑνάσα για το κυκλοφοριακό: Μεγαλώνει το πάρκινγκ στον Άγιο Διονύσιο – Τέλος στο «καπέλωμα» από εταιρικά στόλους
ΖΩΗ17 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Aνησυχητικό τροχαίο τα ξημερώματα στην Ελευθερίου Βενιζέλου – ΦΩΤΟ
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πρίνΤο τρένο «σφυρίζει»… στα χαρτιά: Έτοιμος ο σταθμός στα Σελιανίτικα, αλλά η Πάτρα περιμένει ακόμα το θαύμα!
ΖΩΗ17 ώρες πρίνΣυναγερμός στην Ταραμπούρα: Θρίλερ με πατρινό πατέρα – «Κόκκινος» συναγερμός στην Αστυνομία μετά από απειλές στο 112
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΜπλόκο στα διόδια του Ρίου: Στην Πάτρα χτύπησε η καμπάνα για την υπόθεση «Χωριάτικο»
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες πρίνΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ: Το αδιανόητο παιχνίδι της μοίρας για την 55χρονη Βάσω Σταμίρη









