ΖΩΗ
Ο Μόλος της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα: Η Προοπτική της Μετατροπής σε Χώρο Στάθμευσης Αποτυπώνεται με Μοναδικό Τρόπο

Στην Πάτρα, υπάρχει γνωστό πρόβλημα σχετικά με τη μετατροπή του μόλου της Αγίου Νικολάου σε έναν χώρο στάθμευσης οχημάτων. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, λαμβάνοντας υπόψη μια διαφορετική οπτική γωνία, αναδεικνύει μοναδικά το πώς φαίνεται ο μόλος από απόσταση. Η εικόνα αποτυπώνει το τοπίο με τρόπο που αναδεικνύει την αλλαγή που θα υφίστατο ο χώρος, προκαλώντας συζητήσεις και αντιδράσεις στην τοπική κοινότητα.

ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Νέα εποχή για το ιστορικό ακίνητο στη Γούναρη: Τα Διοικητικά Δικαστήρια αποκτούν το δικό τους σύγχρονο «σπίτι»
ΖΩΗ19 ώρες πρίνΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ: Χειροπέδες στο δίδυμο που είχε σπείρει τον πανικό στα μαγαζιά της Πάτρας
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΑνάσα για το κυκλοφοριακό: Μεγαλώνει το πάρκινγκ στον Άγιο Διονύσιο – Τέλος στο «καπέλωμα» από εταιρικά στόλους
ΖΩΗ4 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Aνησυχητικό τροχαίο τα ξημερώματα στην Ελευθερίου Βενιζέλου – ΦΩΤΟ
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΜπλόκο στα διόδια του Ρίου: Στην Πάτρα χτύπησε η καμπάνα για την υπόθεση «Χωριάτικο»
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες πρίνΤο τρένο «σφυρίζει»… στα χαρτιά: Έτοιμος ο σταθμός στα Σελιανίτικα, αλλά η Πάτρα περιμένει ακόμα το θαύμα!
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΈφυγε από τη ζωή ο Πατρινός ταξιντζής Χριστόφορος (Άκης) Γερμένης – Η πόλη αποχαιρετά έναν δικό της άνθρωπο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ3 ημέρες πρίνΧειροπέδες στον ιδιοκτήτη του “Χωριάτικου” για μεγάλη φοροδιαφυγή









