ΕΛΛΑΔΑ
“Εφυγε” ξαφνικά στα 62 ο Νίκος Μηλιώτης

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 62 ετών, ο αντιπεριφερειάρχης πολιτικής προστασίας Ιονίων Νήσων Νίκος Μηλιώτης.
Η δυσάρεστη είδηση σκόρπισε θλίψη τόσο στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων όσο και γενικότερα στον αυτοδιοικητικό κόσμο της Κέρκυρας τον οποίο ο Ν. Μηλιώτης υπηρέτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Χθες το απόγευμα, αισθάνθηκε αδιαθεσία στο σπίτι του και υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο, έσπευσε γείτονας ιατρός να παράσχει τις πρώτες βοήθειες και σε ελάχιστο χρόνο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Επί δεκαετίες αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και πρόεδρος της Ένωσης Άξιωματικών Ύπαλλήλων Κέρκυρας της ΕΛΑΣ, είχε διατελέσει πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου επί θητείας περιφερειάρχη του Σπύρου Σπύρου, ενώ τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του αντιπεριφερειάρχη πολιτικής προστασίας.
Ο εκλιπών ήταν ενεργός στα κοινά μέχρι και την τελευταία στιγμή, ενώ μόλις χθες συμμετείχε στην παρουσίαση της υπογραφής απομάκρυνσης των σκουπιδιών από τον πρωην ΧΥΤΑ Λευκίμμης.

ΖΩΗ18 ώρες πρίν«Στα δύο» η Πάτρα από το κύμα κακοκαιρίας: Τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι την Τρίτη
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΕφιάλτης σε πολυκατοικία στην Πάτρα: Παιδιά στο μπαλκόνι με τσιγάρο, τραμπουκισμοί και καθημερινή «τρομοκρατία»
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΈφυγε από τη ζωή στα 69 του χρόνια ο Ιωάννης Πετρόπουλος
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΣοκ στην Πάτρα: Αδιευκρίνιστα αίτια πίσω από τον ξαφνικό θάνατο 28χρονου – “Παγωμένη” η τοπική κοινωνία
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΣυναγερμός στην Πάτρα: Η εξαφάνιση 13χρονης που «πάγωσε» την πόλη και η αλήθεια πίσω από το σχολικό εφιάλτη
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ2 ημέρες πρίνΣτο σφυρί ακίνητα της «Κιβωτού της Αγάπης»: Η μάχη για την επιβίωση ενός ιστορικού ιδρύματος της Πάτρας
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΣοκ στα Μοιρέικα: SUV έφυγε από τον δρόμο και κατέληξε σε γκρεμό! – ΦΩΤΟ
ΥΓΕΙΑ3 ημέρες πρίν«Εμπόλεμη ζώνη» τα νοσοκομεία της Πάτρας: Συναγερμός για ράντζα, ιούς και πρόωρη γρίπη









