Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας στην Πάτρα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που φέρονται να χτύπησαν έναν 14χρονο το απόγευμα της προπερασμένης Παρασκευής στις Δάφνες.
Ο ανήλικος είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα του λέγοντάς της ότι βρίσκεται εκτός σπιτιού, αλλά αργότερα βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, μετά την επίθεση που δέχθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δρομολογούνται εξελίξεις για το συγκεκριμένο περιστατικό. Η μητέρα του παιδιού επιβεβαίωσε ότι ο έφηβος, μετά τη νοσηλεία του στο Καραμανδάνειο, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην Αθήνα και την περασμένη Κυριακή υπεβλήθη σε επέμβαση στο σαγόνι του. Όπως αναφέρει η οικογένειά του, αυτή δεν θα είναι η τελευταία εγχείρηση καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι γονείς προκειμένου να εντοπιστούν όλοι οι δράστες της επίθεσης, θα καταγγείλουν συγκεκριμένο 14χρονο Ρομά που πηγαίνει στο ίδιο γυμνάσιο με το παιδί τους και φέρεται να πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο μαζί με άλλους. «Βάραγαν το παιδί με σιδερογροθιές και του διέλυσαν το σαγόνι. Αυτό το συγκεκριμένο παιδί πρωταγωνιστεί και σε άλλους ξυλοδαρμούς, μέχρι και βίντεο έχουμε από πολλά επεισόδια που έχει προκαλέσει! Σας το λέω διότι πέντε άτομα να βαράνε παιδί και να μην σηκώνεται ένας λουόμενος στις Δάφνες να βοηθήσει στις 4:20 το μεσημέρι, αυτό πραγματικά μας ξεπερνά. Φανταστείτε τι έχουμε να βιώσουμε από τις συμμορίες ανηλίκων που δραστηριοποιούνται σε πολλές γνωστές πλατείες της Πάτρας και προς όλες τις περιοχές προς το Ρίο», αναφέρει φίλη της οικογένειας.
Να θυμίσουμε πως πριν από το συγκεκριμένο επεισόδιο, στα τέλη της σχολικής χρονιάς, υπήρξε άλλο ένα σοβαρό περιστατικό βίας ανηλίκων στην Πάτρα, στην οδό Αυστραλίας, κοντά σε Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) της περιοχής.
Όλα ξεκίνησαν όταν δεκάδες ανήλικοι στην Πάτρα άρχισαν να διαπληκτίζονται, με τους περαστικούς που βρίσκονταν στο σημείο να καλούν την ΕΛΑΣ.
Μετά τον διαπληκτισμό, ακολούθησε άγριος τσακωμός καθώς κάποιοι από τους νεαρούς συνέχισαν να χτυπούν άλλους ανήλικους που είχαν πέσει στο έδαφος.
Αρχικά, δύο άτομα χτυπιόντουσαν και γύρω κάποιοι άλλοι είχαν σχηματίσει κύκλο και παρακολουθούσαν. Παραμένει άγνωστο αν είχε προηγηθεί κάποια παρεξήγηση που προκάλεσε το επεισόδιο ή αν είχε δοθεί «ραντεβού για ξύλο».