ΥΓΕΙΑ
ΠΑΤΡΑ-Οριστικό τέλος στην «εκκρεμότητα» Δημόπουλου στον «Άγιο Ανδρέα» – Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ

Σφραγίστηκε και τυπικά η αποχώρηση του αναπληρωτή διοικητή μετά από μήνες πολιτικών και συνδικαλιστικών πιέσεων για την καταργημένη θέση.
Τίτλους τέλους σε μια υπόθεση που προκάλεσε έντονες αναταράξεις στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» έβαλε η δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ, σφραγίζοντας την αποχώρηση του Παναγιώτη Δημόπουλου από τη θέση του αναπληρωτή διοικητή του ιδρύματος.
Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως τα σχετικά ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, βάζοντας ένα οριστικό σημείο στίξης σε μια παράταση παραμονής που είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη θέση είχε καταργηθεί ήδη από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα η νέα διοίκηση. Ωστόσο, η καθυστέρηση στην τυπική αποδέσμευση του κ. Δημόπουλου διατήρησε το θέμα στην επικαιρότητα για μήνες, συντηρώντας ένα κλίμα έντασης εντός και εκτός του νοσοκομειακού ιδρύματος.
Το ζήτημα είχε λάβει ευρύτερες διαστάσεις, φτάνοντας μέχρι τη Βουλή μέσω κοινοβουλευτικών ερωτήσεων, ενώ παράλληλα το Σωματείο Εργαζομένων του «Αγίου Ανδρέα» ζητούσε πιεστικά απαντήσεις για το καθεστώς υπό το οποίο διατηρούνταν στελέχη σε θέσεις που είχαν πλέον καταργηθεί θεσμικά.
Με τη δημοσίευση της απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η διοικητική αυτή εκκρεμότητα κλείνει και τυπικά, επιτρέποντας στο νοσοκομείο να προχωρήσει στην επόμενη μέρα χωρίς τη σκιά μιας διοικητικής αρρυθμίας που απασχόλησε έντονα την τοπική επικαιρότητα.

ΖΩΗ21 ώρες πρίν«Στα δύο» η Πάτρα από το κύμα κακοκαιρίας: Τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι την Τρίτη
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΕφιάλτης σε πολυκατοικία στην Πάτρα: Παιδιά στο μπαλκόνι με τσιγάρο, τραμπουκισμοί και καθημερινή «τρομοκρατία»
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΈφυγε από τη ζωή στα 69 του χρόνια ο Ιωάννης Πετρόπουλος
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΣοκ στην Πάτρα: Αδιευκρίνιστα αίτια πίσω από τον ξαφνικό θάνατο 28χρονου – “Παγωμένη” η τοπική κοινωνία
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΣυναγερμός στην Πάτρα: Η εξαφάνιση 13χρονης που «πάγωσε» την πόλη και η αλήθεια πίσω από το σχολικό εφιάλτη
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ2 ημέρες πρίνΣτο σφυρί ακίνητα της «Κιβωτού της Αγάπης»: Η μάχη για την επιβίωση ενός ιστορικού ιδρύματος της Πάτρας
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΣοκ στα Μοιρέικα: SUV έφυγε από τον δρόμο και κατέληξε σε γκρεμό! – ΦΩΤΟ
ΥΓΕΙΑ3 ημέρες πρίν«Εμπόλεμη ζώνη» τα νοσοκομεία της Πάτρας: Συναγερμός για ράντζα, ιούς και πρόωρη γρίπη









