ΖΩΗ
Επεισόδια στην Πάτρα: Αναρχικοί συγκρούστηκαν με την αστυνομία μετά από πάρτι στην πλατεία Ολγας – ΦΩΤΟ

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ ομάδας αναρχικών και αστυνομίας έγιναν στις 4 τα ξημερώματα στην Πάτρα μετά από πάρτι που διοργανώθηκε στην Πλ. Ολγας. Πάνω από 30 άτομα συμμετείχαν στα επεισόδια και έγιναν 13 προσαγωγές, ενώ στη συνέχεια διοργανώθηκε και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού.
Οι αντιεξουσιαστές έβαλαν φωτιά σε 3 κάδους στην οδό Κολοκοτρώνη και Μαιζώνος, ενώ έσπασαν την είσοδο των Mac Donalds στο κάτω μέρος της Πλατείας και έγραψαν συνθήματα. Διμοιρία των ΜΑΤ επενέβη και έγινε… της κακομοίρας!
Σήμερα το πρωί θα υπάρξουν νεώτερα για το αν κάποιες απο τις προσαγωγές θα μετατραπούν σε συλλήψεις.



ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Νέα εποχή για το ιστορικό ακίνητο στη Γούναρη: Τα Διοικητικά Δικαστήρια αποκτούν το δικό τους σύγχρονο «σπίτι»
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ: Χειροπέδες στο δίδυμο που είχε σπείρει τον πανικό στα μαγαζιά της Πάτρας
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΑνάσα για το κυκλοφοριακό: Μεγαλώνει το πάρκινγκ στον Άγιο Διονύσιο – Τέλος στο «καπέλωμα» από εταιρικά στόλους
ΖΩΗ12 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Aνησυχητικό τροχαίο τα ξημερώματα στην Ελευθερίου Βενιζέλου – ΦΩΤΟ
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πρίνΤο τρένο «σφυρίζει»… στα χαρτιά: Έτοιμος ο σταθμός στα Σελιανίτικα, αλλά η Πάτρα περιμένει ακόμα το θαύμα!
ΖΩΗ13 ώρες πρίνΣυναγερμός στην Ταραμπούρα: Θρίλερ με πατρινό πατέρα – «Κόκκινος» συναγερμός στην Αστυνομία μετά από απειλές στο 112
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΜπλόκο στα διόδια του Ρίου: Στην Πάτρα χτύπησε η καμπάνα για την υπόθεση «Χωριάτικο»
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πρίνΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ: Το αδιανόητο παιχνίδι της μοίρας για την 55χρονη Βάσω Σταμίρη








