ΕΛΛΑΔΑ
Ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος Χριστόφορος Βασιλόπουλος: Αναπάντεχος Χαμός στα 45 – Αφήνει Πίσω Θλίψη

Ο Χριστόφορος Βασιλόπουλος, ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος δεν είναι πλέον στη ζωή σκορπίζοντας θλίψη και ερωτηματικά.
Σε ηλικία 45 ετών, με δύο παιδιά, κάτοικος Άνω Ευηνοχωρίου Μεσολογγίου που ήταν και ο τόπος καταγωγής του, υπηρετούσε στο Λιμενικό Τμήμα Ναυπάκτου.
Κομάντο ειδικών αποστολών, εξαιρετικός στα καθήκοντά του, όπως λένε συνάδελφοί του, με μεγάλη αποδοχή στην κοινωνία. Ο Χριστόφορος ένα χαμογελαστό παιδί που λάτρευε την οικογένεια και την ζωή όπως έγραψε η Ιωάννα Νικολάου, συνάδελφός του “έφυγε” με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για καρδιακό επεισόδιο.

ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Νέα εποχή για το ιστορικό ακίνητο στη Γούναρη: Τα Διοικητικά Δικαστήρια αποκτούν το δικό τους σύγχρονο «σπίτι»
ΖΩΗ19 ώρες πρίνΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ: Χειροπέδες στο δίδυμο που είχε σπείρει τον πανικό στα μαγαζιά της Πάτρας
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΑνάσα για το κυκλοφοριακό: Μεγαλώνει το πάρκινγκ στον Άγιο Διονύσιο – Τέλος στο «καπέλωμα» από εταιρικά στόλους
ΖΩΗ4 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Aνησυχητικό τροχαίο τα ξημερώματα στην Ελευθερίου Βενιζέλου – ΦΩΤΟ
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΜπλόκο στα διόδια του Ρίου: Στην Πάτρα χτύπησε η καμπάνα για την υπόθεση «Χωριάτικο»
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες πρίνΤο τρένο «σφυρίζει»… στα χαρτιά: Έτοιμος ο σταθμός στα Σελιανίτικα, αλλά η Πάτρα περιμένει ακόμα το θαύμα!
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΈφυγε από τη ζωή ο Πατρινός ταξιντζής Χριστόφορος (Άκης) Γερμένης – Η πόλη αποχαιρετά έναν δικό της άνθρωπο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ3 ημέρες πρίνΧειροπέδες στον ιδιοκτήτη του “Χωριάτικου” για μεγάλη φοροδιαφυγή









