ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθησαν δύο άτομα για τη ληστεία στο πρατήριο καυσίμων στον Αλισσό

Δύο άτομα, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός με μόνιμη κατοικία στην Πάτρα, συνελήφθησαν από την αστυνομία για τη ληστεία που διαπράχθηκε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στον Αλισσό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες απέσπασαν 4.800 ευρώ, ενώ η αστυνομία τους εντόπισε άμεσα μετά το περιστατικό και τους παρακολούθησε.
Όταν επέστρεψαν το νοικιασμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για τη ληστεία, επιβιβάστηκαν σε ένα ταξί, όμως η αστυνομία ανακάλυψε τη θέση τους και τους συνέλαβε όταν ακινητοποίησαν το ταξί.

ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Νέα εποχή για το ιστορικό ακίνητο στη Γούναρη: Τα Διοικητικά Δικαστήρια αποκτούν το δικό τους σύγχρονο «σπίτι»
ΖΩΗ19 ώρες πρίνΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ: Χειροπέδες στο δίδυμο που είχε σπείρει τον πανικό στα μαγαζιά της Πάτρας
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΑνάσα για το κυκλοφοριακό: Μεγαλώνει το πάρκινγκ στον Άγιο Διονύσιο – Τέλος στο «καπέλωμα» από εταιρικά στόλους
ΖΩΗ4 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Aνησυχητικό τροχαίο τα ξημερώματα στην Ελευθερίου Βενιζέλου – ΦΩΤΟ
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΜπλόκο στα διόδια του Ρίου: Στην Πάτρα χτύπησε η καμπάνα για την υπόθεση «Χωριάτικο»
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες πρίνΤο τρένο «σφυρίζει»… στα χαρτιά: Έτοιμος ο σταθμός στα Σελιανίτικα, αλλά η Πάτρα περιμένει ακόμα το θαύμα!
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΈφυγε από τη ζωή ο Πατρινός ταξιντζής Χριστόφορος (Άκης) Γερμένης – Η πόλη αποχαιρετά έναν δικό της άνθρωπο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ3 ημέρες πρίνΧειροπέδες στον ιδιοκτήτη του “Χωριάτικου” για μεγάλη φοροδιαφυγή









