Connect with us

ΖΩΗ

ΠΑΤΡΑ: Tα must πάρτι του Πατρινού Καρναβαλιού που έγιναν θεσμός!

πάρτι

Τα πάρτι και οι χοροί έχουν ήδη ξεκινήσει και μέσα στις επόμενες ημέρες επανέρχονται όλες αυτές οι χορευτικές καρναβαλικές εκδηλώσεις που έχουν γίνει θεσμός.

Το ενδιαφέρον των καρναβαλιστών της Πάτρας και γενικότερα του κόσμου είναι μεγάλο αφού άπαντες μετά από τρία χρόνια πανδημίας, μέτρων, ελέγχων και περιορισμών διψούν για καρναβάλι και για διασκέδαση.

Η αρχή στους κλασικούς χορούς του Πατρινού Καρναβαλιού θα γίνει με τον «Χρυσό Χορό» το Σάββατο στις 11 Φεβρουαρίου, στο κέντρο Mirafiore, με guests την Μπέσυ Αργυράκη και τον Βασίλη Κωνσταντινίδη (Idols).

Την σκυτάλη παίρνουν το Σάββατο στις 18 Φεβρουαρίου το πάρτι του Studio 54, στο W του Ρίου, ένας χορός με αέρα από Νέα Υόρκη και μουσική των 80s, αλλά και πολλά στοιχεία που παραπέμπουν στο θρυλικό club όπως και το original classic party 80’s back 2 carnival στο Royal με εικόνες και μουσική από τα Kαρναβάλια των καλύτερών μας χρόνων.

Την Δευτέρα στις 20 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ένας χορός θεσμός για τους καρναβαλιστές και το Καρναβαλικό Κομιτάτο. Πρόκειται για τον «Χορό των Ταλέντων» που θα γίνει και φέτος στα “Αστέρια”.

Ένας χορός που κάθε χρόνο κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων ταλέντων, χωρίς όμως αυτές να κυκλοφορούν προς τα έξω, λόγω… καρναβαλικής εχεμύθειας.

Κατόπιν ακολουθεί ο γνωστός χορός του All Star Game, στις 21 Φεβρουαρίου στο Distinto, ενώ στη συνέχεια την Τετάρτη στις 22 του μήνα η θεατρική ομάδα των Υποκριτών διοργανώνει τον χορό Your Face Sounds Familiar.

Στις 23 Φεβρουαρίου έχουμε τον Λευκό Χορό, ένας από τους χορούς «must» του Πατρινού Καρναβαλιού που φέτος κλείνει τα 44 χρόνια του και που θα πραγματοποιηθεί στο Χάραμα.

Ακολουθεί ένας ακόμα χορός – θεσμός για την Πάτρα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κόκκινο Χορό. Ο Κόκκινος Χορός έρχεται και φέτος για να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές, στις 24 Φεβρουαρίου, στο Royal.

Ας αρχίσουν οι χοροί - Tα must πάρτι του Πατρινού Καρναβαλιού που έγιναν θεσμός!

Από εκεί και πέρα μπαίνουμε στην κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού, στο τελευταίο τριήμερο. Το Σάββατο, αμέσως μετά την νυχτερινή παρέλαση, θα γίνει το πάρτι του Stop Over, στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

Πρόκειται για μια εκδήλωση που έρχεται για να αναβιώσει τους παλιούς χορούς του Πατρινού Καρναβαλιού που γίνονταν στο συγκεκριμένο χώρο.

Το ίδιο βράδυ στον χώρο του Royal θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα πάρτι που γίνεται πλέον κάθε χρόνο το Circus Carnival Party, δίνοντας μια άλλη πτυχή στους χορούς της μεγάλης αυτής γιορτής για την Πάτρα.

Και φυσικά για την τελευταία Κυριακή υπάρχει η Κλασική Συνταγή, το πάρτι των καρναβαλικών πληρωμάτων, ένας χορός θεσμός που γίνεται κάθε καρναβάλι λίγη ώρα μετά το τέλος της μεγάλης παρέλασης.

Το πάρτι των καρναβαλικών πληρωμάτων φέτος θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο της 5Ε (πρώην Αποθέωση), με μουσική, χορό και αρκετές εκπλήξεις.

Σημειώνουμε: Ασφαλώς δεν είναι μόνο αυτοί οι χοροί που θα λάβουν χώρα στην καρναβαλική περίοδο. Όλες αυτές τις μέρες στην Πάτρα, στα μαγαζιά της και στις αίθουσες της θα γίνουν δεκάδες καρναβαλικές εκδηλώσεις και χοροί. Εμείς απλά αναφέρουμε τους πιο κλασικούς. Η επιλογή είναι δική σας.

Ας αρχίσουν οι χοροί - Tα must πάρτι του Πατρινού Καρναβαλιού που έγιναν θεσμός!
Συνέχεια ανάγνωσης
Διαφήμιση
Διαφημιστείτε στο Patratora
Μια γυναίκα και ένας άνδρας χαμογελούν σε εξωτερικό χώρο, κρατώντας πιάτα με φαγητό.
ΚΟΣΜΟΣ9 ώρες πρίν

Γιατί η Μέγκαν «έθαψε» τις καταγγελίες-σοκ για τον πατέρα της: Ο ρόλος της αστυνομίας και το παρασκήνιο του 2019

Γυναίκα με αποκαλυπτική πράσινημφίεση και κόκκινα μαλλιά δίπλα σε άνδρα με μαύρη στολή υπερήρωα με μάσκα.
ΚΟΣΜΟΣ9 ώρες πρίν

Οι celebrities που «τρέλαναν» το Halloween, η ακομπλεξάριστη Hurley και το μπάνιο… α λα Pretty Woman! – ΦΩΤΟ

Αστυνομικοί και διασώστες στο σημείο τροχαίου ατυχήματος μεταξύ Ι.Χ. αυτοκινήτου, φορτηγού και ασθενοφόρου.
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες πρίν

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: 24χρονος νεκρός μετά από σφοδρή σύγκρουση με βυτιοφόρο

Άντρας κρατάει ψώνια και πορτοφόλι με χαρτονομίσματα μπροστά από ταμειακή μηχανή σε κατάστημα τροφίμων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ13 ώρες πρίν

Ανεβαίνουν κι άλλο οι τιμές: Στα 14-15 ευρώ… η νέα πραγματικότητα που μας γονατίζει

Εξωτερική όψη κτιρίου με επιγραφή και δέντρα στον περιβάλλοντα χώρο.
ΖΩΗ13 ώρες πρίν

Εφιάλτης 4 εκατομμυρίων ευρώ για 5 Πατρινούς: Πώς βρέθηκαν στον αέρα οι περιουσίες τους για χρέη του ΒΙΟΠΑ

Παραθαλάσσια πόλη με συννεφιασμένο ουρανό, κύματα στη θάλασσα και βρεγμένο πεζοδρόμιο.
ΖΩΗ13 ώρες πρίν

«Στα δύο» η Πάτρα από το κύμα κακοκαιρίας: Τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι την Τρίτη

Άτομο πηδά από το μπαλκόνι πολυκατοικίας σε δρόμο τη νύχτα, ενώ δεύτερο άτομο στέκεται στο πεζοδρόμιο.
ΖΩΗ13 ώρες πρίν

«Βουτιά» από το μπαλκόνι για 14χρονο «ποντικό» στην Πάτρα – Άρπαξε κοσμήματα και έγινε καπνός με συνεργό

Αστυνομικοί συνοδεύουν άτομα με χειροπέδες κοντά σε αυτοκίνητα σε νυχτερινό δρόμο
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες πρίν

«ΜΚΟ» έπαιζε στοίχημα με τα λεφτά από τα άρρωστα παιδιά – ΦΩΤΟ

Άτομα σε δρόμο και μπαλκόνια παλαιών κτιρίων με απλωμένα ρούχα σε εξώστες.
ΖΩΗ13 ώρες πρίν

Εγκλωβισμένος στο ίδιο του το σπίτι: Όταν η ενοικίαση μετατρέπεται σε εφιάλτη για μια ολόκληρη γειτονιά της Πάτρας

Θάλασσα και αμμώδης παραλία με επικάλυψη κίτρινου πλέγματος σε σχήμα κηρήθρας
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ23 ώρες πρίν

Δρόμος Πλαζ: Η λύση υπάρχει, κοστίζει λίγο και μπαίνει σε λίγες μέρες

Παραθαλάσσια πόλη με συννεφιασμένο ουρανό, κύματα στη θάλασσα και βρεγμένο πεζοδρόμιο.
ΖΩΗ13 ώρες πρίν

«Στα δύο» η Πάτρα από το κύμα κακοκαιρίας: Τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι την Τρίτη

Άτομο σε μπαλκόνι κτιρίου κρατάει αντικείμενο
ΖΩΗ2 ημέρες πρίν

Εφιάλτης σε πολυκατοικία στην Πάτρα: Παιδιά στο μπαλκόνι με τσιγάρο, τραμπουκισμοί και καθημερινή «τρομοκρατία»

Πορτραίτο άντρα με γένια και μουστάκι, φοράει λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πρίν

Έφυγε από τη ζωή στα 69 του χρόνια ο Ιωάννης Πετρόπουλος

Νυχτερινή λήψη φωτιστικού στύλου με μουτζούρα στο τζάμι του, μπροστά από πολυκατοικίες
ΖΩΗ3 ημέρες πρίν

ΠΑΤΡΑ-Μελάνι στα φώτα, μουντζούρα στη λογική: Δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μπογιά στην Πλατεία Όλγας και την «είδαν» καλλιτέχνες

Εξωτερική άποψη πολυώροφου κτιρίου νοσοκομείου με είσοδο και παράθυρα.
ΖΩΗ2 ημέρες πρίν

Σοκ στην Πάτρα: Αδιευκρίνιστα αίτια πίσω από τον ξαφνικό θάνατο 28χρονου – “Παγωμένη” η τοπική κοινωνία

Νεαρή κοπέλα με σακίδδιο πλάτης περπατά μόνη της σε δρόμο, ενώ μια ομάδα τεσσάρων ατόμων στέκεται παραπέρα και ψιθυρίζει.
ΖΩΗ2 ημέρες πρίν

Συναγερμός στην Πάτρα: Η εξαφάνιση 13χρονης που «πάγωσε» την πόλη και η αλήθεια πίσω από το σχολικό εφιάλτη

Η είσοδος κτιρίου με επιγραφή που αναφέρει «Φ.Σ. Κιβωτός Αγάπης» και κλιματιστικά στους εξωτερικούς τοίχους
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ1 ημέρα πρίν

Στο σφυρί ακίνητα της «Κιβωτού της Αγάπης»: Η μάχη για την επιβίωση ενός ιστορικού ιδρύματος της Πάτρας

Τρακαρισμένο μαύρο αυτοκίνητο με σοβαρές ζημιές στην οροφή και το πίσω μέρος, ακινητοποιημένο σε αγροτική περιοχή με πράσινο και δ
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πρίν

Σοκ στα Μοιρέικα: SUV έφυγε από τον δρόμο και κατέληξε σε γκρεμό! – ΦΩΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ