ΖΩΗ
Κάιλι Τζένερ: Ποζάρει προκλητικά με vintage μπικίνι Chanel αξίας 9.950 δολαρίων και «ρίχνει» το Instagram

Η Κάιλι Τζένερ έδειξε τις καμπύλες της ενώ χαλάρωνε στην πισίνα σε μια σειρά από πικάντικες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram της. Εκτός από το σώμα της την παράσταση έκλεψε και το μπικίνι της.
Στις φωτογραφίες που ανέβασε η 25χρονη Τζένερ απολαμβάνει τον ήλιο με ένα πολύχρωμο vintage μπικίνι Chanel που είναι καλυμμένο με αστραφτερά κρύσταλλα και το εμβληματικό λογότυπο με το διπλό C της εταιρείας στο πίσω μέρος του σλιπ.
Το εν λόγω μαγιό είναι vintage κομμάτι και είχε σχεδιαστεί από τον αείμνηστο Καρλ Λάγκερφελντ για την ανοιξιάτικη επίδειξη του οίκου το 1995.
Η Τζένερ απέκτησε το ιδιαίτερο μαγιό από το vintage site του σχεδιαστή God of Cloth έναντι του ποσού των 9.950 δολαρίων.
Οι μονόχρωμες ροζ και κόκκινες εκδοχές του teeny μπικίνι είχαν αρχικά παρουσιαστεί στην πασαρέλα από τη Naomi Campbell και την Claudia Schiffer, αντίστοιχα.
Η μητέρα δύο παιδιών έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «ονειρεμένη μέρα» ενώ οι θαυμαστές της τρελάθηκαν με εκείνη, με έναν να γράφει: «σε βλέπω στα όνειρά μου».
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Κάιλι Τζένερ στο Instagram της





ΥΓΕΙΑ1 ημέρα πρίνΠΑΤΡΑ-Επιστροφή στο… «κόκκινο»: Ξανανοίγει κλινική Covid στο Ρίο λόγω της πίεσης στα νοσοκομεία
ΖΩΗ12 ώρες πρίνΜαύρη μέρα στη ΒΙПЕ: Ακόμα ένας εργαζόμενος δεν θα γυρίσει σπίτι του
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-«Ως πότε;» – Νέο σοβαρό τροχαίο στα Ζαρουχλέικα, εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα νεαρή οδηγός
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΠάτρα: Σοκ στην οδό Παμίσσου – 10χρονος «ποντικός» άδειασε σπίτι και έγινε καπνός!
ΖΩΗ12 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Τροχαίο στην Οβρυά: Από τύχη ζούμε – Έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε μάντρα – ΦΩΤΟ
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΠΑΤΡΑ-Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Εκ της Σαρκός» στο Βιβλιοπωλείο Nouveau
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΒαριά θλίψη στην Πάτρα: «Έφυγε» στα 63 του ο Γιάννης Λιακόπουλος – Σπαραγμός στο Ψαροφάι
ΥΓΕΙΑ1 ημέρα πρίνΣεισμός στα τοπικά ιατροδικαστικά πράγματα: Οριστικό «αντίο» για την Αγγελική Τσιόλα







