ΖΩΗ
Τραγωδία στην Αγυιά: Απρόσμενος χαμός για την 39χρονη Μαρίνα

Η Μαρίνα, μια 39χρονη, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Αγία Πάτρα. Ο σύζυγός της, που εργάζεται ως οδηγός ταξί, την ανακάλυψε αναίσθητη στην κουζίνα όταν επέστρεφε από τη νυχτερινή του βάρδια. Δίπλα της βρέθηκε η 4χρονη κόρη τους.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η Μαρίνα είχε ήδη φύγει από τη ζωή αρκετές ώρες πριν τη βρει ο σύζυγός της. Από την έρευνα που διεξήγαγε η αστυνομία δεν προέκυψαν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας. Η παρουσία αίματος στη μύτη της Μαρίνας προσδιορίστηκε ως αποτέλεσμα πτώσης, με αποτέλεσμα τραύμα. Είναι πραγματικά αποκαρδιωτικό το γεγονός ότι η νεαρή κόρη βρισκόταν δίπλα στην αποθανούσα μητέρα της για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να καταλάβει τι είχε συμβεί.
Μετά την αποκάλυψη του τραγικού αυτού περιστατικού, μέλη του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να παράσχουν συμπαράσταση στον θλιμμένο πατέρα. Η Μαρίνα είχε επίσης μια άλλη 14χρονη κόρη από προηγούμενο γάμο, επιδεινώνοντας τη θλίψη της οικογένειας.
Ένα τόσο καταστροφικό γεγονός αφήνει μια μόνιμη επίδραση σε όλους τους εμπλεκόμενους. Είναι σημαντικό για την οικογένεια, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, να λάβουν την απαραίτητη συναισθηματική και ψυχολογική υποστήριξη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Άγρια νύχτα στην Ελευθερίου Βενιζέλου: Κουκουλοφόροι «χτύπησαν» πρακτορείο με πιστόλι και μαχαίρι
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΘρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 63 του ο Γιώργος Τσάμης, η ψυχή της “κοκκινόμαυρης” κερκίδας
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ2 ημέρες πρίνΤρεις και ο κούκος πετάχτηκαν από τα κρεβάτια – Κουνήθηκε γερά η Πάτρα!
ΖΩΗ19 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Νέα εποχή για το ιστορικό ακίνητο στη Γούναρη: Τα Διοικητικά Δικαστήρια αποκτούν το δικό τους σύγχρονο «σπίτι»
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΝέος φόβος στις γειτονιές της Πάτρας: Βίαιη ληστεία εν μέση ημέρα στην οδό Εφέσου – Θύμα περιπατητής
ΖΩΗ17 ώρες πρίνΑνάσα για το κυκλοφοριακό: Μεγαλώνει το πάρκινγκ στον Άγιο Διονύσιο – Τέλος στο «καπέλωμα» από εταιρικά στόλους
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΈνα ευρωπαϊκό «Portobello» γεννιέται στην καρδιά της Πάτρας
ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πρίνΜπλόκο στα διόδια του Ρίου: Στην Πάτρα χτύπησε η καμπάνα για την υπόθεση «Χωριάτικο»








