ΕΛΛΑΔΑ
Πυρκαγιάς στα Σαγέικα – Με αντίξοες συνθήκες και παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. – Πετροπόλεμος από τον καταυλισμό

Πυρκαγιά έχει σημειωθεί το βράδυ της Παρασκευής στα Σαγέικα. Η φωτιά είναι σε δύο εστίες, με μία εστία να βρίσκεται στο γήπεδο και μία άλλη κοντά στον καταυλισμό.
Δυστυχώς, οι διαμένοντες στον καταυλισμό πετούν πέτρες στους πυροσβέστες, κάνοντας δύσκολη την πρόσβασή τους και την κατάσβεση της φωτιάς. Αρχικά, η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) κλήθηκε στο σημείο για να διαχειριστεί την κατάσταση.
Ωστόσο, μετά από συντονισμένες προσπάθειες των πυροσβεστών, κατέσβεσαν τη φωτιά και στις δύο εστίες. Οι πυροσβέστες αντιμετώπισαν τις δυσκολίες και τον κίνδυνο που προέκυπτε από την αντίδραση των κατοίκων και μετά από αποφασιστική δράση κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.
Η καταστολή της πυρκαγιάς αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα, καθώς η φωτιά απείλησε την ασφάλεια του γήπεδου και των κατοίκων του καταυλισμού.

ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Άγρια νύχτα στην Ελευθερίου Βενιζέλου: Κουκουλοφόροι «χτύπησαν» πρακτορείο με πιστόλι και μαχαίρι
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΘρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 63 του ο Γιώργος Τσάμης, η ψυχή της “κοκκινόμαυρης” κερκίδας
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ2 ημέρες πρίνΤρεις και ο κούκος πετάχτηκαν από τα κρεβάτια – Κουνήθηκε γερά η Πάτρα!
ΖΩΗ18 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Νέα εποχή για το ιστορικό ακίνητο στη Γούναρη: Τα Διοικητικά Δικαστήρια αποκτούν το δικό τους σύγχρονο «σπίτι»
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΝέος φόβος στις γειτονιές της Πάτρας: Βίαιη ληστεία εν μέση ημέρα στην οδό Εφέσου – Θύμα περιπατητής
ΖΩΗ17 ώρες πρίνΑνάσα για το κυκλοφοριακό: Μεγαλώνει το πάρκινγκ στον Άγιο Διονύσιο – Τέλος στο «καπέλωμα» από εταιρικά στόλους
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΈνα ευρωπαϊκό «Portobello» γεννιέται στην καρδιά της Πάτρας
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες πρίνΜπλόκο στα διόδια του Ρίου: Στην Πάτρα χτύπησε η καμπάνα για την υπόθεση «Χωριάτικο»








