ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΤΡΑ: Επαναδημοπράτηση ανακατασκευής τριών προβλητών στη Μαρίνας – Η Δημοτική Αρχή ανακοινώνει νέα διαδικασία

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας ανακοίνωσε ότι το έργο ανακατασκευής τριών προβλητών στη Μαρίνα της πόλης θα προχωρήσει σε επαναδημοπράτηση. Αυτή η απόφαση προέκυψε μετά από διαδικασία επανεκτίμησης των προηγούμενων προσφορών και έχει ως στόχο την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής πρότασης για την υλοποίηση του έργου.
Οι τρεις προβλήτες στη Μαρίνα της Πάτρας έχουν σημαντική σημασία για την λειτουργία και ασφάλεια του λιμανιού. Η ανακατασκευή τους αποτελεί μια σημαντική επένδυση για τη βελτίωση της υποδομής της Μαρίνας και την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών στους ναυτιλλομένους και τους επισκέπτες.
Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση:
Διεξήχθη χθες (Δευτέρα 2 Ιουλίου) η διαδικασία για τη δημοπράτηση του έργου ανακατασκευής τριών (3) προβλητών στη Μαρίνα της Πάτρας οι οποίες είχαν καταστραφεί από τη θεομηνία που είχε πλήξει την περιοχή.
Το συγκεκριμένο έργο για το οποίο ο Δήμος ζήτησε μεγαλύτερο κονδύλι, χρηματοδοτήθηκε, πριν τρεις (3) μήνες περίπου, από το αρμόδιο υπουργείο με 700 χιλιάδες ευρώ.
Στη χθεσινή διαδικασία προσκλήθηκαν να λάβουν μέρος περισσότερες από δεκαπέντε (15) εταιρείες, αλλά δεν έδωσε προσφορά καμία.
Το έργο θα επαναδημοπρατηθεί σύντομα.

ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Άγρια νύχτα στην Ελευθερίου Βενιζέλου: Κουκουλοφόροι «χτύπησαν» πρακτορείο με πιστόλι και μαχαίρι
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΘρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 63 του ο Γιώργος Τσάμης, η ψυχή της “κοκκινόμαυρης” κερκίδας
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ2 ημέρες πρίνΤρεις και ο κούκος πετάχτηκαν από τα κρεβάτια – Κουνήθηκε γερά η Πάτρα!
ΖΩΗ20 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Νέα εποχή για το ιστορικό ακίνητο στη Γούναρη: Τα Διοικητικά Δικαστήρια αποκτούν το δικό τους σύγχρονο «σπίτι»
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΝέος φόβος στις γειτονιές της Πάτρας: Βίαιη ληστεία εν μέση ημέρα στην οδό Εφέσου – Θύμα περιπατητής
ΖΩΗ19 ώρες πρίνΑνάσα για το κυκλοφοριακό: Μεγαλώνει το πάρκινγκ στον Άγιο Διονύσιο – Τέλος στο «καπέλωμα» από εταιρικά στόλους
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΈνα ευρωπαϊκό «Portobello» γεννιέται στην καρδιά της Πάτρας
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες πρίνΜπλόκο στα διόδια του Ρίου: Στην Πάτρα χτύπησε η καμπάνα για την υπόθεση «Χωριάτικο»








