ΕΛΛΑΔΑ
Μαζικές Φυλακίσεις και Μεταγωγές Συλληφθέντων και στον Άγιο Στέφανο με Αφορμή Τα Αιματηρά Γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Συνολικά 41 φυλακιστήρια εκδόθηκαν το απόγευμα χθες τα οποία αφορούν την προσωρινή κράτηση των συλληφθέντων στα αιματηρά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας και τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.
Οι πρώτοι 41 συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σε 16 φυλακές της χώρας.
Ειδικότερα, στις φυλακές του Αυλώνα θα οδηγηθούν 8 και στον Κορυδαλλό άλλοι 6 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στις υπόλοιπες 14 φυλακές θα μεταφερθούν τα υπόλοιπα 27 άτομα.
Θεωρείται βέβαιο ότι μεταγωγές θα γίνουν και στις φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας, γεγονός που ασφαλώς επιβάλλει την λήψη μέτρων, με αναδιάταξη ενδεχομένως των πτερύγων, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια με άλλους κρατούμενους, για διάφορα αδικήματα, είτε ημεδαπούς, είτε αλλοδαπούς.
Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που θα μεταφερθούν στις φυλακές της Πάτρας, να δημιουργηθεί ειδική πτέρυγα, απομονωμένη από τις υπόλοιπες για τους λόγους που προαναφέρθηκαν.
Πρέπει να σημειωθεί ότι χθες ολοκληρώθηκε ο κύκλος των απολογιών και των προφυλακίσεων.

ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Άγρια νύχτα στην Ελευθερίου Βενιζέλου: Κουκουλοφόροι «χτύπησαν» πρακτορείο με πιστόλι και μαχαίρι
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΘρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 63 του ο Γιώργος Τσάμης, η ψυχή της “κοκκινόμαυρης” κερκίδας
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ2 ημέρες πρίνΤρεις και ο κούκος πετάχτηκαν από τα κρεβάτια – Κουνήθηκε γερά η Πάτρα!
ΖΩΗ22 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Νέα εποχή για το ιστορικό ακίνητο στη Γούναρη: Τα Διοικητικά Δικαστήρια αποκτούν το δικό τους σύγχρονο «σπίτι»
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΝέος φόβος στις γειτονιές της Πάτρας: Βίαιη ληστεία εν μέση ημέρα στην οδό Εφέσου – Θύμα περιπατητής
ΖΩΗ21 ώρες πρίνΑνάσα για το κυκλοφοριακό: Μεγαλώνει το πάρκινγκ στον Άγιο Διονύσιο – Τέλος στο «καπέλωμα» από εταιρικά στόλους
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΈνα ευρωπαϊκό «Portobello» γεννιέται στην καρδιά της Πάτρας
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες πρίνΜπλόκο στα διόδια του Ρίου: Στην Πάτρα χτύπησε η καμπάνα για την υπόθεση «Χωριάτικο»











