ΖΩΗ
Δωρεάν καλοκαιρινές κατασκηνώσεις του Δήμου Πατρέων: Δημιουργώντας Διαρκείς Αναμνήσεις για Παιδι

Ο Δήμος Πατρέων διοργανώνει και πάλι δημοτικές κατασκηνώσεις στην Πλαζ και τα Ροΐτικα, προσφέροντας μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία σε πάνω από 1.000 παιδιά. Αυτές οι κατασκηνώσεις λειτουργούν εδώ και οκτώ συναπτά έτη και είναι εντελώς δωρεάν, επιτρέποντας σε παιδιά από οικογένειες της Πάτρας που μπορεί να μην έχουν την ευκαιρία να πάνε αλλού τους καλοκαιρινούς μήνες, να απολαύσουν ένα ξέγνοιαστο και ξεκούραστο καλοκαίρι.
Οι κατασκηνώσεις στο Plaz θα φιλοξενήσουν 220 παιδιά κάθε σεζόν, ενώ άλλα 90 παιδιά θα φιλοξενηθούν στα Ροΐτικα. Όλη η κατασκηνωτική περίοδος θα χωριστεί σε τρεις περιόδους, με την πρώτη περίοδο να ξεκινά στις 21 Ιουνίου. Οι κατασκηνώσεις του Δήμου έχουν συγκεντρώσει σημαντικό ενδιαφέρον από τις οικογένειες της Πάτρας, με δεκάδες αιτήσεις να έχουν ήδη ληφθεί. Η προθεσμία συμμετοχής λήγει στις 6 Ιουνίου.
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι κατασκηνώσεις του Δήμου θα προσφέρουν μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων στα παιδιά. Αυτές οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν δημιουργικές αναζητήσεις, παιχνίδια, επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους, αθλήματα και κολύμπι στη θάλασσα. Οι κατασκηνώσεις είναι μονοήμερες εκδηλώσεις και προσφέρουν πρωινό και μεσημεριανό γεύμα στους συμμετέχοντες. Ο Δήμος κανονίζει τη μεταφορά των παιδιών με μισθωμένα πούλμαν.
Ο Δήμος Πατρέων δεσμεύεται να παρέχει αυτές τις κατασκηνώσεις ως ευκαιρία στα παιδιά να ζήσουν μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία και να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον.

ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Άγρια νύχτα στην Ελευθερίου Βενιζέλου: Κουκουλοφόροι «χτύπησαν» πρακτορείο με πιστόλι και μαχαίρι
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΘρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 63 του ο Γιώργος Τσάμης, η ψυχή της “κοκκινόμαυρης” κερκίδας
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ2 ημέρες πρίνΤρεις και ο κούκος πετάχτηκαν από τα κρεβάτια – Κουνήθηκε γερά η Πάτρα!
ΖΩΗ20 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Νέα εποχή για το ιστορικό ακίνητο στη Γούναρη: Τα Διοικητικά Δικαστήρια αποκτούν το δικό τους σύγχρονο «σπίτι»
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΝέος φόβος στις γειτονιές της Πάτρας: Βίαιη ληστεία εν μέση ημέρα στην οδό Εφέσου – Θύμα περιπατητής
ΖΩΗ19 ώρες πρίνΑνάσα για το κυκλοφοριακό: Μεγαλώνει το πάρκινγκ στον Άγιο Διονύσιο – Τέλος στο «καπέλωμα» από εταιρικά στόλους
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΈνα ευρωπαϊκό «Portobello» γεννιέται στην καρδιά της Πάτρας
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες πρίνΜπλόκο στα διόδια του Ρίου: Στην Πάτρα χτύπησε η καμπάνα για την υπόθεση «Χωριάτικο»








