Connect with us

ΣΠΟΡ

Χτύπησε σαν «κόμπρα» ο ΠΑΟΚ – Νίκησε 3-2 τη Ναϊμέγκεν με υπογραφή Κωνσταντέλια

ΠΑΟΚ, Ναϊμέγκεν, φιλικό, Ολλανδία, νίκη, Κωνσταντέλιας, Λουτσέσκου, Τάισον, Μουργκ, γκολ, αντεπίθεση, προετοιμασία, πίεση, ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, Θεσσαλονίκη, ασπρόμαυροι, ποδόσφαιρο, 3-2, φιλικός αγώνας, προετοιμασία ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την παρουσία του στην Ολλανδία, επικρατώντας με 3-2 της μαχητικής Ναϊμέγκεν στο τελευταίο του φιλικό. Αν και οι Ολλανδοί πίεσαν ασφυκτικά, οι «ασπρόμαυροι» απάντησαν με τον πιο εμφατικό τρόπο: με ταχύτητα, κυνικότητα και αποτελεσματικότητα στην κόντρα επίθεση.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε χαρακτήρα απέναντι σε έναν αντίπαλο που δοκίμασε τις αντοχές της, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Ωστόσο, η ποιότητα και η εμπειρία του ΠΑΟΚ έκαναν τη διαφορά στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα.

Σημαντική στιγμή του φιλικού αποτέλεσε το γκολ του Γιάννη Κωνσταντέλια, που συνέχισε να δείχνει πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δικαιώνοντας τις προσδοκίες. Μαζί του, σκόραραν και οι Τάισον και Μουργκ, ολοκληρώνοντας την επιθετική τριάδα που έφερε τη νίκη.

Το ματς πρόσφερε χρήσιμα συμπεράσματα στον τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που πλησιάζουν. Παρά τις αμυντικές αδυναμίες που παρουσιάστηκαν κατά διαστήματα, το συνολικό πρόσημο είναι θετικό, με την ομάδα να δείχνει πως διαθέτει τις λύσεις και την ποιότητα να ξεπερνά εμπόδια ακόμα και όταν δέχεται πίεση.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με ανεβασμένη ψυχολογία και την προσοχή στραμμένη στην επόμενη φάση της προετοιμασίας, που θα κρίνει πολλά ενόψει της νέας σεζόν.

Συνέχεια ανάγνωσης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Φωτογραφία σύνθεσης με δύο άντρες, παλαιές εφημερίδες, κτίριο τράπεζας και επιγραφή καταστήματος εστίασης.
ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες πρίν

Από τη «Γραμμή» του Κοσκωτά στην Pizza Fan: Η διαδρομή του Κωνσταντίνου Αντάρα

Εξωτερική άποψη κτιρίου με κίτρινη πρόσοψη, παράθυρα και ελληνική σημαία στον ιστό υπό το φως του ηλίου.
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ3 ώρες πρίν

Δύο μαμάδες ή δύο μπαμπάδες στην τάξη: Τι απαντούν νηπιαγωγοί της Πάτρας σε έρευνα του Πανεπιστημίου Πατρών

Ρολόι σε νυχτερινό τοπίο με φεγγάρι και φθινοπωρινά φύλλα, με γραφικά για αλλαγή ώρας
ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες πρίν

Αλλαγή ώρας: Τα ρολόγια γυρίζουν μία ώρα πίσω τα ξημερώματα της Κυριακής – Τι ισχύει για την κατάργηση στην Ευρώπη

Πλήθος ανθρώπων να διαδηλώνει κρατώντας πλακάτ και γαλλικές σημαίες σε δρόμο.
ΚΟΣΜΟΣ5 ώρες πρίν

Έκρυθμο σκηνικό στους δρόμους της Γαλλίας: Μαζικές πορείες, άγριες συγκρούσεις και η μάχη των αριθμών

Πάγκος με διάφορα παλαιά αντικείμενα, μικροαντικείμενα, φωτογραφίες και λουλούδια σε γλάστρα σε υπαίθρια αγορά.
ΖΩΗ6 ώρες πρίν

Ένα ευρωπαϊκό «Portobello» γεννιέται στην καρδιά της Πάτρας

Αθλητής με λευκό αμάνικο φανελάκι σε κλειστό χώρο με σκούρο φόντο
ΣΠΟΡ6 ώρες πρίν

Ασημένιος ξανά στην παγκόσμια κορυφή: Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το πέμπτο του μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Δύο φωτισμένες κολοκύθες με χαραγμένα πρόσωπα σε σκοτεινό εξωτερικό χώρο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ6 ώρες πρίν

Halloween: Γιορτή των σατανιστών; Τι λένε οι ίδιοι, οι «πρώην» και οι αστυνομικές έρευνες

Δύο άνδρες στέκονται δίπλα-δίπλα, ο ένας φορά μαύρο φούτερ και ο άλλος σκούρο κοστούμι με γραβάτα.
ΣΠΟΡ6 ώρες πρίν

Όταν ο Λιόλιος είπε “όχι” στις πιέσεις: Το παρασκήνιο της συνάντησης και η άμεση προσφυγή στη δικαιοσύνη

Ευρεία άποψη γηπέδου ποδοσφαίρου με κερκίδες και χλοοτάπητα
ΣΠΟΡ6 ώρες πρίν

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι 2-1: Ο Νίκολας Τζάκσον «έσπασε» το αήττητο της Σίτι στην Premier League

Αθλητές καλαθόσφαισης σε αγώνα στο παρκέ του γηπέδου
ΣΠΟΡ7 ώρες πρίν

Σπύρος Καβαλιεράτος: Γιατί το όνομα του γνωστού δημοσιογράφου βρέθηκε στη δικογραφία για τα «στημένα» του μπάσκετ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ