ΖΩΗ
Υπάλληλοι της Περιφέρειας έσωσαν εγκλωβισμένο ζευγάρι τουριστών στις Πηγές Αγίου Βάρβαρου

Ένα ζευγάρι τουριστών από τη Γερμανία εγκλωβίστηκε σε ένα δύσκολα προσβάσιμο σημείο κοντά στις Πηγές Αγίου Βάρβαρου, στο χωριό Τρύφος Αιτωλ/νίας, λόγω υπερεκτίμησης των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου τους και έλλειψης λήψης υπόψη των άσχημων καιρικών συνθηκών. Το ζευγάρι δεν είχε σήμα στα κινητά τηλέφωνά τους και βρέθηκαν παγιδευμένοι από το βράδυ της Πέμπτης.
Μια τυχερή στροφή ήταν ότι οι υπάλληλοι της Περιφέρειας, ο Νίκος Δρίβας και ο Γιώργος Καλιακμάνης, δεν είχαν εργασία εκείνη την ημέρα λόγω των καιρικών συνθηκών και αποφάσισαν να επισκεφτούν το έργο για έλεγχο. Τους προσέλαβε κάτι μέσα τους να ελέγξουν την περιοχή.
Όταν οι υπάλληλοι της Περιφέρειας εντόπισαν το εγκλωβισμένο ζευγάρι τουριστών, άμεσα προσέγγισαν για να βοηθήσουν. Παρείχαν τις απαραίτητες οδηγίες και βοήθεια για να απεγκλωβιστούν ασφαλώς από την περιοχή.



ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Άγρια νύχτα στην Ελευθερίου Βενιζέλου: Κουκουλοφόροι «χτύπησαν» πρακτορείο με πιστόλι και μαχαίρι
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΘρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 63 του ο Γιώργος Τσάμης, η ψυχή της “κοκκινόμαυρης” κερκίδας
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ2 ημέρες πρίνΤρεις και ο κούκος πετάχτηκαν από τα κρεβάτια – Κουνήθηκε γερά η Πάτρα!
ΖΩΗ19 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Νέα εποχή για το ιστορικό ακίνητο στη Γούναρη: Τα Διοικητικά Δικαστήρια αποκτούν το δικό τους σύγχρονο «σπίτι»
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΝέος φόβος στις γειτονιές της Πάτρας: Βίαιη ληστεία εν μέση ημέρα στην οδό Εφέσου – Θύμα περιπατητής
ΖΩΗ18 ώρες πρίνΑνάσα για το κυκλοφοριακό: Μεγαλώνει το πάρκινγκ στον Άγιο Διονύσιο – Τέλος στο «καπέλωμα» από εταιρικά στόλους
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΈνα ευρωπαϊκό «Portobello» γεννιέται στην καρδιά της Πάτρας
ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πρίνΜπλόκο στα διόδια του Ρίου: Στην Πάτρα χτύπησε η καμπάνα για την υπόθεση «Χωριάτικο»








