ΖΩΗ
ΠΑΤΡΑ: Κάτοικοι της Έξω Αγυιάς ανησυχούν – Οι θάμνοι και τα πράνη φτάνουν στα ύψη, ζητούν άμεση παρέμβαση από τη δημοτική αρχή

Οι κάτοικοι της Έξω Αγυιάς βρίσκονται σε ανησυχητική κατάσταση λόγω της υψηλής ανάπτυξης των θάμνων και των πρανών στην περιοχή τους. Η έλλειψη συντήρησης και καθαριότητας έχει οδηγήσει σε μια κατάσταση όπου οι δρόμοι έχουν καλυφθεί από την αύξηση των φυτών.
Οι κάτοικοι εκφράζουν την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο εισβολής φιδιών και ποντικιών στα σπίτια τους, καθώς η παρουσία αυτών των ζώων αποτελεί απειλή για την υγεία και την ασφάλεια τους, ειδικά τώρα που πλησιάζει ο καλοκαιρινός καιρός.
Οι κάτοικοι έχουν απευθύνει έκκληση στη δημοτική αρχή, ζητώντας να αντιδράσει άμεσα και να στείλει τα συνεργεία της αρμόδιας υπηρεσίας για τον καθαρισμό των δρόμων της περιοχής. Οι κάτοικοι ελπίζουν ότι η αρμόδια υπηρεσία θα προβεί σε αποτελεσματικές ενέργειες για να αποκατασταθεί η κανονική λειτουργία των δρόμων και η ασφάλεια τους.



ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Άγρια νύχτα στην Ελευθερίου Βενιζέλου: Κουκουλοφόροι «χτύπησαν» πρακτορείο με πιστόλι και μαχαίρι
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΘρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 63 του ο Γιώργος Τσάμης, η ψυχή της “κοκκινόμαυρης” κερκίδας
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ2 ημέρες πρίνΤρεις και ο κούκος πετάχτηκαν από τα κρεβάτια – Κουνήθηκε γερά η Πάτρα!
ΖΩΗ18 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Νέα εποχή για το ιστορικό ακίνητο στη Γούναρη: Τα Διοικητικά Δικαστήρια αποκτούν το δικό τους σύγχρονο «σπίτι»
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΝέος φόβος στις γειτονιές της Πάτρας: Βίαιη ληστεία εν μέση ημέρα στην οδό Εφέσου – Θύμα περιπατητής
ΖΩΗ16 ώρες πρίνΑνάσα για το κυκλοφοριακό: Μεγαλώνει το πάρκινγκ στον Άγιο Διονύσιο – Τέλος στο «καπέλωμα» από εταιρικά στόλους
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΈνα ευρωπαϊκό «Portobello» γεννιέται στην καρδιά της Πάτρας
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες πρίνΜπλόκο στα διόδια του Ρίου: Στην Πάτρα χτύπησε η καμπάνα για την υπόθεση «Χωριάτικο»









