ΖΩΗ
ΠΑΤΡΑ-Στα «δύο» η Πατρέως: Έκλεισε η διασταύρωση με τη Ρήγα Φεραίου – Αλλάζουν οι κατευθύνσεις, αυξάνεται η ταλαιπωρία

Ένα νέο μέτωπο κυκλοφοριακής πίεσης άνοιξε από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στην καρδιά της Πάτρας, προσθέτοντας έναν ακόμη πονοκέφαλο στους οδηγούς και τους επαγγελματίες του ιστορικού κέντρου. Στο πλαίσιο των εξελισσόμενων έργων ανάπλασης, διακόπηκε πλήρως η κυκλοφορία στο τμήμα της οδού Πατρέως, στη συμβολή της με τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.
Στο σημείο έχουν ήδη εγκατασταθεί τα πρώτα συνεργεία για την εκτέλεση εργασιών στην αξονοδιασταύρωση, καθώς και για τη σύνδεση και ενοποίηση του πλακόστρωτου της Ρήγα Φεραίου. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, οι παρεμβάσεις αναμένεται να διαρκέσουν περίπου τέσσερις εβδομάδες, αν και το ενδεχόμενο παράτασης παραμένει ανοιχτό, ανάλογα με τα απρόβλεπτα εμπόδια που ενδέχεται να ανακύψουν κατά την εκτέλεση του έργου.
Διπλής κατεύθυνσης η Πατρέως – Αλλαγές στον οδικό χάρτη
Προκειμένου να αποφευχθεί το απόλυτο κυκλοφοριακό έμφραγμα, η Τροχαία και ο Δήμος προχώρησαν σε άμεσες τροποποιήσεις. Για όσο διάστημα παραμείνει κλειστή η διασταύρωση, η οδός Πατρέως —στο τμήμα από την οδό Κορίνθου έως την Αγίου Ανδρέου— μετατρέπεται προσωρινά σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης για την υποδοχή των οχημάτων.
Περιορισμοί και στα πεζοδρόμια
Η εικόνα στο σημείο είναι ήδη έκδηλη της αναστάτωσης. Κορδέλες ασφαλείας, εργοταξιακές σημάνσεις και προστατευτικά εμπόδια έχουν καταλάβει το οδόστρωμα, φτάνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι τις εισόδους εμπορικών καταστημάτων. Ο διαθέσιμος χώρος έχει περιοριστεί αισθητά ακόμα και για τους πεζούς στα πεζοδρόμια, προκαλώντας τις πρώτες αντιδράσεις από καταστηματάρχες και διερχόμενους.
Οι οδηγοί καλούνται να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή, να ακολουθούν την προσωρινή σήμανση και, εφόσον είναι δυνατόν, να αποφεύγουν τη διέλευση από το συγκεκριμένο τμήμα για την αποφυγή καθυστερήσεων.

ΥΓΕΙΑ3 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Επιστροφή στο… «κόκκινο»: Ξανανοίγει κλινική Covid στο Ρίο λόγω της πίεσης στα νοσοκομεία
ΖΩΗ14 ώρες πρίνΑδέσποτα στην Πάτρα: Μητέρα έγινε ανθρώπινη ασπίδα για να σώσει το 5χρονο παιδί της έξω από το ΠΓΝΠ – Την δάγκωσε ο σκύλος ΦΩΤΟ
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΜαύρη μέρα στη ΒΙПЕ: Ακόμα ένας εργαζόμενος δεν θα γυρίσει σπίτι του
ΖΩΗ15 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Μαύρο Σάββατο στη ΒΙ.ΠΕ.: Ο 59χρονος Χρήστος Κατσάκος είναι ο εργαζόμενος που έχασε τη ζωή του
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πρίνΠΑΤΡΑ: Σοβαρό ατύχημα με τζάκι, διασωληνωμένη 83χρονη στο Ρίο
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-«Ως πότε;» – Νέο σοβαρό τροχαίο στα Ζαρουχλέικα, εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα νεαρή οδηγός
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠάτρα: Σοκ στην οδό Παμίσσου – 10χρονος «ποντικός» άδειασε σπίτι και έγινε καπνός!
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Τροχαίο στην Οβρυά: Από τύχη ζούμε – Έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε μάντρα – ΦΩΤΟ








