ΖΩΗ
ΠΑΤΡΑ: Επείγουσα ανάγκη για Προστασία και Φύλαξη του Έλους της Αγυιάς – Προτάσεις για Ασφάλεια και Διατήρηση

Η περιοχή του Έλους της Αγυιάς αναπαριστά ένα από τα έργα που ολοκλήρωσε η δημοτική αρχή. Από την πρώτη στιγμή που παραδόθηκε, αποτέλεσε ανάσα και διέξοδο για δεκάδες κατοίκους της Πάτρας. Ωστόσο, πέραν της δημιουργίας, είναι αναγκαίο να ληφθούν μέτρα για τη συντήρηση και προστασία του χώρου.
Είναι ανησυχητικός ο βανδαλισμός που έχει ήδη ξεκινήσει, εκδηλώνοντας τόσο σε συνθήματα όσο και σε καταστροφές κατασκευών. Ο χώρος είναι απροστάτευτος και χρειάζεται επείγουσα φύλαξη και προστασία. Οι αρμόδιοι πρέπει να δράσουν για την δημιουργία μέτρων ασφαλείας και προστασίας, και προτείνεται η ανάθεση του έργου σε μια ιδιωτική εταιρεία φύλαξης μέσω διαγωνισμού.
Είναι προφανές ότι, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, η κατάσταση θα επιδεινωθεί τους επόμενους μήνες. Επιβάλλεται να ενεργηθεί γρήγορα για να διασφαλιστεί η διατήρηση και η ασφάλεια αυτού του σημαντικού χώρου.

ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Άγρια νύχτα στην Ελευθερίου Βενιζέλου: Κουκουλοφόροι «χτύπησαν» πρακτορείο με πιστόλι και μαχαίρι
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΘρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 63 του ο Γιώργος Τσάμης, η ψυχή της “κοκκινόμαυρης” κερκίδας
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ2 ημέρες πρίνΤρεις και ο κούκος πετάχτηκαν από τα κρεβάτια – Κουνήθηκε γερά η Πάτρα!
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΠΑΤΡΑ-Νέα εποχή για το ιστορικό ακίνητο στη Γούναρη: Τα Διοικητικά Δικαστήρια αποκτούν το δικό τους σύγχρονο «σπίτι»
ΖΩΗ23 ώρες πρίνΑνάσα για το κυκλοφοριακό: Μεγαλώνει το πάρκινγκ στον Άγιο Διονύσιο – Τέλος στο «καπέλωμα» από εταιρικά στόλους
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΝέος φόβος στις γειτονιές της Πάτρας: Βίαιη ληστεία εν μέση ημέρα στην οδό Εφέσου – Θύμα περιπατητής
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΈνα ευρωπαϊκό «Portobello» γεννιέται στην καρδιά της Πάτρας
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες πρίνΜπλόκο στα διόδια του Ρίου: Στην Πάτρα χτύπησε η καμπάνα για την υπόθεση «Χωριάτικο»











