ΖΩΗ
ΠΑΤΡΑ: Εντατικοί Ελέγχοι στην Περιοχή Βραχναιίκων για τη Συμμόρφωση με τους Κανονισμούς Χρήσης του Αιγιαλού και των Τραπεζοκαθισμάτων

Το κλιμάκιο της κτηματικής υπηρεσίας ανέλαβε με σοβαρότητα τον έλεγχο και την εποπτεία της σωστής χρήσης του αιγιαλού στην περιοχή των Βραχναιίκων. Σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει ότι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής τηρούν τον κανονισμό περί τραπεζοκαθισμάτων και συμβάλλουν στη διατήρηση του παραλιακού οικοσυστήματος, οι ελέγχοι θα αυξηθούν τις προσεχείς ημέρες.
Οι ελεγκτές του κλιμακίου έχουν στόχο να ενημερώσουν το κοινό για τους κανονισμούς που διέπουν τη χρήση του αιγιαλού, όπως η απαγόρευση του κάμπινγκ και των ελαφρών επιπλώσεων εκτός των εγκεκριμένων περιοχών. Επιπλέον, θα διασφαλίσουν ότι τα τραπεζάκια και οι καρέκλες που προσφέρονται για τη χρήση των επισκεπτών τοποθετούνται με τρόπο που να μην εμποδίζει την ελεύθερη κυκλοφορία και πρόσβαση στον αιγιαλό.

ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Άγρια νύχτα στην Ελευθερίου Βενιζέλου: Κουκουλοφόροι «χτύπησαν» πρακτορείο με πιστόλι και μαχαίρι
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΘρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 63 του ο Γιώργος Τσάμης, η ψυχή της “κοκκινόμαυρης” κερκίδας
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ2 ημέρες πρίνΤρεις και ο κούκος πετάχτηκαν από τα κρεβάτια – Κουνήθηκε γερά η Πάτρα!
ΖΩΗ22 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Νέα εποχή για το ιστορικό ακίνητο στη Γούναρη: Τα Διοικητικά Δικαστήρια αποκτούν το δικό τους σύγχρονο «σπίτι»
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΝέος φόβος στις γειτονιές της Πάτρας: Βίαιη ληστεία εν μέση ημέρα στην οδό Εφέσου – Θύμα περιπατητής
ΖΩΗ21 ώρες πρίνΑνάσα για το κυκλοφοριακό: Μεγαλώνει το πάρκινγκ στον Άγιο Διονύσιο – Τέλος στο «καπέλωμα» από εταιρικά στόλους
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΈνα ευρωπαϊκό «Portobello» γεννιέται στην καρδιά της Πάτρας
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες πρίνΜπλόκο στα διόδια του Ρίου: Στην Πάτρα χτύπησε η καμπάνα για την υπόθεση «Χωριάτικο»











