ΕΛΛΑΔΑ
ΠΑΤΡΑ: Τραγωδία – Νεαρός 21χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο ατύχημα στην οδό Γλαύκου

Βαθιά θλίψη και οδύνη σκόρπισε η τραγική συμβολή στην οδό Γλαύκου με την Ακρωτηρίου στην πόλη της Πάτρας, όταν ένα ανείπωτα λυπηρό ατύχημα οδήγησε στον χαμό ενός νεαρού ανθρώπου. Στις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, περίπου στις 11.30 το βράδυ, ο 21χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, έχοντας παρασυρθεί από αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος στο ρεύμα προς την παραλιακή.
Η είδηση του δυστυχήματος εξαπλώθηκε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφήνοντας πίσω της θλίψη και αναστάτωση στην τοπική κοινότητα. Άμεσα, δυνάμεις της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ κλήθηκαν στο σημείο του ατυχήματος για να παράσχουν την απαραίτητη βοήθεια.
Η Τροχαία έχει αναλάβει την διερεύνηση των ακριβών συνθηκών που οδήγησαν στην τραγωδία, προκειμένου να διαπιστωθούν όλα τα περαιτέρω νομικά και ασφαλιστικά ζητήματα.
Ο χαμός του νεαρού αφήνει ένα κενό στις καρδιές των αγαπημένων του και φίλων, αλλά και σε ολόκληρη την κοινότητα της Πάτρας. Είναι άλλο ένα θλιβερό παράδειγμα για τη σημασία της προσοχής και της συνείδησης κατά την οδήγηση, καθώς οι ανεύθυνες ενέργειες μπορούν να έχουν ανεπανόρθωτες συνέπειες.

ΖΩΗ22 ώρες πρίνΒαθύ πένθος στην Πάτρα για τον αδόκητο χαμό του 55χρονου Χρήστου Ντότσικα
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠάτρα: Συναγερμός στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» – Απετράπη την τελευταία στιγμή απόπειρα αυτοχειρίας 35χρονης
ΖΩΗ22 ώρες πρίνΤροχαίο ατύχημα στην Πάτρα: Γυναίκα τραυματίστηκε μετά από παράσυρση από ΙΧ στην οδό Κανελλοπούλου
ΖΩΗ18 λεπτά πρίνΠΑΤΡΑ-Τραγωδία στο Νότιο Πάρκο: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε άτομο
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΑιματηρή συμπλοκή στην Πάτρα: Μια ανάρτηση στο Facebook έγινε η αφορμή για επίθεση σε ανήλικό
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίνΣοκαριστικές αποκαλύψεις στο κέντρο της Αθήνας: Από ταράτσες πολυκατοικιών μέχρι υπόγεια «κολαστήρια» για μετανάστες
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΤριπλό «χτύπημα» στην Πάτρα: Τρεις πτώσεις από ύψος σε επτά ημέρες με απολογισμό δύο νεκρούς
ΖΩΗ22 ώρες πρίν«Συναγερμός» στην Πάτρα: Η δράση συμμορίας στα Ψηλαλώνια και το κλίμα ανασφάλειας


















