Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Τα «Αγόρια στο ντους»: Το αποκορύφωμα της απαράδεκτης κυβερνητικής παρέμβασης στα ελληνικά σχολεία

Κάπου εδώ φτάσαμε στην προβολή της ταινίας «Αγόρια στο ντους» («Shower Boys») σε μαθητές δημοτικού σχολείου των Αθηνών από τη δασκάλα τους.

Τα παιδιά σοκαρίστηκαν, και ένα από αυτά εξήγησε την κατάσταση στους γονείς του κάνοντας εμετό. Και οι γονείς (εκπαιδευτικοί επίσης) κινήθηκαν άμεσα, προσλαμβάνοντας μάλιστα δικηγόρο, για να προστατεύσουν το παιδί τους. Και πολύ καλά έπραξαν.

Η προβολή μιας ταινίας που παρουσιάζει, ή έστω υπαινίσσεται, σεξουαλικές σκηνές σε ανήλικους, και μάλιστα παιδιά, δεν συνιστά αγωγή, αλλά κακοποίηση.

Όταν μάλιστα εμφανίζει παιδιά της ηλικίας τους να προβαίνουν στις σεξουαλικές πράξεις, τι άλλο είναι από προαγωγή στη διαφθορά;

Και όταν παιδιά εμφανίζονται γυμνά σε ταινία (σε ερωτική μάλιστα σκηνή!), έστω και αν απλώς υποδύονται ότι είναι γυμνά, το αποτέλεσμα αποτελεί παιδική πορνογραφία, που δίνει τροφή και χαρά σε κάθε παιδόφιλο!

Και φυσικά, σύμφωνα με το κυρίαρχο παγκόσμιο αφήγημα περί της υποτιθέμενης «ρευστότητας του φύλου» και της «ανάγκης» να διερευνήσουν τα παιδιά «το φύλο που προτιμούν να υιοθετήσουν», ο ερωτισμός της ταινίας αναφέρεται σε έλξη μεταξύ παιδιών του ίδιου φύλου. Τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε;

Αναρωτιέται η οικογένεια, μέσω του δικηγόρου της, αν η εν λόγω ταινία είναι εγκεκριμένη από το ελληνικό υπουργείο Παιδείας για εκπαιδευτική προβολή σε μαθητές.

Φυσικά και είναι εγκεκριμένη! Και μάλιστα τονίζεται ότι είναι και πολυβραβευμένη, αφού προβάλλει την «πολιτικά ορθή» αξία του ομοφυλόφιλου ερωτισμού! Και δεν είναι η μόνη στη συγκεκριμένη διαδικτυακή «εκπαιδευτική» πλατφόρμα.

Όλα αυτά εντάσσονται στην υποχθόνια προσπάθεια του κατ’ όνομα υπουργείου Παιδείας (μέσω «εκπαιδευτικών προγραμμάτων», «δεξιοτήτων» και «δράσεων») να επιβάλει στους μαθητές, από τη νηπιακή ηλικία ακόμη, την εξοικείωση με το σεξ, την πρόωρη αφύπνιση της σεξουαλικότητας, την αποδοχή της ομοφυλοφιλίας ως φυσιολογικής μορφής σεξουαλικότητας και την πλαστή και αντιεπιστημονική ιδέα ότι το φύλο αποτελεί «φάσμα», ότι υπάρχουν «πολλά φύλα» και όχι μόνον δύο και ότι οι άνθρωποι «γεννιούνται άφυλοι» και στη συνέχεια αποκτούν το φύλο που τους επιβάλλει η κοινωνία – συνεπώς ότι είναι θεμιτό και υγιές να επιλέγουν οι ίδιοι το φύλο της προτίμησής τους, ανεξάρτητα από το φύλο «με το οποίο τους έχουν δηλώσει κατά τη γέννησή τους»!

Αυτή είναι η νέα γενιά που οραματίζονται οι ενορχηστρωτές της διαπαιδαγώγησης και οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, όχι μόνο στην πατρίδα μας, αλλά σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο και κατ’ επέκτασιν τον πλανήτη.

Η ΝΙΚΗ αποκάλυψε και κατήγγειλε τα παραπάνω, λαμβάνοντας ευθέως πολιτική θέση, με το σύντομο βιβλίο που επιμελήθηκε η Θεματική της Ομάδα Παιδείας και Πολιτισμού και κυκλοφόρησε ένθετο σε τρεις ελληνικές εφημερίδες στις αρχές Μαΐου, το οποίο υπάρχει ολόκληρο στο διαδίκτυο (https://nikh.gr/…/397-seksoualiki-diapaidagogisi-sta…).

Με αφορμή αυτό δέχτηκε και δέχεται την αναμενόμενη ολομέτωπη επίθεση από τα παπαγαλάκια του συστήματος ΜΜΕ, που τη χαρακτήρισαν «ομοφοβική», «ακροδεξιά» και «μεσαιωνική» (τα ίδια ΜΜΕ που τώρα τρέφουν την ακροαματικότητά τους και εισπράττουν από τις διαφημίσεις των πελατών τους, εκμεταλλευόμενα τον σάλο από την πρόσφατη τραυματική εμπειρία των μικρών μαθητών!).

Μας αφήνουν αδιάφορους οι χαρακτηρισμοί. Καμία «ομοφοβία» δεν μας διακατέχει και κανένα ρατσιστικό μίσος δεν αισθανόμαστε απέναντι στους συνανθρώπους μας ομοφυλόφιλους.

Όμως είναι αδιανόητο να επιτρέπουμε την επιβολή της ολέθριας προπαγάνδας της «ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντας», που τραυματίζει τα παιδιά μας (τα παιδιά σας) και τους προκαλεί σύγχυση ταυτότητας σε αυτή τη μικρή ηλικία, που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη τα σχετικά με το φύλο τους.

Ο αγώνας μας δεν διεξάγεται από μίσος ή εναντίωση σε καμία κοινωνική ομάδα, αλλά δίνεται «υπέρ» της ψυχοσωματικής υγείας των παιδιών μας και των παιδιών όλου του κόσμου.

Η υγεία αυτή δεν θα προστατευθεί με μασκοφορία από το νηπιαγωγείο, αλλά με την προφύλαξη της τρυφερής ψυχής και της φαντασίας τους από εφιάλτες, από την πρόωρη σεξουαλική αφύπνιση και τη σύγχυση ταυτότητας.

Καλούμε με αγάπη και ενδιαφέρον κάθε οικογένεια που ενδιαφέρεται για τα παιδιά της να αντιδρά άμεσα και άφοβα στις προσπάθειες του συστήματος να τα μετατρέψει σε τηλεκατευθυνόμενα εργαλεία του.

Καλούμε επίσης τους εκπαιδευτικούς, άνδρες και γυναίκες, να πράττουν το καθήκον τους με σύνεση και περίσκεψη και να προβληματιστούν με το αμέριστο και ενθουσιώδες «ενδιαφέρον» των κέντρων διαμόρφωσης της διεθνούς κοινής γνώμης και της διεθνούς πολιτικής για το προσφιλές αντικείμενο εκμετάλλευσης όλων των διεφθαρμένων, τα παιδιά!

Continue Reading
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Πρώτο θύμα του "ναρκωτικού ζόμπι" ξυλαζίνη στο Ηνωμένο Βασίλειο - Ένας 43χρονος άνδρας χάνει τη ζωή του - ΒΙΝΤΕΟ
ΚΟΣΜΟΣ4 ώρες πρίν

Πρώτο θύμα του “ναρκωτικού ζόμπι” ξυλαζίνη στο Ηνωμένο Βασίλειο – Ένας 43χρονος άνδρας χάνει τη ζωή του – ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΤΡΑ - Συναγερμός στις αρχές: Αστυνομία σε έρευνα μετά την εντοπισμό ομάδας με ρόπαλα κοντά σε γέφυρα
ΖΩΗ5 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ – Συναγερμός στις αρχές: Αστυνομία σε έρευνα μετά την εντοπισμό ομάδας με ρόπαλα κοντά σε γέφυρα

ΠΑΤΡΑ: Καθυστερεί η οικοδομική άδεια πυροδοτεί οργή και επισημαίνει ελλείψεις προσωπικού
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ5 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Καθυστερεί η οικοδομική άδεια πυροδοτεί οργή και επισημαίνει ελλείψεις προσωπικού

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πρίν

Εκτροπή Οχήματος στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου – Συνδρομή ασθενοφόρου, Τροχαίας και Πυροσβεστικής

ΠΑΤΡΑ: Οι οχιές χτυπούν τη γειτονιά μας - Μπήκε σε σαλόνι σπιτιού
ΖΩΗ5 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Οι οχιές χτυπούν τη γειτονιά μας – Μπήκε σε σαλόνι σπιτιού

ΚΗΔΕΙΑ
ΖΩΗ9 ώρες πρίν

Αποχαιρετώντας τον Δημήτρη Ευάγγ. Καλογερόπουλο – “Εφυγε” μόλις 53 ετών

Εκτάκτης αεροδιακομιδή 5χρονου παιδιού στην Πάτρα λόγω σοβαρής υγειονομικής κατάστασης
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες πρίν

Εκτάκτης αεροδιακομιδή 5χρονου παιδιού στην Πάτρα λόγω σοβαρής υγειονομικής κατάστασης

ΠΑΤΡΑ - διπλοπαρκαρισμένα: Οι προσπάθειες της Τροχαίας Πατρών και η ανάγκη για συνολική αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος
ΖΩΗ11 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ – διπλοπαρκαρισμένα: Οι προσπάθειες της Τροχαίας Πατρών και η ανάγκη για συνολική αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος

Κολοβός
ΑΡΘΡΑ12 ώρες πρίν

Επιχειρηματικότητα: Τι δουλειά κάνεις;

ΣΠΟΡ
ΣΠΟΡ12 ώρες πρίν

Κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή στο πρωτάθλημα εργαζομένων του Δήμου Πατρέων

Προκαλούνται αντιδράσεις από βίντεο ταβέρνας - Ψάρια τηγανίζονται ζωντανά
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίν

Προκαλούνται αντιδράσεις από βίντεο ταβέρνας – Ψάρια τηγανίζονται ζωντανά – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Νίκος Δούρος: Εντυπωσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ετικέτα»
ΖΩΗ5 ημέρες πρίν

Νίκος Δούρος: Εντυπωσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ετικέτα»

Η ανεπανάληπτη πορεία του Κώστα Δαβουρλή: Ένας θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου που ζει αιώνια στις καρδιές μας
ΣΠΟΡ1 εβδομάδα πρίν

Η ανεπανάληπτη πορεία του Κώστα Δαβουρλή: Ένας θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου που ζει αιώνια στις καρδιές μας – ΒΙΝΤΕΟ

Ζαχαροπλαστείο δημιουργεί τούρτες με το σήμα των κομμάτων: Μια γλυκιά γεύση πολιτικής στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ
ΖΩΗ1 εβδομάδα πρίν

Ζαχαροπλαστείο δημιουργεί τούρτες με το σήμα των κομμάτων: Μια γλυκιά γεύση πολιτικής στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά σε συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Κακοσαίου - Απρόοπτο περιστατικό διακόπτει την εμφάνιση - ΒΙΝΤΕΟ
ΖΩΗ2 εβδομάδες πρίν

Φωτιά σε συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Κακοσαίου – Απρόοπτο περιστατικό διακόπτει την εμφάνιση – ΒΙΝΤΕΟ

Καταστροφικές πλημμύρες στην Ιταλία: Εκτεταμένες ζημιές στις περιφέρειες Εμίλια Ρομάνια και Μάρκε
ΚΟΣΜΟΣ2 εβδομάδες πρίν

Καταστροφικές πλημμύρες στην Ιταλία: Εκτεταμένες ζημιές στις περιφέρειες Εμίλια Ρομάνια και Μάρκε

Αφίξη Νέων Αεροσκαφών: Σημαντικό Ορόσημο για τη Δημιουργία του Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου της Πολεμικής Αεροπορίας - ΒΙΝΤΕΟ
ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πρίν

Αφίξη Νέων Αεροσκαφών: Σημαντικό Ορόσημο για τη Δημιουργία του Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου της Πολεμικής Αεροπορίας – ΒΙΝΤΕΟ

Η Πάτρα στέλνει ισχυρό μήνυμα υποστήριξης στο ΚΚΕ ενόψει των εκλογών - ΒΙΝΤΕΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πρίν

Η Πάτρα στέλνει ισχυρό μήνυμα υποστήριξης στο ΚΚΕ ενόψει των εκλογών – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΤΡΑ: Κρίση πανικού στον Προαστιακό: Επιβάτες εγκλωβίστηκαν λόγω βλάβης σε πόρτα
ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Κρίση πανικού στον Προαστιακό – Επιβάτες εγκλωβίστηκαν λόγω βλάβης σε πόρτα

Η απρεπής χειρονομία της La Zarra στη Eurovision και η απογοήτευσή της για το αποτέλεσμα της Γαλλίας
ΖΩΗ2 εβδομάδες πρίν

Η απρεπής χειρονομία της La Zarra στη Eurovision και η απογοήτευσή της για το αποτέλεσμα της Γαλλίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ