Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών στην ΕΡΤ για τις επερχόμενες εκλογές – Οι απαντήσεις

Ολοκληρώθηκε η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών στην ΕΡΤ για τις επερχόμενες εκλογές

Η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών στην ΕΡΤ για τις επερχόμενες εκλογές ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι έξι αρχηγοί κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης (Νέα Δημοκρατία), Αλέξης Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ), Νίκος Ανδρουλάκης (ΚΙΝΑΛ), Δημήτρης Κουτσούμπας (ΚΚΕ), Κυριάκος Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) και Γιάνης Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25), συμμετείχαν στη συζήτηση και απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Η τηλεμαχία αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς έδωσε στους πολίτες την ευκαιρία να ακούσουν από πρώτο χέρι τις θέσεις των αρχηγών κόμματος σε ζητήματα που αφορούν τη χώρα και τους πολίτες της. Οι αρχηγοί κόμματος συζήτησαν για τα οικονομικά, την απασχόληση, την εκπαίδευση, την υγεία, την προστασία του περιβάλλοντος και πολλά άλλα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Οι θεματικές ενότητες και οι χρόνοι
Οι έξι δημοσιογράφοι απηύθυναν τις ερωτήσεις τους στους 6 πολιτικούς αρχηγούς, πάνω σε έξι θεματικές ενότητες:

1) Οικονομία, Ανάπτυξη, Απασχόληση,

2) Εξωτερική πολιτική και Άμυνα,

3) Κράτος, Θεσμοί, Διαφάνεια,

4) Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος και

5) Περιβάλλον και Ενέργεια.

6) Νέα Γενιά

Κάθε ερώτηση είχε διάρκεια 30 δευτερόλεπτα και η απάντηση 1,5 λεπτό, με follow up ερώτηση 15 δευτερολέπτων από τον δημοσιογράφο και απάντηση 45 δευτερόλεπτα από κάθε πολιτικό αρχηγό.

Με κλήρωση καθορίστηκε ότι η Σία Κοσιώνη να είναι η πρώτη δημοσιογράφος που θα απευθύνει ερώτηση ενώ ο κύκλος των θεματικών έκλεισε με ερώτηση της Μάρας Ζαχαρέα.

Ακολούθησε ελεύθερη τοποθέτηση από κάθε πολιτικό αρχηγό.

Στην πρώτη ερώτηση που δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για επέκταση του Market Pass για το δεύτερο εξάμηνο του 2023 και επανέλαβε τον στόχο της κυβέρνησης, ο κατώτατος μισθός να φτάσει τα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας: “Το πρόβλημα του πληθωρισμού είναι παγκόσμιο, στα τρόφιμα παραμένουν υψηλές οι τιμές. Μεγαλύτερη διαφάνεια στις τιμές και περισσότερος ανταγωνισμός, έκτακτη στήριξη των νοικοκυριών, μόνιμες αυξήσεις σε μισθούς και μείωση των φόρων είναι οι τρείς τρόποι παρέμβασης”.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι “υπάρχει ανάγκη να αυξήσουμε μισθούς στους δημοσίους υπαλλήλους. Υπάρχουν και έσοδα από τη φορολόγηση των υπερκερδών. Το πρόγραμμά μας θα έχει όφελος για τη μεγάλη πλειοψηφία αλλά θα κοστίσει σε κάποιους κυρίως σε όσους έχουν υπερκέρδη”.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε: “Πρέπει να πάμε σε μία νέα εποχή, τη στιγμή που όλα αυτά τα δάνεια είναι στα funds. Όπως το 2010 να προστατευτεί η πρώτη κατοικία. Ο αγώνας μου είναι να βελτιωθεί η ζωή του ελληνικού λαού, όχι στην παρακμή που υπάρχει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει ένα τεράστιο θέμα στην άδικη φορολόγηση”.

Στην τοποθέτηση του ο Δημήτρης Κουτσούμπας ανέφερε: “Το ΚΚΕ έχει ένα ρεαλιστικό σχέδιο ανάπτυξης αν το δούμε από τη σκοπιά του ελληνικού λαού. Η αξιωματική αντιπολίτευση ή άλλα κόμματα ψήφισαν το 50% των νομοσχεδίων της ΝΔ, δεν ψηφίστηκαν όμως για τον κατώτατο μισθό ή για τις συλλογικές συμβάσεις”.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε: “Κάθε σοβαρή χώρα πρέπει να έχει plan B, σε σχέση με το νόμισμα. Περίμενα να μου πουν οι αρχηγοί που θα βρουν τα λεφτά για την παροχολογία. Εμείς λέμε 15% φόρο οριζόντιο σε όλες τις επιχειρήσεις”.

Εξωτερική πολιτική και Άμυνα
Σε σχετική ερώτηση για την εξωτερική πολιτική και την Άμυνα, ο Αλέξης Τσίπρας: “Δεν δίνουμε λευκή επιταγή για προγράμματα που δεν έχουν τη θετική εισήγηση της ηγεσίας της Άμυνας. Είναι αδιανόητο να μην έχει πέσει ούτε ένα ευρώ στην ελληνική αμυντική βιομηχανία. Η φύλαξη των συνόρων είναι κάτι αυτονόητο όμως το μεταναστευτικό δεν θα λυθεί με τους φράχτες, θα λυθεί με ένα νέο σύστημα μετανάστευσης και ασύλου”. 

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε αρχικά ότι “ποτέ δεν έχω δεχθεί επίσημη πρόταση συνάντησης με τον κ. Μητσοτάκη”, και συνέχισε λέγοντας ότι “η Τουρκία έχει εκλογές την άλλη Κυριακή και η Ελλάδα πρέπει να έχει απέναντί της ενιαία στρατηγική. Και στον Έβρο πρέπει να συνεισφέρει η Ευρώπη για τον φράχτη”.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε ότι “το να πηγαίνουν τόνοι εξοπλιστικών συστημάτων, δεν υπηρετούν ανάγκες της προστασίας της πατρίδας μας. Όλοι οι εξοπλισμοί που έχουν γίνει, οδηγούν σε συμμετοχή σε επιθετικές ενέργειες. Όταν το ΚΚΕ βρεθεί στη διακυβέρνηση της χώρας που θα είναι ο λαός στην εξουσία, δεν θα είναι όλα στάσιμα και στον περίγυρο, ούτε στα Βαλκάνια, την Τουρκία, την ΕΕ”.

Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε: “Δεν ζούμε το ’80, τότε υπήρχαν δύο μπλοκ. Σήμερα ο πολυπολικός κόσμος απαιτεί να έχουμε διαφορετική προσέγγιση, το εθνικό συμφέρον ορίζει με ποιον θα είμαι. Υπάρχουν 172 παραβιάσεις των Σκοπίων απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτά τα αποτελέσματα θα τα ανατρέψουμε”.

Στην τοποθέτηση του, ο Γιάνης Βαρουφάκης τόνισε: “Η υπεράσπιση των συνόρων είναι υποχρέωση όλων μας. Να ξεκαθαρίσουμε στους συμμάχους μας ότι δεν θα χρειαστούμε την άδειά τους για να τα χρησιμοποιήσουμε” και πρόσθεσε ότι είναι υπέρ “της κατάργησης της υποχρεωτικής στράτευσης για να αυξηθεί το ετοιμοπόλεμο των ενόπλων δυνάμεων”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: “Καταφέραμε να κρατήσουμε τη χώρα ασφαλή, θωρακίσαμε τα σύνορά μας. Έπρεπε να διαχειριστώ μία εξαιρετικά επιθετική Τουρκία. Ενισχύσαμε τις ένοπλες δυνάμεις μας και αυτό θα συνεχιστεί. Τα προγράμματα αυτά δεν επιδέχονται καμίας διαπραγμάτευσης. Θα συνομιλήσω με όποιον επιλέξει ο τουρκικός λαός. Η Γαλάζια Πατρίδα, όμως, είναι βαθιά χαραγμένη στο DNA όλων του τουρκικών κομμάτων. Είμαι έτοιμος πάντα να συζητήσω αλλά δεν έχω αυταπάτες, η πολιτική της ισχυρής αποτροπής και μιας Ελλάδας με αυτοπεποίθηση πρέπει να συνεχιστεί σε κάθε περίπτωση”.

Κράτος, Θεσμοί, Διαφάνεια
Πρώτος κλήθηκε να απαντήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, λέγοντας ότι εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη, αλλά όχι το πολιτικό σύστημα. “Για πρώτη φορά η Ελλάδα μπαίνει στο στόχαστρο για θέματα θεσμών. Δεν εμπιστεύομαι όμως το πολιτικό σύστημα. Η κρίση εμπιστοσύνης έχει να κάνει και με άλλα κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ… Είμαστε στον δρόμο να γίνουμε Ουγγαρία”.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε: “Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι είναι ίδιοι ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας. Έχουν κοινά προγράμματα και κοινές στρατηγικές. Έχουμε ένα πρόγραμμα και δεν δίνουμε στήριξη ή ανοχή σε οποιαδήποτε κυβέρνηση. Ο λαός να κρατάει μικρό καλάθι, δίνουν ένα pass και το κόβουν από αλλού. Το ΚΚΕ δέχεται για τα οικονομικά του συνεχείς ελέγχους και ελέγχονται συνεχώς τα πάντα. Αυτό που αρνηθήκαμε να δώσουμε λίστα στο κράτος για αυτόν που μας ενισχύει”.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε: “Δεν πιστεύω στις δημοσκοπήσεις. Δεν μπορεί η πολιτική εξουσία σε οποιονδήποτε και να του επιτρέπει να κάνει διαγγέλματα μέσα από τις φυλακές. Μόνο ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίζει. Είναι αδιανόητο να παρακολουθείς την ηγεσία του στρατού και τον πολιτικό σου αντίπαλο. Συνεργασία με ένα κόμμα που συζητά θαλάσσιες ζώνες δεν πρόκειται να κάνω ποτέ”.
Ερωτηθείς για τις παρακολουθήσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε: “Δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ μετά τις παρακολουθήσεις και ζήτησα άμεση διαλεύκανση και ανέλαβα να διορθώσω μία σειρά από αστοχίες που επέτρεψε στην ΕΥΠ να παρακολουθεί ανθρώπους χωρίς τις απαραίτητες διαδικασίες. Ο κ. Ανδρουλάκης δεν αποτελεί κανέναν κίνδυνο για τη Δημοκρατία και δεν έπρεπε να παρακολουθείτο. Σύμφωνα με τον Economist η χώρα μας έχει κάνει βήματα μπροστά, παρά το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων”

 Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε: “Ας δώσει ο κ. Μητσοτάκης κάποιες εξηγήσεις για την παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη. Ας μας πει αν είναι επικίνδυνος. Εγώ απευθύνομαι στις προοδευτικές δυνάμεις και λέω ότι το πρώτο με το τρίτο κόμμα μπορεί να φτιάξει κυβέρνηση που θα δώσει ανάσα στα νοικοκυριά. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ανταγωνισμός σε κόμματα με συγκλίσεις προγραμματικές. Άκουσα τον κ. Κουτσούμπα να λέει ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Αυτός που είναι πρώτος θα έχει τον πρώτο λόγο

Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε: “Η ελάχιστη βάση εισαγωγής, η κατάργησή της δεν λύνει τα προβλήματα. Το ΚΚΕ έχει δέσμη μέτρων στα οποία είναι και αυτή”.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε: “Υποχρεωτικότητα στο εμβόλιο δεν μπορώ να τη δεχθώ, είναι δικό μου το σώμα. Γιατί έπρεπε να μπει πρόστιμο στους συνταξιούχους. Για τις αμβλώσεις εμπιστεύομαι την Ελληνίδα μάνα, έχουμε πρόβλημα και με το δημογραφικό, πλην των βιασμών. Τις πολιτικές μας θέσεις τις υπαγορεύον οι παραδόσεις της χώρας μας. Είμαι αντίθετος στον ψευδοπροοδευτισμό”.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επισήμανε: “Υπάρχουν πολύ καλά ιδιωτικά πανεπιστήμια, μόνο στις ΗΠΑ, πουθενά αλλού. Η συζήτηση για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα είναι αποκρουστική. Γίνεται για να αναβαθμιστεί ένα κολλέγιο της συμφοράς, εκμεταλλευόμενα την υποχρηματοδότηση των δημοσίων”.

Στην τοποθέτηση του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι “το νέο εθνικό σύστημα υγείας αποτελεί μία από τις τρεις κεντρικές προτεραιότητες. Η πανδημία ανέδειξε και τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του. Δεν είναι αποδεκτές οι καθυστερήσεις σε ραντεβού, όπως και τα ράντσα. Θα αναμορφώσουμε τα έκτακτα περιστατικά σε 80 νοσοκομεία. Η μείωση των ανισοτήτων είναι πρώτη μου προτεραιότητα για την επόμενη τετραετία”.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε: “Κίνδυνο αποτελούσα για τη ΝΔ, όχι για τη Δημοκρατία. Αυτοί που έστησαν το παρακράτος να πάνε φυλακή”. Συνέχισε λέγοντας ότι οι διοικήσεις των νοσοκομείων πρέπει να εκλέγονται μόνο με διαγωνισμό, όχι με κομματικά κριτήρια, και κατέληξε πως “εμείς δεν μπαίνουμε εμπόδιο στα μη κρατικά πανεπιστήμοπα. Είναι προτεραιότητά μας, όμως, τα ισχυρά δημόσια πανεπιστήμια”.

Περιβάλλον και Ενέργεια
Ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε: “Ο λαός πληρώνει πανάκριβα τα τρόφιμά του. Υπάρχουν πολλοί εφοπλιστές που κάνουν λαθρεμπόριο με τη Ρωσία, και να μην κερδίζει ο λαός από αυτό. Επιμένω στην εξόρυξη για αέριο και πετρέλαιο και αυτό πρέπει να το συνδέσουμε με τις συντάξεις. Οι πράσινες πηγές ενέργειας δεν αποθηκεύονται, δεν υπάρχει μέθοδος”.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε: “Οι εξορύξεις δεν είναι λύση, το μόνο που προσφέρουν είναι γεωπολιτικές εντάσεις και καταστροφή του περιβάλλοντος. Το μέλλον είναι μικρές ανεμογεννήτριες, αλλουμινίου. Το υδρογόνο είναι το μέλλον.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε: “Κρατήσαμε όρθια την κοινωνία, σώσαμε τις επιχειρήσεις και προστατεύσαμε τα νοικοκυριά από τις αυξήσεις της ενέργειας. Από εδώ και στο εξής η χώρα είναι υποχρεωμένη να παράγει πρωτογενή πλεονάσματα και αυτό έχει τεράστια σημασία για την επενδυτική βαθμίδα. Και στον τομέα των μεταφορών έγιναν βήματα, αλλά υπήρξαν και αστοχίες. Η Γραμμή 4 στην Αττική είναι το μεγαλύτερο έργο στη χώρα μας και παραδίδουμε το Μετρό στη Θεσσαλονίκη μαζί με τα αρχαία”.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: “Συμφωνώ με τον κ. Ανδρουλάκη να μην διορίζουμε κομματικά παιδιά στις διοικήσεις των νοσοκομείων και αυτό γίνεται επικαιρο μετά το δυστύχημα στα Τέμπη. Εμείς θα σταματήσουμε τον μηχανισμό αναδιανομής εσόδων από τους πολλούς στους λίγους και έτσι θα πάρει ανάσα ο καταναλωτής. Το 80% των υπερκερδών πηγαίνουν στη ΔΕΗ και σε στελέχη που δίνουν μπόνους στους εαυτούς τους”.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε: “Το 34% της ΔΕΗ ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο, οπότε αυτό διορίζει πρόεδρο και ΔΣ. Αν θέλει το κράτος να έχει μία πιο φιλική προς την κοινωνία πολιτική μπορεί να το κάνει. Καταψήφισα το εμπόριο ρύπων γιατί είναι φόρος στον άνθρακα και τον πληρώνουν οι πιο φτωχοί Έλληνες. 

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Κουτσούμπα: “Πρέπει να μπει ένα φρένο στην ανεξέλεγκτη δόμηση από μία διαφορετική διακυβέρνηση. Ξύνεται πολύ στην γκλίτσα του τσοπάνη ο ΣΥΡΙΖΑ με την προσέγγισή του στο ΚΚΕ με τη μούφα προοδευτική διακυβέρνηση και αυτό αφορά και την ενέργεια”.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε: “Πώς θα πιστέψει ένας νέος τους πολιτικούς που του λένε για 12 χρόνια ψέματα. Διαβάζουν τα παιδιά δεν μπορείς να τους κοροϊδέψεις. Ενοχλήθηκα όταν άκουσα τον κ. Μητσοτάκη όταν είπε ότι είχαμε φθορά από τα Τέμπη αλλά το ξεπεράσαμε. Ο νέος βλέπει ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία και αυτό είναι το χειρότερο έγκλημα”.

Τα ελληνικά debate εξελίχτηκαν με βάση το αμερικάνικο πρότυπο, στα πλαίσια του ευρύτερου φαινόμενου της παγκοσμιοποίησης στην πολιτική επικοινωνία. H κυριαρχία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με την απελευθέρωση του τηλεοπτικού τοπίου, οδήγησε στα πολιτικά πάνελ και σταδιακά στο πρώτο debate του 1996.

Αναμφίβολα, το πιο ενδιαφέρον debate ήταν αυτό του 2009. Το 2009 δεν υπήρχαν Μνημόνια, αλλά οικονομική κρίση και πίεση. Τότε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής διαβεβαίωνε ότι η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση δεν επηρεάζει ιδιαίτερα τη χώρα μας και ο έτερος “μονομάχος”, Γιώργος Παπανδρέου, υποσχόταν ότι “λεφτά υπάρχουν”, ότι μπορούμε να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα, με σχέδιο 100 ημερών.

Continue Reading
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Βασίλης Σπανούλης Νέος Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας
ΣΠΟΡ2 ώρες πρίν

Βασίλης Σπανούλης Νέος Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας

ΤΡΟΧΑΙΟ
ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες πρίν

Σοβαρό τροχαίο – Αυτοκίνητο παρέσυρε μηχανή με δύο τραυματίες

ΠΑΤΡΑ: Κατάσταση και Συντήρηση Πολιτιστικών Μνημείων - Ο Αγώνας για την Ανασυγκρότηση του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων και των Συντριβανιών της Πλατείας Γεωργίου
ΖΩΗ3 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Κατάσταση και Συντήρηση Πολιτιστικών Μνημείων – Ο Αγώνας για την Ανασυγκρότηση του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων και των Συντριβανιών της Πλατείας Γεωργίου

Πλαζ
ΖΩΗ5 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Κλειστός χώρος Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων λόγω τεχνικής βλάβης στην Πλαζ

ΠΑΤΡΑ: Ανακαίνιση και Ανάπτυξη του Κολυμβητηρίου της Αγυιάς - Μια Σύγχρονη Υποδομή για τη Δυτική Ελλάδα - ΦΩΤΟ
ΖΩΗ5 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Ανακαίνιση και Ανάπτυξη του Κολυμβητηρίου της Αγυιάς – Μια Σύγχρονη Υποδομή για τη Δυτική Ελλάδα – ΦΩΤΟ

ΠΑΤΡΑ: Συμβασιούχοι Δήμου Πατρέων Διαδηλώνουν έξω από το Δημαρχείο, Ζητώντας Υποστήριξη για την Εργασιακή τους Κατάσταση
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Συμβασιούχοι Δήμου Πατρέων Διαδηλώνουν έξω από το Δημαρχείο, Ζητώντας Υποστήριξη για την Εργασιακή τους Κατάσταση

ηλεκτρονικη απατη
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Καταπολεμώντας την Πειρατική Πρόσβαση σε Οπτικοακουστικό Περιεχόμενο – Οι Χρήστες Στο Στόχαστρο των Αρχών – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ

ΣΧΟΛΕΙΟ
ΖΩΗ7 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Πανικός σε Σχολείο – Λιποθυμία Μαθήτριας στο 5ο Λύκειο

ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ: Ατύχημα - Τρένο παρασύρει άτομο στην οδό Αθηνών - Σπεύδει ΕΚΑΒ στο σημείο
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ: Ατύχημα – Τρένο παρασύρει άτομο στην οδό Αθηνών – Σπεύδει ΕΚΑΒ στο σημείο

ΠΑΤΡΑ: Νέο Επεισόδιο με Χρήστη Ουσιών στην Πλατεία Πίνδου - Αντίδραση των Αρχών για Διατήρηση της Τάξης
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Νέο Επεισόδιο με Χρήστη Ουσιών και έμποροι ρομά στην Πλατεία Πίνδου

ΠΑΤΡΑ: Ανησυχία για τη Δυσοσμία και την Ανεπαρκή Διαχείριση των Κοπριών Σκύλων στην Περιοχή της Αρόης
ΖΩΗ1 ημέρα πρίν

ΠΑΤΡΑ: Ανησυχία για τη Δυσοσμία και την Ανεπαρκή Διαχείριση των Κοπριών Σκύλων στην Περιοχή της Αρόης

ΠΑΤΡΑ: Αυτοκίνητο Προσκρούει σε Διάζωμα του Ποδηλατόδρομου, Προκαλώντας Τροχαίο Ατύχημα
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πρίν

ΠΑΤΡΑ: Αυτοκίνητο Προσκρούει σε Διάζωμα του Ποδηλατόδρομου, Προκαλώντας Τροχαίο Ατύχημα

Τέσσερα 13χρονα στην Πάτρα βρήκαν πορτοφόλι με 700 ευρώ και το παρέδωσαν στην αστυνομία
ΖΩΗ2 ημέρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Η Αξιέπαινη Συμπεριφορά μιας Υπαλλήλου – Βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε στην αστυνομία

ΠΑΤΡΑ: Νέο Επεισόδιο με Χρήστη Ουσιών στην Πλατεία Πίνδου - Αντίδραση των Αρχών για Διατήρηση της Τάξης
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Νέο Επεισόδιο με Χρήστη Ουσιών και έμποροι ρομά στην Πλατεία Πίνδου

ΠΑΤΡΑ: Αστυνομική επιχείρηση σε νυχτερινό κλαμπ, λόγω επεισοδίων ξυλοδαρμών εναντίον πελατών
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Σοβαρό Επεισόδιο με Χρήση Μαχαιριού – Πανικός σε Κατάστημα ΟΠΑΠ

ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ: Ατύχημα - Τρένο παρασύρει άτομο στην οδό Αθηνών - Σπεύδει ΕΚΑΒ στο σημείο
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ: Ατύχημα – Τρένο παρασύρει άτομο στην οδό Αθηνών – Σπεύδει ΕΚΑΒ στο σημείο

Τραγικός Θάνατος Σε Κρεοπωλείο: Η Άννα και η Ανείπωτη Θλίψη μιας Οικογένειας
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίν

Τραγικός Θάνατος Σε Κρεοπωλείο: Η Άννα και η Ανείπωτη Θλίψη μιας Οικογένειας

ΤΡΟΧΑΙΟ
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Τροχαίο στην συμβολή των οδών Γούναρη και Αγίου Ανδρέου – Επέμβαση της Αστυνομίας

Ασυνήθιστο Φαινόμενο στη Νεάπολη Βόλου: Ψάρια Σπαρταρούν στους Δρόμους μετά από Υπερχείλιση Ποταμού - ΒΙΝΤΕΟ
ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πρίν

Ασυνήθιστο Φαινόμενο στη Νεάπολη Βόλου: Ψάρια Σπαρταρούν στους Δρόμους μετά από Υπερχείλιση Ποταμού – ΒΙΝΤΕΟ

Έπεσε ελικόπτερο τύπου Α-109 - Έρευνες και Αναζήτηση στην Θαλάσσια Περιοχή Αχλαδίου Εύβοιας
ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πρίν

Έπεσε ελικόπτερο τύπου Α-109 – Έρευνες και Αναζήτηση στην Θαλάσσια Περιοχή Αχλαδίου Εύβοιας

Καταστροφική Κακοκαιρία Elias: Δραματική Κατάσταση και Επιχείρηση Απεγκλωβισμού στον Βόλο - ΒΙΝΤΕΟ
ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πρίν

Καταστροφική Κακοκαιρία Elias: Δραματική Κατάσταση και Επιχείρηση Απεγκλωβισμού στον Βόλο – ΒΙΝΤΕΟ

Έκτακτο: Κακοκαιρία «Elias» χτυπάει την Ελλάδα - Σφοδρή χαλαζόπτωση και εκτεταμένη βροχόπτωση στην Αχαΐα - ΒΙΝΤΕΟ
ΖΩΗ7 ημέρες πρίν

Έκτακτο: Κακοκαιρία «Elias» χτυπάει την Ελλάδα – Σφοδρή χαλαζόπτωση και εκτεταμένη βροχόπτωση στην Αχαΐα – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρία Σάκκαρη Κατακτά τον Τίτλο στο Γουαδαλαχάρα: Αψεγάδιαστη Εμφάνιση σε Έναρξη Νέας Εποχής
ΣΠΟΡ1 εβδομάδα πρίν

Η Μαρία Σάκκαρη Κατακτά τον Τίτλο στο Γουαδαλαχάρα: Αψεγάδιαστη Εμφάνιση σε Έναρξη Νέας Εποχής

Τραγικό Εργατικό Δυστύχημα στο Αγρίνιο: Η στιγμή που ο εκσκαφέας χτυπά τον άτυχο 24χρονο εργάτη – Πέθανε σε 4 λεπτά - ΒΙΝΤΕΟ
ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πρίν

Τραγικό Εργατικό Δυστύχημα στο Αγρίνιο: Η στιγμή που ο εκσκαφέας χτυπά τον άτυχο 24χρονο εργάτη – Πέθανε σε 4 λεπτά – ΒΙΝΤΕΟ

Καταστροφικές Πλημμύρες και Σαρωτικές Καταστροφές στη Λάρισα - Με ψάρια να κολυμπούν - ΒΙΝΤΕΟ
ΖΩΗ3 εβδομάδες πρίν

Καταστροφικές Πλημμύρες και Σαρωτικές Καταστροφές στη Λάρισα – Με ψάρια να κολυμπούν – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαριστικό Βίντεο Ντοκουμέντο: Επίθεση και Απόπειρα Βιασμού - Αναζητείται ο Υποπτος
ΕΛΛΑΔΑ3 εβδομάδες πρίν

Σοκαριστικό Βίντεο Ντοκουμέντο: Επίθεση και Απόπειρα Βιασμού – Αναζητείται ο Υποπτος

Τραγικό Συμβάν στον Πειραιά: Σύλληψη Καπετάνιου και Πληρώματος του Πλοίου "Blue Horizon" μετά από Θάνατο Επιβάτη - Βίντεο σοκ: Το πλήρωμα έσπρωξε...
ΕΛΛΑΔΑ3 εβδομάδες πρίν

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία στο Blue Horizon: Ο Πατρινός καπετάνιος αντιδρά με έκπληξη και ανησυχία – ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Απειλές και Προκλήσεις σε Αστυνομική Περιπολία στην Κ. Αχαΐα - Συνέλαβαν με τον "Νταή" κατόπιν καταγγελίας - ΒΙΝΤΕΟ
ΕΛΛΑΔΑ1 μήνα πρίν

Απειλές και Προκλήσεις σε Αστυνομική Περιπολία στην Κ. Αχαΐα – Συνέλαβαν με τον “Νταή” κατόπιν καταγγελίας – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ