Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κάλπικη «ευσέβεια» της Νέας Δημοκρατίας – Θυμόμαστε ή κοιμόμαστε;

Πολλοί συμπολίτες μας, ευσεβείς χριστιανοί,έχουν επανειλημμέναψηφίσει Νέα Δημοκρατία για «να μην ξαναέλθουν οι άθεοι». Ο προβληματισμός αυτός των συμπολιτών μας έχει κάποια λογική σε πρώτη σκέψη. Είναι όμως έτσι; Τι διαφορετικό έκανε η ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της Πίστεως και της Πατρίδας; Ας θυμηθούμε λίγο τα έργα και τις ημέρες της τρέχουσας θητείας της «ευσεβούς δεξιάς» γαλάζιας παράταξης.

 1. Υπουργός της ΝΔ έσπευσε, κατά παράβαση κάθε ορίου δικαιοδοσίας του, να λογοκρίνει και να κατεβάσει εντός 24ώρου από τους σταθμούς του Αττικού Μετρό την αναρτημένη, πληρωμένη και καθ’όλα νόμιμη αφίσα του κινήματος «ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ», η οποία είχε επιστημονικά αληθή μηνὐματα υπέρ του σεβασμού της ζωής των αγέννητων παιδιών. Η ΝΔ συναγωνίστηκε τον ΣΥΡΙΖΑ σε αντιδραστικότητα και ταχύτητα απόκρισης, αλλά έδρασε με «θεσμική» βία αντί της «πεζοδρομιακής» βίας που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επέλεξε την φίμωση με παράνομη αφισοκόλληση πάνω στη νόμιμη διαφήμιση. Μαθήματα «δημοκρατίας» και «ελευθερίας του (χριστιανικού) λόγου» και από τα δύο κόμματα…
 2. Η ΝΔ διόρισε σε υπουργικές και επιτελικές θέσεις της κυβέρνησης εξωκοινοβουλευτικούς ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές, οι οποίοι διαρκώς προωθούν την ατζέντα της κοινότητάς τους. Ένας εξ αυτών έχει προχωρήσει σε «γάμο» ομοφυλοφίλων στο εξωτερικό, αποδεικνύοντας την περιφρόνησή του στην ελληνική νομοθεσία.
 3. Υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ με διακεκριμένο συμβουλευτικό και επικοινωνιακό ρόλο κατά την περίοδο της πανδημίας, κυκλοφόρησαν προσβλητικές για τους χριστιανούς αναρτήσεις, για τις οποίες ουδείς ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη.
 4. Η ΝΔ έκλεισε τους Ιερούς Ναούς μας και απαγόρευσε οποιαδήποτε ιεροτελεστία, ακόμα και κεκλεισμένων των θυρών. Ο κ. Μητσοτάκης επάξια κέρδισε μία θέση δίπλα στο Διοκλητιανό και τον Ενβέρ Χότζα, οι οποίοι ήταν οι τελευταίοι πριν τον απερχόμενο πρωθυπουργό που αποτόλμησαν κάτι τέτοιο.
 5. Η ΝΔ διέταζε ποινικές διώξεις κατά αρχιερέων και ιερέων επειδή λειτούργησαν ή μετέδωσαν την Θεία Κοινωνία, την ίδια στιγμή που αυτή διοργάνωνε «παρτάκι» έξω από το Μαξίμου με γνωστή τραγουδίστρια.
 6. Η ΝΔ περιφρόνησε το θεόσδοτο αυτεξούσιο του ανθρώπου επιβάλλοντας υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις.
 7. Η ΝΔ έθεσε σε αναστολή χωρίς μισθό, δηλαδήπέταξε άσπλαχνα στον δρόμο οικογένειες επιστημόνων, ιατρών και λοιπού προσωπικού στις δομές υγείας και κοινωνικής προνοίας, επειδή αρνήθηκαν να κάνουν ένα πειραματικό «εμβόλιο». Επιβάλλοντας αναστολή δίχως μισθό, η ΝΔ παραβίασε και την στοιχειώδη ισότητα στην αντιμετώπιση ανθρώπων εντίμων συγκριτικά με επίορκους ιατρούς που, όταν τίθενται σε αναστολή, αντιθέτως απολαμβάνουν τον μισό μισθό.
 8. Η ΝΔ διόρισε υφυπουργό «δημογραφικής πολιτικής» πρόσωπο που δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια υπέρ της δημογραφικής ανάπτυξης και της στήριξης της οικογένειας.
 9. Η ΝΔ του Μητσοτάκη εξαγγέλλει ως λύση στο δημογραφικό πρόβλημα τους μετανάστες!.
 10. Η ΝΔ εισήγαγε υποχρεωτικό μάθημα σεξουαλικής αγωγής σε όλες τις βαθμίδες της προσχολικής και σχολικής εκπαίδευσης, στο οποίο τα παιδιά μας διδάσκονται την αφύσικη χρήση του σώματός τους και κάθε άλλον παραλογισμό της νεοταξικής ατζέντας.
 11. Η ΝΔ εκμεταλλεύτηκε πολιτικά την αγανάκτηση του πατριωτικού κόσμου για τη συμφωνία των Πρεσπών, υποσχόμενη να θέσει βέτο στην ένταξη των Σκοπίων σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, αλλά όταν ήλθε στα πράγματα, υιοθέτησε ενεργητικά την ένταξή τους, αποσιωπώντας κάθε αντίδραση.
 12. Η ΝΔ έβαλε στο συμβολικό ψηφοδέλτιο επικρατείας, και με εκλόγιμη θέση, φεμινίστρια που βάλλει δημοσίως κατά της Εκκλησίας προκειμένου να υπερασπιστεί τις εκτρώσεις, καθώς και «αγωνιστή» της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Η ΝΔ του Μητσοτάκη ψήφισε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων και την αλλαγή ταυτότητας φύλου. Ο κ. Μητσοτάκης, παίζοντας θέατρο, δεν ψήφισε προσωπικώς την αλλαγή ταυτότητας φύλου, αλλά επέτρεψε να το ψηφίσουν στελέχη του κόμματός του!
 13. Η ΝΔ έχει στην πραγματικότητα ήδη εξαγγείλει τη νομοθέτηση της υιοθεσίας από ζευγάρια ομοφυλοφίλων, θέση η οποία εκφράζεται εμμέσως διά της συμφωνίας της με το «πόρισμα της επιτροπής Σισιλιάνου».
 14. Η ΝΔ νομιμοποίησε την δυνατότητα αιμομιξίας κατά την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, παρέχοντας δυνατότητα δωρεάς γεννητικών κυττάρων μεταξύ συγγενών σε πλάγια γραμμή, χωρίς ουδεμία διάκριση, αν οι συγγενείς είναι εξ αίματος ή εξ αγχιστείας.
 15. Η ΝΔ νομοθέτησε τη στέρηση του μισθού των κληρικών, στην περίπτωση κατά την οποία οποιοσδήποτε απλώς καταθέσει μήνυση εναντίον τους για «ρατσιστικό λόγο».
  Θα μπορούσαμε και άλλα να προσθέσουμε. Ενδεικτικά αναφέραμε αυτά. Κάθε προβληματιζόμενος συμπολίτης μας θα σκεφτεί και άλλα που δεν καταγράψαμε. Δεν είναι σκοπός μας να κατακρίνουμε πρόσωπα, αλλά να κρίνουμε πολιτικές, για να μπορέσουμε να σκεφτούμε ποιο είναι το συμφέρον, όχι το δικό μας, αλλά της πατρίδας και των παιδιών μας.
  Θα αναρωτηθεί κανείς -άραγε θα σωθεί από τη δική μου ψήφο η Ελλάδα;
  Πιστεύουμε πως ΝΑΙ! Θα σωθεί από την ψήφο του καθενός μας, η οποία οφείλει να είναι αποδοκιμασία για εκείνους που απεργάζονται μία Ελλάδα στην οποία ο Χριστός και η Εκκλησία θα βρίσκονται στο περιθώριο

Ας μην ξεχνούμε ότι η ψήφος είναι υπογραφή και συναίνεση με τον αποδέκτη της ψήφου· δεν μένει χωρίς πνευματικό αντίκτυπο και συνέπειες για καθέναν μας, αλλά και για τα παιδιά μας, των οποίων το παρόν και το μέλλον πρέπει να σκεφτούμε πολύ καλά πριν ψηφίσουμε. Ακόμα και αν κάποιος ήταν ο μοναδικός που δεν θα ψήφιζε «Βαραββά», η ψήφος του θα είχε μεγάλη αξία. Μεγαλύτερη και πολυτιμότερη από την ψήφο εκείνων που ψηφίζουν συμφεροντολογικά, επιβραβεύοντας τον «Βαραββά». Καλύτερα να είσαι με την ηθικά νικήτρια μειοψηφία, παρά με την πνευματικά ηττημένη πλειοψηφία του «Βαραββά». Η ψήφος μας τότε θα είναι στην πραγματικότητα χαμένη και ένοχη , όταν ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.


Με την ψήφο μπορούμε να τινάξουμε τον κονιορτό από τα παπούτσια μας, για να μην έχουμε καμμία συμμετοχή στα εγκλήματα των αρνησίχριστων πολιτικών. Να δώσουμε το μήνυμα ότι όποιος πολιτικός δεν σέβεται τη Ορθόδοξη Πίστη και τις πατριωτικές αξίες, θα πετάγεται στον πολιτικό σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.


Είμαστε, είστε, η σιωπηλή πλειοψηφία. Εκείνοι το ξέρουν και μένει να το καταλάβουμε κι ΕΜΕΙΣ. Τώρα έχουμε επιλογή να εκφραστούμε.


Διεκδικούμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Ψηφίζουμε ΝΙΚΗ!!!

Continue Reading
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΗΔΕΙΑ
ΖΩΗ2 ώρες πρίν

Αποχαιρετώντας τον Δημήτρη Ευάγγ. Καλογερόπουλο – “Εφυγε” μόλις 53 ετών

Εκτάκτης αεροδιακομιδή 5χρονου παιδιού στην Πάτρα λόγω σοβαρής υγειονομικής κατάστασης
ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες πρίν

Εκτάκτης αεροδιακομιδή 5χρονου παιδιού στην Πάτρα λόγω σοβαρής υγειονομικής κατάστασης

ΠΑΤΡΑ - διπλοπαρκαρισμένα: Οι προσπάθειες της Τροχαίας Πατρών και η ανάγκη για συνολική αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος
ΖΩΗ5 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ – διπλοπαρκαρισμένα: Οι προσπάθειες της Τροχαίας Πατρών και η ανάγκη για συνολική αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος

Κολοβός
ΑΡΘΡΑ5 ώρες πρίν

Επιχειρηματικότητα: Τι δουλειά κάνεις;

ΣΠΟΡ
ΣΠΟΡ5 ώρες πρίν

Κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή στο πρωτάθλημα εργαζομένων του Δήμου Πατρέων

Συντριμμένη μητέρα από την απώλεια της μικρής Παναγιώτας - "Έχασα τον θησαυρό μου"
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πρίν

Συντετριμμένη μητέρα από την απώλεια της μικρής Παναγιώτας – “Έχασα τον θησαυρό μου”

ΤΡΟΧΑΙΟ
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες πρίν

Σύγκρουση Ι.Χ. με αστικό ΚΤΕΛ στην Πάτρα – Αστυνομία στο σημείο του ατυχήματος

ΣΟΚ: Τραγικός θάνατος για το εξαφανισμένο 2χρονο κοριτσάκι
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες πρίν

ΣΟΚ: Τραγικός θάνατος για το εξαφανισμένο 2χρονο κοριτσάκι

Τραγικός θάνατος βρέφους - Ξεχάστηκε στο αυτοκίνητο από τον πατέρα του
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες πρίν

Απεγκλώβιση μωρού από κλειδωμένο αυτοκίνητο στην Πάτρα – Στιγμές αγωνίας για μητέρα και άμεση επέμβαση από την Πυροσβεστική

ΠΑΤΡΑ: Ναι στο έργο στην Τριών Ναυάρχων, αλλά αν πιάσουμε φωτιά… θα καούν και τα βρέφη στον σταθμό; - ΦΩΤΟ
ΖΩΗ9 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ Τριών Ναυάρχων: Επικείμενη έναρξη εργασιών στο τετράγωνο από το ύψος της Καραϊσκάκη – Ανακοίνωση προς κάτοικους και επιχειρηματίες

τροχαιο
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πρίν

ΠΑΤΡΑ: Αυτός είναι ο 30χρονος που σκοτώθηκε στο τραγικό δυστύχημα

ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον απρόσμενο θάνατο του 34χρονου Αλέξη (Μάριο Γκιουλάι) σε τραγικό δυστύχημα κοντά στο Ολύμπιο Θεραπευτήριο
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πρίν

ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον απρόσμενο θάνατο του 34χρονου Αλέξη (Μάριο Γκιουλάι) σε τραγικό δυστύχημα κοντά στο Ολύμπιο Θεραπευτήριο

ΠΑΤΡΑ: Τραγωδία στο Ολύμπιο Θεραπευτήριο - Θανατηφόρο ατύχημα με μηχανή κοντά στην εργασία
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πρίν

ΠΑΤΡΑ: Τραγωδία στο Ολύμπιο Θεραπευτήριο – Θανατηφόρο ατύχημα με μηχανή κοντά στην εργασία

ΠΑΤΡΑ: Προβλέπεται ανάπτυξη των επιχειρήσεων - Ετοιμάζονται τα παραλιακά μαγαζιά
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ2 ημέρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Προβλέπεται ανάπτυξη των επιχειρήσεων – Ετοιμάζονται τα παραλιακά μαγαζιά

Ένοπλη επίθεση σε καφέ - Ένας άνδρας μαχαιρώθηκε
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πρίν

Ένοπλη επίθεση σε καφέ – Ένας άνδρας μαχαιρώθηκε

Η αβεβαιότητα επικρατεί για την ανάπλαση της παράκτιας περιοχής της Πάτρας καθώς αναδύονται προκλήσεις χρηματοδότησης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ2 ημέρες πρίν

Αβέβαιες προοπτικές χρηματοδότησης απειλούν την ανάπλαση της παράκτιας ζώνης της Πάτρας

ΚΗΔΕΙΑ
ΖΩΗ2 ώρες πρίν

Αποχαιρετώντας τον Δημήτρη Ευάγγ. Καλογερόπουλο – “Εφυγε” μόλις 53 ετών

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες πρίν

Κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου στην Πάτρα – Οχήματος με τέσσερα άτομα αγνοεί σήμα αστυνομίας και διαφεύγει

Προκαλούνται αντιδράσεις από βίντεο ταβέρνας - Ψάρια τηγανίζονται ζωντανά
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πρίν

Προκαλούνται αντιδράσεις από βίντεο ταβέρνας – Ψάρια τηγανίζονται ζωντανά – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Νίκος Δούρος: Εντυπωσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ετικέτα»
ΖΩΗ4 ημέρες πρίν

Νίκος Δούρος: Εντυπωσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ετικέτα»

Η ανεπανάληπτη πορεία του Κώστα Δαβουρλή: Ένας θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου που ζει αιώνια στις καρδιές μας
ΣΠΟΡ1 εβδομάδα πρίν

Η ανεπανάληπτη πορεία του Κώστα Δαβουρλή: Ένας θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου που ζει αιώνια στις καρδιές μας – ΒΙΝΤΕΟ

Ζαχαροπλαστείο δημιουργεί τούρτες με το σήμα των κομμάτων: Μια γλυκιά γεύση πολιτικής στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ
ΖΩΗ1 εβδομάδα πρίν

Ζαχαροπλαστείο δημιουργεί τούρτες με το σήμα των κομμάτων: Μια γλυκιά γεύση πολιτικής στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά σε συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Κακοσαίου - Απρόοπτο περιστατικό διακόπτει την εμφάνιση - ΒΙΝΤΕΟ
ΖΩΗ1 εβδομάδα πρίν

Φωτιά σε συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Κακοσαίου – Απρόοπτο περιστατικό διακόπτει την εμφάνιση – ΒΙΝΤΕΟ

Καταστροφικές πλημμύρες στην Ιταλία: Εκτεταμένες ζημιές στις περιφέρειες Εμίλια Ρομάνια και Μάρκε
ΚΟΣΜΟΣ2 εβδομάδες πρίν

Καταστροφικές πλημμύρες στην Ιταλία: Εκτεταμένες ζημιές στις περιφέρειες Εμίλια Ρομάνια και Μάρκε

Αφίξη Νέων Αεροσκαφών: Σημαντικό Ορόσημο για τη Δημιουργία του Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου της Πολεμικής Αεροπορίας - ΒΙΝΤΕΟ
ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πρίν

Αφίξη Νέων Αεροσκαφών: Σημαντικό Ορόσημο για τη Δημιουργία του Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου της Πολεμικής Αεροπορίας – ΒΙΝΤΕΟ

Η Πάτρα στέλνει ισχυρό μήνυμα υποστήριξης στο ΚΚΕ ενόψει των εκλογών - ΒΙΝΤΕΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πρίν

Η Πάτρα στέλνει ισχυρό μήνυμα υποστήριξης στο ΚΚΕ ενόψει των εκλογών – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΤΡΑ: Κρίση πανικού στον Προαστιακό: Επιβάτες εγκλωβίστηκαν λόγω βλάβης σε πόρτα
ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Κρίση πανικού στον Προαστιακό – Επιβάτες εγκλωβίστηκαν λόγω βλάβης σε πόρτα

Η απρεπής χειρονομία της La Zarra στη Eurovision και η απογοήτευσή της για το αποτέλεσμα της Γαλλίας
ΖΩΗ2 εβδομάδες πρίν

Η απρεπής χειρονομία της La Zarra στη Eurovision και η απογοήτευσή της για το αποτέλεσμα της Γαλλίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ