ΕΛΛΑΔΑ
ΠΑΤΡΑ: “Εφιάλτης” για γνωστή Πατρινή! Την χτυπούσε και της άρπαξε το παιδί

Έναν πραγματικό εφιάλτη ζει μία 50χρονη γυναίκα, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού με 67% αναπηρία, αφού όπως ισχυρίζεται στην μήνυση που κατέθεσε πριν λίγες ημέρες κατά του συζύγου της, όχι μόνο την έχει χτυπήσει και την έχει κακοποιήσει αλλά… της άρπαξε και το παιδί παράνομα! Η γυναίκα όπως δήλωσεστην «Πολιτεία» ο δικηγόρος της Θανάσης Διαμαντόπουλος, είναι χειρουργημένη στο ισχίο μετά από πτώση που είχε όταν είχε διαπληκτιστεί με τον εν διαστάσει σύζυγό της και εκείνος της έσπρωξε.
Η γυναίκα είναι και καρκινοπαθής, ενώ όπως ισχυρίζεται η οικογένειά της, μετά τα όσα έχει τραβήξει νοσηλεύετηκε μέχρι και στην Ψυχιατρική Κλινική. Την περασμένη Παρασκευή ο εν διαστάσει σύζυγός της κράτησε παράνομα το τέκνο τους παραβιάζοντας τον νόμο, άμεσα κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα και δόθηκε αναβολή για την εκδίκασήτους μεθαύριο Τετάρτη. Η γυναίκα σήμερα Δευτέρα καταθέτει αίτηση διαζυγίου και αγωγή για την επιμέλεια του ανήλικου τέκνου, ηλικίας 6 ετών.
Οσον αφορά στη μήνυση αυτή θα έχει τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της αρπαγής ανηλίκου, όπως μας δήλωσε ο δικηγόρος Θανάσης Διαμαντόπουλος. Η οικογένεια από την πλευρά της θέτει και ζήτημα ηθικό, αφού ο εν διαστάσει σύζυγος «παράτησε» μία γυναίκα με 67% αναπηρία και με σπασμένο ισχίο και όγκο στον εγκέφαλο αβοήθητη και σαν να μην έφτανε αυτό της πήρε και το παιδί!
Η συνέχεια θα δοθεί ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων! Το σπίτι του πρώην ζευγαριού είναι σε χωριό της Δυτικής Αχαϊας ενώ η γυναίκα είναι από την Πάτρα, γόνος γνωστής οικογένειας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ1 ημέρα πρίν«λουκέτο» για την αλυσίδα πίτσας στην Πάτρα – Έκλεισαν και τα τρία σημεία εξυπηρέτησης
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ2 ημέρες πρίνΑγία Σοφιά Πατρών: Πάγκοι της λαϊκής κλείνουν την είσοδο της πλατείας, και κανείς δεν ελέγχει
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΘλίψη στην Πάτρα: Νεκρή 47χρονη μέσα στο σπίτι της στην Αρόη
ΖΩΗ3 ώρες πρίνΝέος φόβος στις γειτονιές της Πάτρας: Βίαιη ληστεία εν μέση ημέρα στην οδό Εφέσου – Θύμα περιπατητής
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠλατεία Όλγας στην Πάτρα: Στη θέση του ιστορικού φαρμακείου καταφτάνει αγαπημένο ζαχαροπλαστείο
ΣΠΟΡ13 ώρες πρίνΣεισμός στα ερτζιανά και τα γραφεία: Εκτός SPORT24 ο Σπύρος Καβαλιεράτος μετά τις αποκαλύψεις για τη δικογραφία Λιόλιου
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΒαθύς θρήνος στην Πάτρα: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 50 του χρόνια ο Δήμος Μαυροκολέας
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΣτο «σκοτάδι» ο Άγιος Βασίλειος – Ξαφνική διακοπή ρεύματος στην περιοχή









