ΚΟΣΜΟΣ
Έφηβη έχασε τη ζωή της από ηλεκτροπληξία ενώ μιλούσε στο κινητό της στην μπανιέρα

Η τραγωδία που συνέβη στο Μοντεφαλτσιόνε της Ιταλίας, όπου ένα 16χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή της από ηλεκτροπληξία καθώς μιλούσε στο τηλέφωνο στη μπανιέρα, είναι μια άκρως δυσάρεστη και σοκαριστική είδηση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η έφηβη φόρτιζε το κινητό της και μάλλον της γλίστρησε από το χέρι της και προκλήθηκε βραχυκύκλωμα αφού έπεσε στο νερό. Αυτό οδήγησε σε ηλεκτροπληξία και στον θάνατό της.
Η είδηση προκάλεσε αναστάτωση στη μικρή πόλη Irpinia, όπου η οικογένεια του θύματος είναι γνωστή. Η κοπέλα ήταν μοναχοπαίδι και οι γονείς της αντιμετωπίζουν την τραγωδία με απόλυτη σοκαριστική διάθεση.
Είναι σημαντικό να λαμβάνουμε προφυλάξεις όταν χρησιμοποιούμε ηλεκτρικές συσκευές στο μπάνιο. Ειδικά όταν υπάρχει επαφή με το νερό, είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί και να αποφεύγουμε τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ2 ημέρες πρίν«λουκέτο» για την αλυσίδα πίτσας στην Πάτρα – Έκλεισαν και τα τρία σημεία εξυπηρέτησης
ΖΩΗ8 ώρες πρίνΘρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 63 του ο Γιώργος Τσάμης, η ψυχή της “κοκκινόμαυρης” κερκίδας
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ10 ώρες πρίνΤρεις και ο κούκος πετάχτηκαν από τα κρεβάτια – Κουνήθηκε γερά η Πάτρα!
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΝέος φόβος στις γειτονιές της Πάτρας: Βίαιη ληστεία εν μέση ημέρα στην οδό Εφέσου – Θύμα περιπατητής
ΖΩΗ21 ώρες πρίνΈνα ευρωπαϊκό «Portobello» γεννιέται στην καρδιά της Πάτρας
ΣΠΟΡ1 ημέρα πρίνΟ Νίκος Συρίγος στη σκιά των «στημένων»: Η συνομιλία του διαιτητή Καλογερόπουλου και η σιωπή που γεννά ερωτήματα
ΖΩΗ7 ώρες πρίνΒαρύ πένθος στην Πάτρα: «Έφυγε» στα 66 του ο Δημήτρης Δεμίρης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ3 ώρες πρίνΧειροπέδες στον ιδιοκτήτη του “Χωριάτικου” για μεγάλη φοροδιαφυγή






