ΖΩΗ
ΠΑΤΡΑ: Καθυστερήσεις στην αποκατάσταση της μαρίνας – Το καλοκαίρι περνάει, οι εξέδρες παραμένουν άθικτες

Η Μαρίνα της Πάτρας αντιμετώπισε προβλήματα με την κατάσταση των εξέδρων της, και ο διαγωνισμός για την αποκατάστασή τους φαίνεται να μην είχε επιτυχές αποτέλεσμα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το κονδύλι που έχει κόψει η κυβέρνηση για την αποκατάσταση των εξέδρων της, έχει καταχωρηθεί ήδη στους τραπεζικούς λογαριασμούς του δήμου.
Παρ’ όλα αυτά, η διαδικασία αποκατάστασης μπορεί να καθυστερήσει, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνεται άλλο ένα καλοκαίρι για τη Μαρίνα. Πόσα ακόμα καλοκαίρια θα χαθούν εξαρτάται από τον χρόνο που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης. Είναι αναγκαίος ο συντονισμός μεταξύ των αρμόδιων φορέων και των εργατικών δυνάμεων προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να ξεκινήσουν οι εργασίες το συντομότερο δυνατόν.
Είναι κρίσιμο να δοθεί προτεραιότητα στην αποκατάσταση των εξέδρων της Μαρίνας, καθώς αυτό έχει σημαντικές επιπτώσεις στον τουριστικό τομέα και την τοπική οικονομία. Η Μαρίνα μπορεί να αποτελέσει προορισμό για τουρίστες και επισκέπτες, όμως χρειάζεται κατάλληλες υποδομές για να μπορεί να φιλοξενήσει τα σκάφη και να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

ΖΩΗ2 ημέρες πρίν«Στα δύο» η Πάτρα από το κύμα κακοκαιρίας: Τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι την Τρίτη
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΠΑΤΡΑ-Συναγερμός στην Μπουκαούρη: Όταν η «ΔΙ.ΑΣ.» αποδεικνύει ότι η πρώτη γραμμή έχει… καρδιά
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΠΑΤΡΑ-«Παράγγελναν»… ληστεία: Με κουτί efood και «μούφες» λογιστές άδειασαν σπίτι στα Ζαρουχλέικα!
ΖΩΗ2 ώρες πρίνΣυναγερμός σε δημοτικό σχολείο της Πάτρας: 6χρονη μαθήτρια τραυματίστηκε στο κεφάλι – Με καθυστέρηση ειδοποιήθηκαν οι γονείς
ΖΩΗ14 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Ανω Πόλη: Στροφή 180 μοιρών για την Παντοκράτορος – Από πεζόδρομος, ξανά σε δρόμο αυτοκινήτων
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΕγκλωβισμένος στο ίδιο του το σπίτι: Όταν η ενοικίαση μετατρέπεται σε εφιάλτη για μια ολόκληρη γειτονιά της Πάτρας
ΖΩΗ2 ημέρες πρίν«Βουτιά» από το μπαλκόνι για 14χρονο «ποντικό» στην Πάτρα – Άρπαξε κοσμήματα και έγινε καπνός με συνεργό
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΤα μνημόσυνα της Κυριακής (1/11): Η Πάτρα θυμάται και τιμά τους ανθρώπους της









