ΕΛΛΑΔΑ
Απαρηγόρητοι οι γονείς του αδικοχαμένου βρέφους – Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία της μικρής Λυδίας – Ελένης

Το μεσημέρι του Σαββάτου (13/05), στην πόλη της Άρτας, τελέστηκε η κηδεία της μικρής Λυδίας – Ελένης, του αδικοχαμένου βρέφους που έχασε τη ζωή του καθώς παρέμεινε επί ώρες μέσα σε αυτοκίνητο, όπου το ξέχασε ο πατέρας του.
Οι γονείς της μικρής Λυδίας, συντετριμμένοι από τον απρόσμενο χαμό του μωρού τους, έλαβαν τη στήριξη και τη συμπαράσταση πολλών συγγενών και φίλων, καθώς και του πλήθους που συγκεντρώθηκε στην κηδεία της μικρής Λυδίας – Ελένης.
Οι σκηνές αρχαίου δράματος που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της κηδείας της μικρής κόρης έδειχναν την απέραντη θλίψη των δυο γονιών που αγκαλιάζονταν και αποχαιρέτιζαν το αγγελούδι τους. Η μικρή Λυδίας – Ελένης ετάφη στο Παλαιό Κοιμητήριο της πόλης.
Η τραγική απώλεια της μικρής Λυδίας έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα και έχει θίξει θέματα ασφάλειας και ευαισθητίας στη φροντίδα των παιδιών.



ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ2 ημέρες πρίν«λουκέτο» για την αλυσίδα πίτσας στην Πάτρα – Έκλεισαν και τα τρία σημεία εξυπηρέτησης
ΖΩΗ11 ώρες πρίνΘρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 63 του ο Γιώργος Τσάμης, η ψυχή της “κοκκινόμαυρης” κερκίδας
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ13 ώρες πρίνΤρεις και ο κούκος πετάχτηκαν από τα κρεβάτια – Κουνήθηκε γερά η Πάτρα!
ΖΩΗ14 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Άγρια νύχτα στην Ελευθερίου Βενιζέλου: Κουκουλοφόροι «χτύπησαν» πρακτορείο με πιστόλι και μαχαίρι
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΝέος φόβος στις γειτονιές της Πάτρας: Βίαιη ληστεία εν μέση ημέρα στην οδό Εφέσου – Θύμα περιπατητής
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΈνα ευρωπαϊκό «Portobello» γεννιέται στην καρδιά της Πάτρας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ6 ώρες πρίνΧειροπέδες στον ιδιοκτήτη του “Χωριάτικου” για μεγάλη φοροδιαφυγή
ΖΩΗ10 ώρες πρίνΒαρύ πένθος στην Πάτρα: «Έφυγε» στα 66 του ο Δημήτρης Δεμίρης







