ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στην Αχαΐα: Κωφή μητέρα 15 ετών βρίσκει νεκρό το 10μηνο βρέφος της στην κούνια του

Χθες στη Δυτική Αχαΐα βρέθηκε νεκρό ένα κοριτσάκι μόλις 10 μηνών. Το μωρό, που ήταν ρομά, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τον πατριό του στα Σαγέικα, και άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μωρό αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα, και ο θάνατός του δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος. Παρ’ όλα αυτά, η έρευνα θα διεξαχθεί, χωρίς να αποκλείεται κάποιο ενδεχόμενο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το παιδάκι φέρεται να είναι αγνώστου πατρός. Η μητέρα του μόλις 15 ετών και κωφή, και αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα υγείας. Επιπλέον, κάποια μέλη της οικογένειάς της είναι επίσης κωφά. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι το μωρό ετάφη την ίδια ημέρα σε μία σύντομη διαδικασία.
Παρά το γεγονός ότι ο θάνατος του μωρού δεν θεωρείται ύποπτος, η απώλεια αυτή δεν παύει να είναι μια τραγωδία για την οικογένεια του παιδιού.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ2 ημέρες πρίν«λουκέτο» για την αλυσίδα πίτσας στην Πάτρα – Έκλεισαν και τα τρία σημεία εξυπηρέτησης
ΖΩΗ11 ώρες πρίνΘρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 63 του ο Γιώργος Τσάμης, η ψυχή της “κοκκινόμαυρης” κερκίδας
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ13 ώρες πρίνΤρεις και ο κούκος πετάχτηκαν από τα κρεβάτια – Κουνήθηκε γερά η Πάτρα!
ΖΩΗ14 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Άγρια νύχτα στην Ελευθερίου Βενιζέλου: Κουκουλοφόροι «χτύπησαν» πρακτορείο με πιστόλι και μαχαίρι
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΝέος φόβος στις γειτονιές της Πάτρας: Βίαιη ληστεία εν μέση ημέρα στην οδό Εφέσου – Θύμα περιπατητής
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΈνα ευρωπαϊκό «Portobello» γεννιέται στην καρδιά της Πάτρας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ6 ώρες πρίνΧειροπέδες στον ιδιοκτήτη του “Χωριάτικου” για μεγάλη φοροδιαφυγή
ΖΩΗ10 ώρες πρίνΒαρύ πένθος στην Πάτρα: «Έφυγε» στα 66 του ο Δημήτρης Δεμίρης







