ΕΛΛΑΔΑ
Βίντεο-ντοκουμέντο από τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της κόρης της

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ», ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τη νοσηλεία της 9χρονης Τζωρτζίνας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών βρίσκεται στη διάθεση δικαστών και ενόρκων στη δίκη της μητέρας της, Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της.
Το βίντεο έχει μεγάλη διάρκεια και καταγράφει αναλυτικά τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για τη φροντίδα της. Σύμφωνα με τον διευθυντή ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου, Ανδρέα Ηλιάδη, το βίντεο θα προβληθεί ζωντανά στο δικαστήριο με σκοπό να εξηγήσει αναλυτικά βήμα βήμα τι συνέβη στην υγεία της Τζωρτζίνας κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.
Στο βίντεο φαίνεται ότι κάποιοι δείκτες της Τζωρτζίνας έχουν επηρεαστεί με τέτοιον τρόπο που φαίνεται ότι υπάρχει επίδραση εξωτερικού παράγοντα στην καρδιά της, η οποία ήταν προστατευμένη με απινιδωτή – βηματοδότη» επισημαίνει.
Εξωτερικός παράγοντας μπορεί να θεωρηθεί και η χορήγηση φαρμακευτικών ουσιών, π.χ. κεταμίνης, η οποία ευθύνεται, σύμφωνα με το βούλευμα, για τη δολοφονία του 9χρονου παιδιού.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ2 ημέρες πρίν«λουκέτο» για την αλυσίδα πίτσας στην Πάτρα – Έκλεισαν και τα τρία σημεία εξυπηρέτησης
ΖΩΗ11 ώρες πρίνΘρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 63 του ο Γιώργος Τσάμης, η ψυχή της “κοκκινόμαυρης” κερκίδας
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ13 ώρες πρίνΤρεις και ο κούκος πετάχτηκαν από τα κρεβάτια – Κουνήθηκε γερά η Πάτρα!
ΖΩΗ14 ώρες πρίνΠΑΤΡΑ-Άγρια νύχτα στην Ελευθερίου Βενιζέλου: Κουκουλοφόροι «χτύπησαν» πρακτορείο με πιστόλι και μαχαίρι
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΝέος φόβος στις γειτονιές της Πάτρας: Βίαιη ληστεία εν μέση ημέρα στην οδό Εφέσου – Θύμα περιπατητής
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΈνα ευρωπαϊκό «Portobello» γεννιέται στην καρδιά της Πάτρας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ6 ώρες πρίνΧειροπέδες στον ιδιοκτήτη του “Χωριάτικου” για μεγάλη φοροδιαφυγή
ΖΩΗ10 ώρες πρίνΒαρύ πένθος στην Πάτρα: «Έφυγε» στα 66 του ο Δημήτρης Δεμίρης







