Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Κακουργηματική δίωξη για ασέλγεια κατά συρροή στον πατέρα Αντώνιο

Κακουργηματική δίωξη για ασέλγεια κατά συρροή στον πατέρα Αντώνιο

Την αντιστροφή μέτρηση για την έναρξη της ανακριτικής έρευνας και την κλήση του σε απολογία από ανακριτή, σηματοδοτεί η κακουργηματική ποινική δίωξη που ασκήθηκε σήμερα στον πατέρα Αντώνιο και πρώην συνεργάτες του για την υπόθεση των σεξουαλικών και σωματικών κακοποιήσεων παιδιών και εφήβων, τροφίμων της Κιβωτού του Κόσμου. Ειδικότερα, από την Εισαγγελία ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του ιδρυτή της ΜΚΟ για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα) καθώς και για ηθική αυτουργία σε πλήθος άλλων πλημμεληματικών πράξεων που αποδόθηκαν με τη δίωξη σε πρώην συνεργάτες του.

Πιο συγκεκριμένα, η δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος στρέφεται κατά επτά πρώην εργαζομένων στην Κιβωτό του Κόσμου, οι οποίοι κατά περίπτωση αντιμετωπίζουν, τα αδικήματα της βαριάς σωματικής βλάβης ανηλίκων κατά συρροή, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης ανηλίκων κατά συρροή, της απλής σωματικής βλάβης κατά συρροή, της απειλής σε βάρος ανηλίκων κατά συρροή και της έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο κατά συρροή.

Κατηγορία για ηθική αυτουργία σε όλες τις παραπάνω πράξεις απαγγέλθηκε στον πατέρα Αντώνιο, ενώ ένας παιδαγωγός σε δομή της επαρχίας αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας σε απλή σωματική βλάβη κατά συρροή.

Πλέον μετά την άσκηση της δίωξης η δικογραφία που αφορά την κακουργηματική πράξη της σεξουαλικής κακοποίησης (οι σχετικές πράξεις έλαβαν χώρα από το Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2022) έχει διαβιβαστεί σε ανακριτή, ο οποίος και αναμένεται να καλέσει τον πατέρα Αντώνιο σε απολογία. Σχετικά με το άλλο σκέλος της υπόθεσης που αφορά στα πλημμελήματα, αυτό διαχωρίστηκε και αναμένεται άμεσα ο προσδιορισμός δίκης ενώπιον Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, καθώς υπάρχει κίνδυνος παραγραφής των αδικημάτων, τα οποία φέρονται να έχουν τελεστεί από τον Απρίλιο του 2018 έως τον Αύγουστο του 2022.

Μάλιστα, με την υπόθεση της Κιβωτού αναμένεται να ασχοληθούν και άλλες εισαγγελίες καθώς από την έρευνα που διενήργησαν οι εισαγγελείς ανηλίκων στην Αθήνα Αικατερίνη Κοπελάκη και Δάφνη Κυριακή Τσίχλη, προέκυψαν ενδείξεις τέλεσης και άλλων αξιόποινων πράξεων, που δεν σχετίζονται με τις παραπάνω αλλά αφορούν τρόφιμους αλλά και εργαζόμενους σε δομές της Κιβωτού. Για το λόγο αυτό, αντίγραφα της δικογραφίας που σχημάτισε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας θα αποσταλούν στις εισαγγελίες Πειραιά και Χίου για τις δικές τους ενέργειες.

Η ώρα του ανακριτή
Η άσκηση της ποινικής δίωξης ήρθε μετά την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας που διενέργησαν από τον περασμένο Νοέμβριο με παραγγελία του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντ. Ελευθεριάνου οι δυο εισαγγελείς ανηλίκων. Η εισαγγελία κατέληξε στην άσκηση της δίωξης σε βάρος του πατρός Αντωνίου μετά από την μελέτη των στοιχείων της δικογραφίας και δη των καταγγελιών των δυο νέων, ηλικίας 19 και 15 ετών, για σεξουαλική κακοποίησή τους από τον ιερέα αλλά και του πολυσέλιδου υπομνήματος που ο ιδρυτής της ΜΚΟ υπέβαλλε ως ύποπτος προς αντίκρουση των καταγγελιών.

Ειδικότερα, με το υπόμνημά του ο κατηγορούμενος πλέον ιερέας αντέκρουσε μια προς μια τις καταγγελίες, υποστηρίζοντας ότι αυτές είναι ψευδείς, αντιφατικές και αυτοαναιρούμενες. Μάλιστα έστρεφε τα «πυρά» του στο παρελθόν των δυο νέων που τον κατήγγειλαν, ηλικίας 19 και 15 ετών για σεξουαλική κακοποίηση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι δυο καταγγέλλοντες, οι οποίοι συνδέονται με φιλικό δεσμό και είχαν παραβατική συμπεριφορά, με «μεθοδευμένες δράσεις» και «προφανείς σκοπιμότητες» που στόχο έχουν να πλήξουν το έργο της ΜΚΟ, συμφώνησαν να τον καταγγείλουν.

Ενδεικτικά είναι, ωστόσο, τα όσα αναφέρει σε κατάθεσή του στις αρχές ο 19χρονος, καταγγέλλοντας τον πατέρα Αντώνιο για σεξουαλική κακοποίησή του. Στην κατάθεσή του, την οποία είχε αποκαλύψει το «Θέμα», ο 19χρονος περιέγραφε μεταξύ άλλων: «Σε κάθε ευκαιρία, με χάιδευε στην πλάτη και έβαζε το χέρι του μέσα από το εσώρουχο μου στον ποπό μου. Δηλαδή μπορεί να το έκανε στο ασανσέρ, στο διάδρομο ή στο αμάξι, όταν έβγαινε έξω ο οδηγός του. Όταν τα έκανε αυτά, δεν μου έλεγε κάτι, ούτε άλλαζε το ύφος του. Είχα φτάσει σε σημείο, να φοβάμαι να σκύβω κοντά του, να περνάω δίπλα του και να μιλάω, γιατί θα γυρνούσε σε σημείο που τον συνέφερε αυτόν. Μια φορά του είπα ότι, με πονάει η μέση και με έτριψε λίγο και ξαφνικά μου κατέβασε όλο το παντελόνι. Από κάποιο σημείο μετά, να πω εδώ ότι, όχι μόνο με χούφτωνε, όταν έβαζε το χέρι μέσα στο εσώρουχο μου, αλλά έβαζε τα δάχτυλα του στον π…. μου (…). Μια μέρα ενώ ξύπνησα είχα το κεφάλι μου στο μπούτι του πάτερ και τραβήχτηκα αμέσως. Ένα άλλο πρωινό, εκεί που κοιμόμουν, κατάλαβα ότι, ο πάτερ έτριβε το γεννητικό του όργανο στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου πάνω από τα ρούχα του. …».

Ακολούθησε η κατάθεση – «φωτιά» ενός ακόμη νέου ηλικίας 15 ετών, ο οποίος επίσης κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίησή του από τον πατέρα Αντώνιο. Ωστόσο, με το υπόμνημά του στις δυο εισαγγελείς ανηλίκων ο ιδρυτής της ΜΚΟ είχε υποστηρίξει ότι η μια καταγγελία «αντιγράφει» την άλλη. «Η μεθοδευμένη δράση του πρώτου και κύριου καταγγέλλοντος εξακολουθεί, αφού περιφέρεται άνευ δικαιώματος στις δομές, προσπαθώντας να στηρίξει τα ψεύδη του. Ευτυχώς τον διαψεύδουν κατηγορηματικά πληθώρα παιδιών», είχε αναφέρει ο κατηγορούμενος πλέον ιερέας στο υπόμνημά του. Μάλιστα είχε αφήσει αιχμές για εκβιασμούς και ξυλοδαρμούς άλλων παιδιών «που ενυπόγραφα και με αποδείξεις διέψευσαν τον 19χρονο».

Μηνύματα και φωτογραφίες
Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha» που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο ιεράς στο υπόμνημά του αναφέρεται στο ρόλο μιας παιδαγωγού, η οποία είχε εκδιωχθεί το 2018 από δομή της ΜΚΟ έπειτα από καταγγελία 16χρονου ότι είχε προβεί σε ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος του. Ο πατέρας Αντώνιος φέρεται να προσκόμισε μάλιστα φωτογραφίες στην εισαγγελία στις οποίες η παιδαγωγός φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον 19χρονο που τον κατήγγειλε για ασέλγεια, αλλά και έναν ακόμα πρώην τρόφιμο της δομής. Μάλιστα, στο υπόμνημά του στις εισαγγελείς ο ιεράς περιλαμβάνει και μηνύματα τα οποία φέρεται να έχει στείλει η πρώην παιδαγωγός σε άλλον ανήλικο τρόφιμο της δομής. «Και να ερχόμουν ούτε θα μπορούσα να σ’ αγκαλιάσω, ούτε να σου μιλήσω» – «Σ’ αγαπώ πολύ» – «Πολύ χάρηκα που σας είδα, μεγαλώσατε και μην σχολιάσεις, ίδια είμαι και κούκλα όπως πάντα» – «Να έρθω να σε απαγάγω, δεν κολώνω, ξέρεις – Άνετα ερχόμουν» – «Θα μπορείς να στέλνεις με τον παπά εδώ; Σβήνε το μήνυμα μην γίνει καμία στραβή» – «Θέλω να κανονίσεις να κατέβεις, να πάμε καμία βόλτα ή και για φαγητό, δύσκολο αλλά…», είναι κάποια από τα μηνύματα της πρώην παιδαγωγού που ο ιεράς φέρεται να συμπεριέλαβε στο υπόμνημά του, θέλοντας να καταδείξει το παρελθόν του 19χρονου αλλά και τους λόγους που αυτός τον κατήγγειλε. «Διαπιστώθηκε από τους υπεύθυνους της Δομής ότι η συγκεκριμένη παιδαγωγός, άγνωστο με ποιον τρόπο, είχε αποκτήσει επαφές τόσο με τον 19χρονο καταγγέλλοντα, όσο και μ’ ένα ακόμη αγόρι, τους οποίους ενίσχυε αλλά και τους διευκόλυνε στις μετακινήσεις τους», υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο πρώην επικεφαλής της Κιβωτού με πηγές όμως από το περιβάλλον της παιδαγωγού να αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για κάτι μεμπτό και πως τα μηνύματα που αντηλλάγησαν ήταν μεταξύ αστείου και σοβαρού. «Ως παιδαγωγός είχε μία καλή σχέση με τα παιδιά και όταν έφυγε από τη δομή, επειδή δεν επιτρεπόταν να έχει πια επαφές και σχέσεις, κάποια παιδιά της έστελναν μηνύματα να πάνε βόλτα. Δεν συνέβη κάτι περισσότερο», διαμηνύεται χαρακτηριστικά από την πλευρά της παιδαγωγού.

Τώρα, όσον αφορά στο αδίκημα της για σωματικές βλάβες σε βάρος αδύναμων προσώπων κατά συρροή (πλημμέλημα) που απαγγέλθηκε στους πρώην εργαζόμενους σε δομές της ΜΚΟ, αυτό «εδράζεται» στις καταγγελίες για βαριές σωματικές κακοποιήσεις παιδιών που φιλοξενούνταν σε δομές της Κιβωτού με ξυλοδαρμούς, στέρηση τροφής, απομόνωση ακόμη και με διακοπή της παρακολούθησης των σχολικών τους μαθημάτων. Ο ιερέας κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός των πράξεων αυτών, καθώς φέρεται να είχε γνώση όλων όσων συνέβαιναν στις δομές, πλην όμως τις ενέκρινε ως τρόπο …διαπαιδαγώγησης των παιδιών.

Τα οικονομικά
Την ίδια στιγμή, στην τελική ευθεία φέρεται να βρίσκεται και η άλλη έρευνα που είχε διαταχθεί σχετικά με τα οικονομικά της Κιβωτού, την οποία διενεργεί ο κ. Σέβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός έχει παραλάβει το πόρισμα της οικονομικής αστυνομίας, η οποία και έκανε κατά παραγγελία του, «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά της ΜΚΟ, του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας του Σταματίας Γεωργαντή, διαπιστώνοντας «μαύρες τρύπες» και αδικαιολόγητες αγορές εκ μέρους τους.

Και αυτή η δικογραφία, όπως πληροφορείται το «Θέμα» δεν αποκλείεται να φέρει τον ιερέα πιθανών και πρόσωπα του περιβάλλοντός του στο κατώφλι του εισαγγελικού γραφείου ώστε και πάλι να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος, αυτή τη φορά για οικονομικά αδικήματα.

Continue Reading
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Βασίλης Σπανούλης Νέος Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας
ΣΠΟΡ4 ώρες πρίν

Βασίλης Σπανούλης Νέος Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας

ΤΡΟΧΑΙΟ
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πρίν

Σοβαρό τροχαίο – Αυτοκίνητο παρέσυρε μηχανή με δύο τραυματίες

ΠΑΤΡΑ: Κατάσταση και Συντήρηση Πολιτιστικών Μνημείων - Ο Αγώνας για την Ανασυγκρότηση του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων και των Συντριβανιών της Πλατείας Γεωργίου
ΖΩΗ5 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Κατάσταση και Συντήρηση Πολιτιστικών Μνημείων – Ο Αγώνας για την Ανασυγκρότηση του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων και των Συντριβανιών της Πλατείας Γεωργίου

Πλαζ
ΖΩΗ7 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Κλειστός χώρος Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων λόγω τεχνικής βλάβης στην Πλαζ

ΠΑΤΡΑ: Ανακαίνιση και Ανάπτυξη του Κολυμβητηρίου της Αγυιάς - Μια Σύγχρονη Υποδομή για τη Δυτική Ελλάδα - ΦΩΤΟ
ΖΩΗ7 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Ανακαίνιση και Ανάπτυξη του Κολυμβητηρίου της Αγυιάς – Μια Σύγχρονη Υποδομή για τη Δυτική Ελλάδα – ΦΩΤΟ

ΠΑΤΡΑ: Συμβασιούχοι Δήμου Πατρέων Διαδηλώνουν έξω από το Δημαρχείο, Ζητώντας Υποστήριξη για την Εργασιακή τους Κατάσταση
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Συμβασιούχοι Δήμου Πατρέων Διαδηλώνουν έξω από το Δημαρχείο, Ζητώντας Υποστήριξη για την Εργασιακή τους Κατάσταση

ηλεκτρονικη απατη
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Καταπολεμώντας την Πειρατική Πρόσβαση σε Οπτικοακουστικό Περιεχόμενο – Οι Χρήστες Στο Στόχαστρο των Αρχών – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ

ΣΧΟΛΕΙΟ
ΖΩΗ9 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Πανικός σε Σχολείο – Λιποθυμία Μαθήτριας στο 5ο Λύκειο

ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ: Ατύχημα - Τρένο παρασύρει άτομο στην οδό Αθηνών - Σπεύδει ΕΚΑΒ στο σημείο
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ: Ατύχημα – Τρένο παρασύρει άτομο στην οδό Αθηνών – Σπεύδει ΕΚΑΒ στο σημείο

ΠΑΤΡΑ: Νέο Επεισόδιο με Χρήστη Ουσιών στην Πλατεία Πίνδου - Αντίδραση των Αρχών για Διατήρηση της Τάξης
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Νέο Επεισόδιο με Χρήστη Ουσιών και έμποροι ρομά στην Πλατεία Πίνδου

ΠΑΤΡΑ: Ανησυχία για τη Δυσοσμία και την Ανεπαρκή Διαχείριση των Κοπριών Σκύλων στην Περιοχή της Αρόης
ΖΩΗ1 ημέρα πρίν

ΠΑΤΡΑ: Ανησυχία για τη Δυσοσμία και την Ανεπαρκή Διαχείριση των Κοπριών Σκύλων στην Περιοχή της Αρόης

ΠΑΤΡΑ: Αυτοκίνητο Προσκρούει σε Διάζωμα του Ποδηλατόδρομου, Προκαλώντας Τροχαίο Ατύχημα
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πρίν

ΠΑΤΡΑ: Αυτοκίνητο Προσκρούει σε Διάζωμα του Ποδηλατόδρομου, Προκαλώντας Τροχαίο Ατύχημα

ΠΑΤΡΑ: Νέο Επεισόδιο με Χρήστη Ουσιών στην Πλατεία Πίνδου - Αντίδραση των Αρχών για Διατήρηση της Τάξης
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Νέο Επεισόδιο με Χρήστη Ουσιών και έμποροι ρομά στην Πλατεία Πίνδου

Τέσσερα 13χρονα στην Πάτρα βρήκαν πορτοφόλι με 700 ευρώ και το παρέδωσαν στην αστυνομία
ΖΩΗ2 ημέρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Η Αξιέπαινη Συμπεριφορά μιας Υπαλλήλου – Βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε στην αστυνομία

ΠΑΤΡΑ: Αστυνομική επιχείρηση σε νυχτερινό κλαμπ, λόγω επεισοδίων ξυλοδαρμών εναντίον πελατών
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Σοβαρό Επεισόδιο με Χρήση Μαχαιριού – Πανικός σε Κατάστημα ΟΠΑΠ

ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ: Ατύχημα - Τρένο παρασύρει άτομο στην οδό Αθηνών - Σπεύδει ΕΚΑΒ στο σημείο
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες πρίν

ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ: Ατύχημα – Τρένο παρασύρει άτομο στην οδό Αθηνών – Σπεύδει ΕΚΑΒ στο σημείο

Τραγικός Θάνατος Σε Κρεοπωλείο: Η Άννα και η Ανείπωτη Θλίψη μιας Οικογένειας
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίν

Τραγικός Θάνατος Σε Κρεοπωλείο: Η Άννα και η Ανείπωτη Θλίψη μιας Οικογένειας

ΤΡΟΧΑΙΟ
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πρίν

ΠΑΤΡΑ: Τροχαίο στην συμβολή των οδών Γούναρη και Αγίου Ανδρέου – Επέμβαση της Αστυνομίας

Ασυνήθιστο Φαινόμενο στη Νεάπολη Βόλου: Ψάρια Σπαρταρούν στους Δρόμους μετά από Υπερχείλιση Ποταμού - ΒΙΝΤΕΟ
ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πρίν

Ασυνήθιστο Φαινόμενο στη Νεάπολη Βόλου: Ψάρια Σπαρταρούν στους Δρόμους μετά από Υπερχείλιση Ποταμού – ΒΙΝΤΕΟ

Έπεσε ελικόπτερο τύπου Α-109 - Έρευνες και Αναζήτηση στην Θαλάσσια Περιοχή Αχλαδίου Εύβοιας
ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πρίν

Έπεσε ελικόπτερο τύπου Α-109 – Έρευνες και Αναζήτηση στην Θαλάσσια Περιοχή Αχλαδίου Εύβοιας

Καταστροφική Κακοκαιρία Elias: Δραματική Κατάσταση και Επιχείρηση Απεγκλωβισμού στον Βόλο - ΒΙΝΤΕΟ
ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πρίν

Καταστροφική Κακοκαιρία Elias: Δραματική Κατάσταση και Επιχείρηση Απεγκλωβισμού στον Βόλο – ΒΙΝΤΕΟ

Έκτακτο: Κακοκαιρία «Elias» χτυπάει την Ελλάδα - Σφοδρή χαλαζόπτωση και εκτεταμένη βροχόπτωση στην Αχαΐα - ΒΙΝΤΕΟ
ΖΩΗ1 εβδομάδα πρίν

Έκτακτο: Κακοκαιρία «Elias» χτυπάει την Ελλάδα – Σφοδρή χαλαζόπτωση και εκτεταμένη βροχόπτωση στην Αχαΐα – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρία Σάκκαρη Κατακτά τον Τίτλο στο Γουαδαλαχάρα: Αψεγάδιαστη Εμφάνιση σε Έναρξη Νέας Εποχής
ΣΠΟΡ1 εβδομάδα πρίν

Η Μαρία Σάκκαρη Κατακτά τον Τίτλο στο Γουαδαλαχάρα: Αψεγάδιαστη Εμφάνιση σε Έναρξη Νέας Εποχής

Τραγικό Εργατικό Δυστύχημα στο Αγρίνιο: Η στιγμή που ο εκσκαφέας χτυπά τον άτυχο 24χρονο εργάτη – Πέθανε σε 4 λεπτά - ΒΙΝΤΕΟ
ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πρίν

Τραγικό Εργατικό Δυστύχημα στο Αγρίνιο: Η στιγμή που ο εκσκαφέας χτυπά τον άτυχο 24χρονο εργάτη – Πέθανε σε 4 λεπτά – ΒΙΝΤΕΟ

Καταστροφικές Πλημμύρες και Σαρωτικές Καταστροφές στη Λάρισα - Με ψάρια να κολυμπούν - ΒΙΝΤΕΟ
ΖΩΗ3 εβδομάδες πρίν

Καταστροφικές Πλημμύρες και Σαρωτικές Καταστροφές στη Λάρισα – Με ψάρια να κολυμπούν – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαριστικό Βίντεο Ντοκουμέντο: Επίθεση και Απόπειρα Βιασμού - Αναζητείται ο Υποπτος
ΕΛΛΑΔΑ3 εβδομάδες πρίν

Σοκαριστικό Βίντεο Ντοκουμέντο: Επίθεση και Απόπειρα Βιασμού – Αναζητείται ο Υποπτος

Τραγικό Συμβάν στον Πειραιά: Σύλληψη Καπετάνιου και Πληρώματος του Πλοίου "Blue Horizon" μετά από Θάνατο Επιβάτη - Βίντεο σοκ: Το πλήρωμα έσπρωξε...
ΕΛΛΑΔΑ3 εβδομάδες πρίν

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία στο Blue Horizon: Ο Πατρινός καπετάνιος αντιδρά με έκπληξη και ανησυχία – ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Απειλές και Προκλήσεις σε Αστυνομική Περιπολία στην Κ. Αχαΐα - Συνέλαβαν με τον "Νταή" κατόπιν καταγγελίας - ΒΙΝΤΕΟ
ΕΛΛΑΔΑ1 μήνα πρίν

Απειλές και Προκλήσεις σε Αστυνομική Περιπολία στην Κ. Αχαΐα – Συνέλαβαν με τον “Νταή” κατόπιν καταγγελίας – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ