ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο: Νεκρός 25χρονος με τραύμα στην καρδιά – Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών. Εξετάζεται το σενάριο οπαδικής βίας, αλλά και η πιθανότητα η εγκληματική ενέργεια να έλαβε χώρα σε διαφορετικό σημείο.
Σοκ επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Αγίου Δημητρίου μετά τον εντοπισμό ενός νεαρού άνδρα, περίπου 25 ετών, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε πάρκο της περιοχής φέροντας θανάσιμο τραύμα από μαχαίρι στην περιοχή της καρδιάς.
Το χρονικό της αποκάλυψης
Η κινητοποίηση των αρχών ξεκίνησε μετά από τηλεφώνημα αλλοδαπού άνδρα στην Άμεση Δράση. Ο μάρτυρας ανέφερε πως εντόπισε ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο πάρκο. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον νεαρό άνδρα ήταν ήδη αργά.
Στο «μικροσκόπιο» τα κίνητρα
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συλλέγουν καταθέσεις από περίοικους και άτομα που κινούνταν στην περιοχή, ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.
Σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., οι έρευνες κινούνται σε δύο βασικούς άξονες:
- Οπαδικό κίνητρο: Εξετάζεται αν ο 25χρονος υπήρξε θύμα ενέδρας ή συμπλοκής μεταξύ οπαδών.
- Μεταφορά του θύματος: Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις που εξετάζονται για το αν το έγκλημα έγινε σε άλλο σημείο και οι δράστες απλώς εγκατέλειψαν τη σορό στο πάρκο για να θολώσουν τα ίχνη τους.
«Η έρευνα είναι σε πρώιμο στάδιο, αλλά το τραύμα στην καρδιά δείχνει επαγγελματική ή ιδιαίτερα βίαιη επίθεση με ανθρωποκτόνο πρόθεση», αναφέρει αστυνομική πηγή.
Η σορός έχει μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στον ακριβή χρόνο και τις συνθήκες θανάτου.

ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΘλίψη στην Πάτρα για την απώλεια του Νικόλαου Μπάλλα
ΥΓΕΙΑ3 ημέρες πρίνΤα ύποπτα υλικά της κουζίνας πίσω από τη μαζική δηλητηρίαση στην Πάτρα
ΖΩΗ14 ώρες πρίνΒαθύ πένθος στην Πάτρα για τον αδόκητο χαμό του 55χρονου Χρήστου Ντότσικα
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πρίνΣτο «μικροσκόπιο» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας το αποχετευτικό στην Αιγείρα – Ερωτηματικά για έργο-«φάντασμα» 65 εκατ. ευρώ
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Τροχαίο ατύχημα στην Αγυιά – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠάτρα: Συναγερμός στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» – Απετράπη την τελευταία στιγμή απόπειρα αυτοχειρίας 35χρονης
ΚΟΣΜΟΣ3 ημέρες πρίνΛιμόζ: Στις φλόγες το ιστορικό δημαρχείο – Κατέρρευσε το καμπαναριό
ΖΩΗ15 ώρες πρίνΤροχαίο ατύχημα στην Πάτρα: Γυναίκα τραυματίστηκε μετά από παράσυρση από ΙΧ στην οδό Κανελλοπούλου



















