ΕΛΛΑΔΑ
Τραγικό Τροχαίο: Απεβίωσε 47χρονη Αφροδίτη Οικονόμου μετά το Ατύχημα

Απόγευμα της Τρίτης, κοντά στις Κολιρέικες Παράγκες, σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα με τραγική κατάληξη. Η θύματα ήταν η 47χρονη Αφροδίτη Οικονόμου, που καταγόταν από το Επιτάλιο. Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 5 μ.μ. στην συνδετήρια οδό των Εθνικών Οδών Πύργου – Κυπαρισσίας και Πύργου – Αρχ. Ολυμπίας, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε η Αφροδίτη Οικονόμου και ο συνεπιβάτης της εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, καταλήγοντας εντός καναλέτου δίπλα στο δρόμο.
Διερχόμενοι οδηγοί που παρατήρησαν το ατύχημα, σταμάτησαν για να προσφέρουν βοήθεια. Αντίκρισαν την άτυχη γυναίκα σε κακή κλινική κατάσταση, χωρίς αντιδράσεις και σχεδόν αναίσθητη. Άμεσα κλήθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ και πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Πύργου για να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα. Παρόλο που παρέμεινε υποτονική, διατηρούσε τις αισθήσεις της.

Η 47χρονη μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας της, αποφασίστηκε να διασωληνωθεί. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η Αφροδίτη Οικονόμου δεν κατάφερε να επιβιώσει και κατέληξε. Φαίνεται πως ο θάνατός της πιθανότατα προκλήθηκε από παθολογικά αίτια, καθώς δεν φέρει εμφανή σημάδια τραυματισμού από το τροχαίο.
Οι αρχές προσπαθούν να διερευνήσουν τα αίτια του τροχαίου, καθώς η υψηλή θερμοκρασία εκείνη την ημέρα μπορεί να έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του δυστυχήματος. Είναι πιθανό η Αφροδίτη Οικονόμου να αντιμετώπισε δυσφορία ή να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που έπληξε την οδήγησή της.
Η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της περιοχής αναμένεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τις ακριβείς αιτίες του θανάτου της άτυχης γυναίκας.

ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΘλίψη στην Πάτρα για την απώλεια του Νικόλαου Μπάλλα
ΖΩΗ17 ώρες πρίνΒαθύ πένθος στην Πάτρα για τον αδόκητο χαμό του 55χρονου Χρήστου Ντότσικα
ΥΓΕΙΑ3 ημέρες πρίνΤα ύποπτα υλικά της κουζίνας πίσω από τη μαζική δηλητηρίαση στην Πάτρα
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πρίνΣτο «μικροσκόπιο» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας το αποχετευτικό στην Αιγείρα – Ερωτηματικά για έργο-«φάντασμα» 65 εκατ. ευρώ
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Τροχαίο ατύχημα στην Αγυιά – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠάτρα: Συναγερμός στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» – Απετράπη την τελευταία στιγμή απόπειρα αυτοχειρίας 35χρονης
ΖΩΗ17 ώρες πρίνΤροχαίο ατύχημα στην Πάτρα: Γυναίκα τραυματίστηκε μετά από παράσυρση από ΙΧ στην οδό Κανελλοπούλου
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΑιματηρή συμπλοκή στην Πάτρα: Μια ανάρτηση στο Facebook έγινε η αφορμή για επίθεση σε ανήλικό



















