Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρα

Οι καλύτερες σχολές Tae kwon do της Πάτρας, η Αστραπή και η Έκρηξη ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα μοναδικό υπερθέαμα στο Φάρο της Πάτρας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια ανασκόπηση της χρονιάς από τον δάσκαλο της Αστραπής Κωνσταντίνο Αντωνακόπουλο, τονίζοντας τις σημαντικότερες διακρίσεις των αθλητών των δύο σχολών που μας έκαναν υπερήφανους και μας έδειξαν πόσο ψηλά έχει ανέβει ο πήχης.
Οι μικροί αθλητές στη συνέχεια μας απέδειξαν πως με συνέπεια στα μαθήματα μπορούν να εναρμονίσουν το μυαλό και το σώμα παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Η επίδειξη συνέχισε με το αγωνιστικό κομμάτι. Απίστευτες τεχνικές και “σπασίματα” από πρωταθλητές έκαναν το κοινό να χειροκροτεί ασταμάτητα.
Την παράσταση έκλεψαν τα κορίτσια του τμήματος ρυθμικής γυμναστικής καθώς και του χορού υπό την καθοδήγηση των δασκάλων Αγγελική Δρίλλη και Βάσω Θεοδωρακοπούλου. Το υπερθέαμα που μας έκοψε την ανάσα ήταν αυτό που παρουσίασαν οι δάσκαλοι Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος (Αστραπή), Χρήστος – Βασίλειος Αντωνακόπουλος (Αστραπή) και Αντώνης Αντωνακόπουλος (Έκρηξη).
Όσοι βρέθηκαν στο Φάρο της Πάτρας απόλαυσαν μια μοναδική βραδιά και καταχειροκρότησαν μικρούς και μεγάλους για την σημαντική προσπάθεια.
Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας. Αστραπή και Έκρηξη μας έδειξαν τις δυνατότητές τους, στο Φάρο της Πάτρας.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για