Πιπιλή: Να φύγουν από τη ΝΔ και τα τελευταία σταγονίδια λαϊκισμού

Οι λαϊκιστές έφυγαν από τη ΝΔ, αλλά πρέπει να φύγουν και τα τελευταία «σταγονίδια» που έχουν απομείνει, υπογράμμισε, η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει καταστροφική πολιτική για τη χώρα.

«Οι λαϊκιστές από τη ΝΔ, ευτυχώς, κατά τη γνώμη μου έχουν φύγει. Να φύγουν, αν έχουν μείνει, κάποια σταγονίδια λαϊκισμού, που κάποια έχουν ψιλομείνει στη ΝΔ. Να μείνουμε μόνοι μας σαν ένα σύγχρονο κεντροδεξιό ευρωπαϊκό κόμμα για να φέρουμε την ανάπτυξη στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά η κ. Πιπιλή.

Παράλληλα, ανέφερε ότι, όπως αποκαλύπτουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, πριν ακόμα ζητήσουν κάτι η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «τα δίνουν όλα» και υποστήριξε ότι η ΕΕ και οι ΗΠΑ ήθελαν να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και για τον λόγο αυτό –όπως υπογράμμισε η κ. Πιπιλή– στηρίζουν τη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Στο ερώτημα γιατί η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση για τα νέα φορολογικά μέτρα από τη στιγμή που η ίδια υπέγραψε μνημόνια και επέβαλε τον ΕΝΦΙΑ, η κ. Πιπιλή απάντησε ότι τα σκληρά μέτρα είναι αποτέλεσμα των επιλογών του ελληνικού λαού τα τελευταία 30 χρόνια. «Είμαστε συνυπεύθυνοι και για τις πολιτικές στις οποίες εμείς ως πολίτες – ψηφοφόροι επιβάλλουμε στους ψηφοθήρες πολιτικούς» είπε.

Καταλήγοντας υπενθύμισε ότι ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος οι προεκλογικές αντιμνημονιακές εξαγγελίες που έκανε όταν ήταν στην αντιπολίτευση, με τα γνωστά Ζάππεια.

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για