Ντόρα Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αλλάξει πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη: «Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπερασπίζεται θύματα τρομοκρατίας;» (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Την πεποίθηση ότι οι φυλακισμένοι που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας θα πρέπει να δέχονται επιεική μεταχείριση, εξέφρασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, επισημαίνοντας ωστόσο ότι σε περίπτωση που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να περάσουν μήνυμα έμμεσης ανοχής στους τρομοκράτες, τότε θα τη βρουν απέναντι τους.

«Γιατί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπερασπίζονται αστυνομικούς και θύματα τρομοκρατίας;» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου και Τάσο Κουράκη, οι οποίοι κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του Σάββα Ξηρού.

Την ίδια στιγμή, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε «άνθρωποι που είναι σε πολύ κακή κατάσταση από πλευράς υγείας δεν θα έπρεπε να ταλαιπωρούνται σε φύλακες, αλλά δεν μπορεί να υπάρχει επιλεκτική συμπεριφορά για άλλους που αντιμετωπίζουν οικονομικά εγκλήματα όπως του κ. Λαυρεντιαδη, η άλλου τύπου εγκλήματα» σημειώσε.

Η κ. Μπακογιάννη παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «είναι ακραία φασιστική λογική να επιλέγει μεταξύ της ζωής και του θανάτου για έναν συνάνθρωπό του. Πολεμήσαμε το φασισμό με κάθε μορφή του γιατί δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο, γι’ αυτό καταργήσαμε την ποινή του θανάτου για βιαστές, τρομοκράτες, εμπόρους ναρκωτικών γιατί μια στα 1000 που κάναμε λάθος δεν επιτρέπεται να τιμωρείται κάποιος με την εσχάτη των ποινών. Αυτοί όμως, επιλέγουν την εσχάτη των ποινών».

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για